Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Dugo prizeljkivani forum od sada medju nama :)

Moderatori: Waldorf, Moderators

Korisnikov avatar
By Torry

kao sto rekoh, ocekivala sam vise, napisah vec u temi ;)
By Orion
Slika

Post Grad [/b]

Razočarah se.
Daleko od toga da sam očekivao neko remek delo, ali glumačka postava je obećavala bar solidan film ako ništa drugo.
Alexis sam voleo još ranije zbog nekih teen filmića i naravno Gilmore Girls serije,
Zach Gilford mi je sladak još od kratkog gay filmića 'Dare' a Michael Keaton i Jane Lynch su nekako bili samo plus na tu postavu.
I na kraju...blah. Jako mlaka priča i na momente...dosadna.
Može da se gleda ali daleko od toga da je za neku...preporuku.

:sigh:
By Orion
Originally posted by Tungi

Slika

Moj film... :B
Not bad, not bad.
Mada iskreno...meni se najviše svideo zbog glumaca.
Matt mi je bio super u seriji 'Jack and Bobby', Jessica mi je jako lepa iako je serija '90210' trash kakvog nema
dok Mishu pre nisam mogao očima da gledam a u zadnje vreme mi je nekako...simpatična.
A film je prosečan za taj rang. Nije loš ali nije ništa što već nije vidjeno x puta.

:kgcs3:
Korisnikov avatar
By Tungi
Isto:D

Mischa mi se svidela posle ovog filma(iako i dalje ne varim njeno shushkanje) :) ,ostalu ekipu ne znam,sem Michael Landesa:bale:

Podsetio me malo na Misery...
Korisnikov avatar
By Tungi
A da "Misery je ziva...Ne sme da umre...OZIVI JE!" :D

Kathy Bates:love:
Korisnikov avatar
By Torry
Jack and Jill vs the World

blah...ugojeni Freddie Prinze Jr, neprivlacna mu partnerka, radnja kao Jesen u Njujorku sa Happy end-om??????!!!!!! jedino sto sam mogla da uzivam u ulicama Njujorka
Korisnikov avatar
By walt333
Slika

:love: :love: :love:
Kao i u svakoj socijalnoj drami prica je vec 100 puta vidjena ali ipak moras biti bez srca pa ostati potpuno hladan prema prici o devojci koja je po drugi put trudna sa svojim ocem. Napred Precious, osvoji i nekog oskara.
Korisnikov avatar
By Tungi
Podsecanje...Jedan od boljih horora...

Slika
Korisnikov avatar
By ns.happy
ako ne znate sta da procitate, ili pogledate, pitajte nju:

''
Korisnikov avatar
By Blady
Antihrista..... i :bljak: ne dopada mi se, a mislila sam da hoce...
i jos jedan o devojcici vampirici.... ne mogu da se setim kako se zove... ok je..
Korisnikov avatar
By ns.happy
ni meni antihrist nije nesto ... ako zelite da se tresete nakon filma, enke-a gledajte, von trir je smorio ovaj put...

@confinatti - ne razumem?
Korisnikov avatar
By Stain
Pogledah Cameronov The Abyss; nemam pojma kako mi je u ovih 20 godina taj film promakao, al ja nisam čuo za njega do danas popodne. :maska:

Kraj filma je pomalo treši, al izuzev toga priča je iznimno "fluidna" i napeta; odlična kombinacija survival drame i sf-a. Mary Elizabeth Mastrantonio je u jednoj od svojih boljih uloga.

Slika

EDIT: Upravo skužih da su treši momenti samo u Director's Cut verziji filma koju sam gledao. ^^
Korisnikov avatar
By Tungi
Nista bez osamdesetih i starog dobrog r'n'r imidza...Nemam zivaca za novi Hollwood...

Slika
Korisnikov avatar
By Stain
Transformers: Revenge of the Fallen

Pretpostavljam da ovaj film utjelovljuje u jedno ono što devetogodišnjaci najviše vole- autiće i robote, pa za zreliju publiku ni nije. :/ Izuzev specijalnih efekata koji su plus u svemu se pretjeralo: od akcije, lošeg humora (autoboti koji nenormalno prostače) do dužine samog filma. Dva i pol sata su ipak previše. Ono što mi se čini među većim nedostatcima je i neuvjerljiv prikaz autobota kao uistinu inteligentnih živih bića s drugog planeta (kakva god da im bila molekularna struktura 0.o ), aliena sposobnih razlikovati dobro od lošeg i osjećati kao i ljudi (kad se već stalno povlači ta paralela sličnosti svijetova) umjesto kao običnog divovskog bojnog arsenala. 0.o

Slika
Korisnikov avatar
By Torry
gotika, sinoc

al zaspah na sredini filma, to su krive pinkove reklame
Korisnikov avatar
By nsBeckie
The Sum of Us--super
A Home at the End of the World--interesantno
I Love You, Man--bezveze
Korisnikov avatar
By Stain
An Education

Dobra priča al mi nedostaje više dinamike i drame među pojedinim likovima. S druge strane, sve scene sukoba s ravnateljicom i odnosa profesoricom engleskog su odlično snimljene. Preporučio bih.

Slika
Korisnikov avatar
By maka
Originally posted by walt333

Slika

:love: :love: :love:
Kao i u svakoj socijalnoj drami prica je vec 100 puta vidjena ali ipak moras biti bez srca pa ostati potpuno hladan prema prici o devojci koja je po drugi put trudna sa svojim ocem. Napred Precious, osvoji i nekog oskara.
Uzas. I dalje ne verujem da je moguce da postoje takvi slucajevi. Dobar film. :up:

ovih dana sam gledala

Slika

predugo traje. ali moz' da prodje.

Slika

iako obozavam Džerarda,ovaj film sam jedva izdrzala do kraja,totalna glupost po meni.

Slika

tinejdzersko njesra,gledala na silu da odmorim mozak.

Slika

:sweet: iako sam dugo odbijala da ga gledam.
  • 1
  • 85
  • 86
  • 87
  • 88
  • 89
  • 440
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!