Built to last
Why Would you Settle for Less when you can have More? Do not let other Authors Fool you with Empty Marketing Keywords. FLATBOOTS is what you Deserve. Built to last, Built from Scratch, Nothing Less.
Read moreOver a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...
Moderatori: Waldorf, Moderators
Originally posted by tamanoirPre par godina kad sam gledao filmić malo sam se zezao tražeći što više reči na v koje mogu da se nađu u Vujakliji i da se iskoriste za ovaj prevod. Fali mi vichyssoise - to mu dođe kao neka supa, i nikako nisam našao žrtvu na v, a da nije votiv, jer je već upotrebljeno. Takođe prevod za vanquish na v ne bi bio loš
Verovatno je spominjano ranije.. Ali stvarno vredi da se spomene opet..
Voilà! In view, a humble vaudevillian veteran, cast vicariously as both victim and villain by the vicissitudes of Fate. This visage, no mere veneer of vanity, is a vestige of the vox populi, now vacant, vanished. However, this valorous visitation of a by-gone vexation, stands vivified and has vowed to vanquish these venal and virulent vermin van-guarding vice and vouchsafing the violently vicious and voracious violation of volition. The only verdict is vengeance; a vendetta, held as a votive, not in vain, for the value and veracity of such shall one day vindicate the vigilant and the virtuous. Verily, this vichyssoise of verbiage veers most verbose, so let me simply add that it's my very good honor to meet you and you may call me V.
Originally posted by PopeyeOvo mi se strahovito mnogo gleda.
drag me to hell 6/10
novi sam raimi, ima fora trenutaka, posebno ono sisanje donje vilice.![]()
Originally posted by Dzelajza RouzIma 92% na Rotten-u!Originally posted by PopeyeOvo mi se strahovito mnogo gleda.
drag me to hell 6/10
novi sam raimi, ima fora trenutaka, posebno ono sisanje donje vilice.![]()
![]()
A Momčilovića mi se nešto ne da da pogledam.
Taj poetičan naslov...![]()
Originally posted by KiborgI ja, ali me ovaj, kao i The Last Stand, malo razoocarao.
X-Men Origins: Wolverine
Fantastično. Šta da radim kad sam fan svih X-Mena.
Originally posted by KiborgJa gledao u 3D. Kapiram poruku (There's no place like home), i estetika filma mi se dopala, ali radnja u pojedinim momentima...one dve tetke u podrumu i onaj Rus sa miševima u potkrovlju...totalno mi razblažili dramatiku.
Coraline
odličan crtać, u početku me je malo odbio tip animacije /razmazio me Pixar/, ali u 1080p sve izgleda fantastično![]()
Originally posted by StrixTo je i mene bunilo, čak mislim da je stavljeno da bi se odložio finalni dvoboj te dvojice, a i možda je naprosto dobra duša i ne voli da vidi kako mu neko ubija kolegu mutanta. A što se devojke tiče, ja nisam ništa provalio, jes da nije imala neke rane koje bi objasnile toliku krv i da je malo zatupasto da se ni on sam nije zapitao odakle tolika krv, ali ajd sad... Nećemo da cepidlačimoOriginally posted by KiborgI ja, ali me ovaj, kao i The Last Stand, malo razoocarao.
X-Men Origins: Wolverine
Fantastično. Šta da radim kad sam fan svih X-Mena.
Ne znam sta je tacno u pitanju, ali ocekivao sam nesto vise.
Odmah se dalo provaliti da jer devojka ziva.
I jedna me stvar bunila, sto pa Gambit napada Wolverinea bas dok ubija Sabertootha?
Originally posted by KiborgUh. Jeste odnos razrađen i pun aluzija, ali ja sam cupkao i mislio u sebi "Coraline, idi rešavaj svoje probleme, čupaj dugmiće onim zlotvorima, ne gubi vreme sa ovde dve". Mada su joj dale onaj prsten koji joj je bio neophodan.
@Combo:
Ne znam, meni bi od previše dramatike pozlilo. Ipak sam ja osetljivo momčePrijali su mi te pauze od napetih dešavanja
A i jako mi se dopao performans sestara u paralelnom svetu.
Originally posted by sing&dunumA cekaj tek kad dobijes Has No Life status.
Sinoc ponovo uhvatio na TV-u "Zaljubljenog Sekspira", ali pred kraj (od premijere Romea i Julije)...![]()
Ne znam kako vi, ali uopste ne stizem da gledam filmove, kao Forumski manijak...![]()
We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]
The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]
All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]
this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]
Swap-in out addons, use only what you really need!