Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Dugo prizeljkivani forum od sada medju nama :)

Moderatori: Waldorf, Moderators

By Ulix
Evil Under the Sun... Maggie Smith je divna. :love:
Korisnikov avatar
By Wilhelmina
Originally posted by Clockwork Orange
@ Wilhelmina: Jesi li gledala Mulholland Dr??

Ja sam odgledao pre par dana Inland Empire, to mi apsolutno nije bilo jasno.
:eifranloo:
Mulholland Dr. jesam, ali Inland nisam.
Negde sam procitala da kod Lincovih filmova uopste nije ni vazno da se sve kockice sloze, niti je vazno pogoditi o cemu se ZAISTA radi, nego gledas, slusas muziku i sam izvlacis pricu koja ti odgovara.
Ipak, od svega vidjenog, Twin Peaks mi je bez premca...
Korisnikov avatar
By Azdaja
kurt & courtney (dokumentarac)

bas mi je prijao, onako pustila mozak na pasu... :lol:
Korisnikov avatar
By Sunce
Ponovo film "Profesorku klavira".

Izabel Iper je izvrsna, ali stvarno. Kakav govor lica, tela :wow: .
Korisnikov avatar
By over_protected
Abre los ojos... - perfect! Mnogo bolji od rimejka Vanilla Sky... <33 ;)
Korisnikov avatar
By KiWi
Slika

Blago rečeno oduševljen. Da imam vremena pogledao bih ga još jednom .... iskreno se nadam da ću imati vremena da ga pogledam u Koloseju u 3D tehnici.
Korisnikov avatar
By KiWi
Originally posted by BellyButton
Meni u "Zapcu" dali bioskopski snimak sa subtitle-om tipa:
- "Let's go there!"
prevod: "To je skuter"
:wtf:
Hahaha... Ok, mogu da gledam bez subtitle-a, naravno, ali nishta se lepo ne vidiiiii :(
Užas ... a ja mislio da su u Žapcu ozbiljni preduzetnici i da imaju samo originale. Ako imaš vremena gledaj u 3D tehnici u Ušću. Vredi :)

Sav se izbezumiš koliko je realno ... čak je i sinhronizacija solidna!
Korisnikov avatar
By Combo
Da si ti mogao da vidiš moje izbezumljenje kad je prilikom jednog 3D experience ajkula krenula na nas...
Korisnikov avatar
By mitrandir
Najbolja horor-komedija IKAD Braindead. Film jeste mator i efekti su smešni al' ne mnooooogo dobar.
Korisnikov avatar
By 4ndr01d
Slika

Iskopah danas ovo, a nisam ni znao da ga imam.
Super efekti, prica moze bolje, i ne znam kakvu to verziju ja imam, ali nigde ne videh Oliveru Katarinu.
Korisnikov avatar
By castor
Originally posted by IriS
Little Miss Sunshine :love: :love: :love:
uuuuuuuuu
fenomenalan film
Korisnikov avatar
By decko
Slika

Odgledah sinoc. Svideo mi se, na stranu sto prica mozda nije nista spektakularno, dobro je odradjen a glumacka postava je zaista fenomenalna. Sve u svemu, solidan triler...meni je bar drzao paznju al' opet nisam ni previse objektivan posto sam slab na Brittany Murphy a Mike Vogel-a volim jos od kad sam ga gledao u "Grounded For Life" :love:
Korisnikov avatar
By Combo
Originally posted by Strix
Super efekti, prica moze bolje, i ne znam kakvu to verziju ja imam, ali nigde ne videh Oliveru Katarinu. [/align]
Opa.

Pa bilo je reči da strani distributer uslovljava sardnju izbacivanjem scena gde se ona pojavljuje.
Korisnikov avatar
By decko
Originally posted by Combo
Originally posted by Strix
Super efekti, prica moze bolje, i ne znam kakvu to verziju ja imam, ali nigde ne videh Oliveru Katarinu. [/align]
Opa.

Pa bilo je reči da strani distributer uslovljava sardnju izbacivanjem scena gde se ona pojavljuje.
Ja bih mozda taj film pogledao ako postoji verzija u kojoj su izbacene sve scene sa Katarinom Radivojevic. Je l' postoji to? :molise:
Korisnikov avatar
By Combo
Haha....Nije valjda da ti se ZONE ogadila?? Čudo to.

Ne verujem da postoji.

Ni ja nisam hteo da gledam film. Domaća kinematografija je još uvek pod embargom kod mene.
Korisnikov avatar
By decko
I ja slabo pratim domacu kinematografiju, al' sto Katarinu ne mogu da svarim...pa to je vec prica za sebe. Mislim da je vrhunac njene karijere bila reklama u kojoj glumi onu seljancicu sto poji neko lane kraj sumarka. To je jedina 'uloga' u kojoj mi je bila uverljiva i gde se nisam zapitao sto to vide u njoj pa je trpaju u svaki moguci film.
By Simor
Ovih dana sam se napajao fimovima Rogera Cormana, sa divnim Vincentom Priceom. Dakle, adaptacije Poea pa hronološki:

* House of Usher
* The Pit and the Pendulum
* Tales of Terror
* The Raven
* The Masque of the Red Death i
* The Tomb of Ligeia.

:duh:
Korisnikov avatar
By Azdaja
Slika

naj naj naaaaaajboljiii crtani film na svetu :love:
Korisnikov avatar
By Srklet
richard III (1995.) 6,5/10

"titus" je ipak bolje transponiran.
Korisnikov avatar
By Azdaja
Slika

bio je pre 30min na rts1 :smeh:

odlican film 10/10
Korisnikov avatar
By tamanoir
Verovatno je spominjano ranije.. Ali stvarno vredi da se spomene opet..

Slika

Voilà! In view, a humble vaudevillian veteran, cast vicariously as both victim and villain by the vicissitudes of Fate. This visage, no mere veneer of vanity, is a vestige of the vox populi, now vacant, vanished. However, this valorous visitation of a by-gone vexation, stands vivified and has vowed to vanquish these venal and virulent vermin van-guarding vice and vouchsafing the violently vicious and voracious violation of volition. The only verdict is vengeance; a vendetta, held as a votive, not in vain, for the value and veracity of such shall one day vindicate the vigilant and the virtuous. Verily, this vichyssoise of verbiage veers most verbose, so let me simply add that it's my very good honor to meet you and you may call me V.
Korisnikov avatar
By decko
Originally posted by Azdaja
Slika

odlican film 10/10
mislim da sam gledao odavno :)
Korisnikov avatar
By Azdaja
Originally posted by decko
Originally posted by Azdaja
Slika

odlican film 10/10
mislim da sam gledao odavno :)

jakooo smesan film :D
Korisnikov avatar
By Srklet
bart got a room 3/10

totalno sam izgubio interes nakon 45 minuta, a film ne traje ni sat i pol.

torch song trilogy 5/10

vrlo neujednaceno, konzervativno, ali ima super pojedinacnih scena i odlicne glume.

being human 7,5/10

britanska serija o troje cimera - vampiru, vukodlaku i duhu. actually, quite good.
Korisnikov avatar
By Sunce
Gospođica Poter (Miss Potter)

Film, biografija, o Beatriks Poter, autorki popularnog dečjeg bestselera “Priča o zecu Piteru”.
Korisnikov avatar
By Li
Odgledala par domacih...

HITNA POMOĆ i NEKO ME IPAK ČEKA ... oba filma su teske drame i jako zahtevni za gledanje (drugi pogotovu)... ali su mi se dopali... ne bih mogla ponovo da ih gledam.

Slika

Slika
Korisnikov avatar
By KiWi
Originally posted by tamanoir
Verovatno je spominjano ranije.. Ali stvarno vredi da se spomene opet..

Slika

Voilà! In view, a humble vaudevillian veteran, cast vicariously as both victim and villain by the vicissitudes of Fate. This visage, no mere veneer of vanity, is a vestige of the vox populi, now vacant, vanished. However, this valorous visitation of a by-gone vexation, stands vivified and has vowed to vanquish these venal and virulent vermin van-guarding vice and vouchsafing the violently vicious and voracious violation of volition. The only verdict is vengeance; a vendetta, held as a votive, not in vain, for the value and veracity of such shall one day vindicate the vigilant and the virtuous. Verily, this vichyssoise of verbiage veers most verbose, so let me simply add that it's my very good honor to meet you and you may call me V.
Fenomenalan film! Odlična fotografija i bolesno dobra priča :)

Evo i tvoj citata:

''

Remember, remember the fifth of November, the gunpowder treason and plot, I know of no reason why gunpowder treason should ever be forgot...

''

A ovo je njihovo upoznavanje, sa sve prevodom :giggle:
  • 1
  • 64
  • 65
  • 66
  • 67
  • 68
  • 440
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!