Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Dugo prizeljkivani forum od sada medju nama :)

Moderatori: Waldorf, Moderators

Korisnikov avatar
By Pauceti
Home 9/10

Slika

Svideo mi se. Lepe aluzije na vegetarijanstvo :)

Na youtube.com mozete pogledati ceo film (HD) pod movies/documentaries
Korisnikov avatar
By KiWi
Slika

Dobar, ali ima i boljih dečijih filmova.
Preporučujem za klince kada već ispucaju Wall-Eja, Toy Story, sve delove Lion Kinga ...
Dakle, simpatično, slatko, emotivno ... ali može to i mnogo mnogo bolje :)
Korisnikov avatar
By Mars
Ja više ne bih mogao da gledam neki film sa Adam Sandlerom pa da mi prislone pištolj u čelo.

Pucajte.
Korisnikov avatar
By olga_diktator
jes ta bas. al da joj je i frajer avetinja ko sto avetinja treba da bude, nego je sav tako ubledeo i sladak i brizan i ukazuje joj se u viziji kada je u opasnosti. vratite mi stare vampire natrag!!!
Korisnikov avatar
By Lepa Krepa
skroz. baš večeras pričam nekoj mlađahn(ij)oj ekipici kako sam se kao dete užasno plašila vampira i dobijem ovu reakciju:

mlađano devojče, jako iznenađeno: vampires? no! really?

ja: zbunjeno je gledam :smirk:
(čuj really, pa naravno da je really, nisu vampiri bili raspilavljeni sapunasti emosi back in the old days. bili su, jbt, pravo strašni i uplašivi!)

starije devojče (koje je prvo ukapiralo o čemu se radi): well, you know, they're good now... :eureka:

ja: oh, i get what you mean...
...i mislim se koliko bih detinjih trauma izbegla da je holivud na vreme skont'o romantično-patetične potencijale vampirskih ljubavnih priča. tak' da za ove aktuelne mooshy vampire mogu samo da parafraziram drugaricu mojsilović: "ma nemojte da me zajebavate za male pare... ...gde ste našli ovog uplakanog? koga će taj da uplaši?"
Korisnikov avatar
By StarChasingGirl
Slika Slika

Kako me oraspolozio! Hrchak je toliko lud!Kada zamagli u onoj lopti :roflmao:
Korisnikov avatar
By Tungi
Sranjce,kao i prethodni delovi.. :jazzva:

Slika
Korisnikov avatar
By Mars
Ima li neku priču taj film?
Korisnikov avatar
By jovanabeograd
E ovako...

Meni se trenutno bas bas gleda neki potpuno nekomercijalni film(neamericki, a da u isto vreme nije dokumentarac), neobican, nesvakidasnji ili izopacen na neki nacin, sa istim takvim akterima, a bila bih i vise nego zahvalna na bilo kakvom predlogu od strane Vas, cenjenih forumasa.

;)
Korisnikov avatar
By Galadriel
2 Mars, ima, ali uzmu u obzir da je Kamerun rezirao tako da se dobar deo filma svodi na jurnjavi i pucnjavu, koja je pritom odradjena uz fenomenalne efekte... I ima onih americkih tipicnih momenata kad ti se pegla... malo prica podseca na Nosiku i Dolinu Vetra, Hajaa Mijazakija, tj. na onu staru animu, abog toga mi se dopada... :elf:
http://www.imdb.com/title/tt0499549/synopsis

2 Jovana, mogu da ti posaljem link sa preko 200 takvih naslova :)
Korisnikov avatar
By smaug
Originally posted by jovanabeograd

E ovako...

Meni se trenutno bas bas gleda neki potpuno nekomercijalni film(neamericki, a da u isto vreme nije dokumentarac), neobican, nesvakidasnji ili izopacen na neki nacin, sa istim takvim akterima, a bila bih i vise nego zahvalna na bilo kakvom predlogu od strane Vas, cenjenih forumasa.

;)
Twin Town
Les triplettes de Belleville
Paris, je t'aime
Let the Right One In
Korisnikov avatar
By castor
Originally posted by jovanabeograd

E ovako...

;)
Nije izopcen, ali je nesvakidasnje lep.

My house in Umbria

Indijski film
Water :wow:
Korisnikov avatar
By jovanabeograd
@ arwen_evenstar

Što da ne, što da ne... Ne volim da gledam filmove, ali možda zatreba. :D Hvala!

@ smaug i castor

Hvala puno, baš ste srčad :kiss:
Korisnikov avatar
By unic0rn
Originally posted by arwen_evenstar
Originally posted by shut
ima onih americkih tipicnih momenata kad ti se pegla...
da :sigh:

ali dobro baš ih je malo :love:

obavezno pogledaj 3D, padace ti bobme u krilo, i ono seme belo od drveta leteti iznad glave :D :elf:
omg.. pa super fora!!!
tek u 6d sto bib ilo dobro :love:

film je zaista dobar, mozda malo predugackak..
i jos jednom se pokazalo da bi totalno trebalo praviti jednu verziju filma za USA trziste, i jednu za van.. ti momenti su totalno kretenski.
Korisnikov avatar
By Mars

2 Mars, ima, ali uzmu u obzir da je Kamerun rezirao tako da se dobar deo filma svodi na jurnjavi i pucnjavu, koja je pritom odradjena uz fenomenalne efekte... I ima onih americkih tipicnih momenata kad ti se pegla...
Dakle preskočiću.

Još mi se mozak nije oporavio od T3.
By ...Sitnicava...
Jesu li ta dva indijska onako histerično-euforična, stalno nešto vrište i sl.? Pošto sam gledala neki bolivudski pa mi se nije dopao zbog toga.
Korisnikov avatar
By Mars
A, ne, ne. Nije sa igranjem i pevanjem. Mislim na ovaj koji sam ja pomenuo, Earth.

Ovaj je o medjuverskim sukobima u Indiji. Težak ko crna zemlja...

This story revolves around a few families of diverse religious backgrounds, namely, Muslim, Hindu, Sikh, and Parsi, located in Lahore, British India. While the Parsi family, a known minority in present day India, are prosperous, the rest of the families are shown as struggling to make a livelihood.

http://www.imdb.com/title/tt0150433/plotsummary
  • 1
  • 77
  • 78
  • 79
  • 80
  • 81
  • 440
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!