Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Dugo prizeljkivani forum od sada medju nama :)

Moderatori: Waldorf, Moderators

Korisnikov avatar
By Blady
Gledala when night is falling..... i svideo mi se...
Ali inace film, koji me je davno odusevio je Pans Labirinth..
Korisnikov avatar
By bothways
Odgledao danas Like Grains of Sand, odnosno Nagisa no Shindobaddo (1995).

Japanski gay-teen film. Ukratko, gej mladic je zaljubljen u svog strejt prijatelja, pa se bori sa cinjenicom da su njegove emocije neuzvracene i pokusava da ucini nesto povodom toga.

Pa i nije nesto. Ocekivao sam vise. Svakako mi se vise svidjaju drugi istocnjacki filmovi sa ovom tematikom (onaj korejski i onaj tajlandski).
By polarlicht4.1
Moj omiljeni tajlandski/tajvanski gay themed filmovi su Sud pralad aka Tropical Malady Apichatpong Weerasethakul-a i Hei yan quan aka I don't wan't to sleep alone Ming-liang Tsai-a. Srećno u pronalaženju dobre verzije ovog prvog na netu. Trebalo mi je oko dva meseca da skinem preko eMule ako ne i više. :shrug:
Korisnikov avatar
By nev
knowing
pocetak obecavao, nekoliko mana i propusta, ali sve u svemu nije los
Korisnikov avatar
By Azdaja
big fish

iako sam ga gledala 100x, uFatila ga jutros na tv...

10/10

:)
Korisnikov avatar
By tamanoir
Originally posted by Azdaja
big fish
Au fantastican film! Isto ga gledala nebrojeno puta.. Jedan od omiljenih filmova ikada.. Ma, remek-delo..

Ja bas duuuuugo nisam gledala filmove, a tu sam kao neki self-proclaimed movie junkie.. Ehhh.. Moracu nesto da pogledam u toku dana, a mislim i da znam sta cu..
Korisnikov avatar
By bothways
Originally posted by polarlicht4.1
Moj omiljeni tajlandski/tajvanski gay themed filmovi su Sud pralad aka Tropical Malady Apichatpong Weerasethakul-a i Hei yan quan aka I don't wan't to sleep alone Ming-liang Tsai-a. Srećno u pronalaženju dobre verzije ovog prvog na netu. Trebalo mi je oko dva meseca da skinem preko eMule ako ne i više. :shrug:
Juu, pa ko ce da ceka toliko. Pitacu mog distributera da li ih ima :D

Danas sam gledao dva filma:

1) Der Untergang iliti Downfall - nemacki film o poslednjim danima Hiltera. Sigurno je vec bio navodjen na ovoj temi. Gledao sam ga u srednjoj pre, pa eto, skoro 4 godine i sad sam ga skinuo, jer mi se ponovo gledao. U svakom slucaju, jedan od najboljih ne-engleskih filmova po mom skromnom misljenju (note: ne volem istoriju)

2) The Dark Night - oko godinu posle premijere ja nasao za shodno da odgledam ovaj filmic. Sta reci, nije za dzabe zaradio milijardu dolara u box office-u. Iako nisam gledao druge Betmene do sada (ili jesam onaj jedan iz devedesetih, ali dovoljno da ga se ne secam), resio sam da gledam ovaj i nisam pogresio!
By polarlicht4.1
Originally posted by bothways
Juu, pa ko ce da ceka toliko. Pitacu mog distributera da li ih ima :D
Najverovatnije ima neki od ovih sa neta ali svi ripovi koji su dostupni na netu su problematični (pikselizacija, španski hardcoded titlovi, nesinhronizovani engleski titlovi, itd). Sve sam ih proverio.

Priznajem, imam problem ali ne želim da se lečim. :lol:
Korisnikov avatar
By bothways
Mislim da je pikselizacija od svih njih jos i najpodnosljivija. :drama:
Korisnikov avatar
By Azdaja
Slika

sinoc na hbo, pathfinder (tragac - legenda o drevnom ratniku)

odlican film... ODLICAN 10/10

:)
Korisnikov avatar
By bothways
Konacno resih da skinem i odgledam Brokeback Mountain. I, opet, fasciniran sam. Samo, to nije prica o dva gej "kauboja", vec o dva konfuzna biskvita :) Zao mi je sto pred kraj Dzek umire... mogli su ziveti tako srecno u toj prikolici :giggle:
Korisnikov avatar
By kenozoik
Originally posted by bothways
Konacno resih da skinem i odgledam Brokeback Mountain. I, opet, fasciniran sam. Samo, to nije prica o dva gej "kauboja", vec o dva konfuzna biskvita :) Zao mi je sto pred kraj Dzek umire... mogli su ziveti tako srecno u toj prikolici :giggle:
mislim da gresis. nisu oni bili bi, vec je drustvo bilo tako da moras da se ozenis da bi uopste funkcionisao. mislim da je takva situacija i dan danas van vecih gradova kod nas a i u vecem delu sveta.
Korisnikov avatar
By bothways
Pa dobro, ali efektivno su bili bi. Imali su seksualne odnose, voleli (donekle) svoje zene, voleli svoju decu (dobro, to poslednje i ne dokazuje bas da su bi, ali opet)...
Korisnikov avatar
By bothways
Sad sam odgledao film Adrift in Manhattan (2007)
Zanimljiva prica o nekoliko Njujorkera, kako im se uplicu zivoti i kakva su im emocionalna stanja. Gledao sam i bolje, ali u svakom slucaju zanimljivo.
Korisnikov avatar
By bothways
Odgledao danas Mamma Mia!
Slika
Bio je malo dosadan u nekim trenucima.. nisam ja za mjuzikle, mada grupu ABBA volim.
Imao par smesnih scena. Generalno, nista posebno.
Korisnikov avatar
By pazzaz
Public Enemies iako pored dobre ekipe glumaca film uzasno dosadan a i katastrofalno reziran
Korisnikov avatar
By Wilhelmina
Gledala Prestiz u drustvu, prvi put bilo zanimljivije....
Pogledala i Knowing, po meni uzasno los kraj.
I to je valjda to....
Korisnikov avatar
By Dzelajza Rouz
"Cidade de Deus", tek sad.
Izgleda da sam jedna od retkih osoba koju nije impresionirao.

Sad sam lenja da elaboriram, a i neću to da radim dok ga još jednom ne pogledam.
By polarlicht4.1
Ako boga znaš, nemoj! Film stvarno jeste dosadan tak' da nema potrebe za nekim posebnim trudom. :ribica:
Korisnikov avatar
By Dzelajza Rouz
Ono što sam primetila je da film boluje od lošeg ritma, tj. od ritmičke monotonije.
Premda ima mnogo dešavanja, sve je nekako loše naglašeno, raspoređeno.
Nema prave napetosti.
Sve je ustrojeno tako da bude "mnogo dinamično", a ravno je ko Kosovo polje. :shrug:
Ni u jednom trenutku se nisam identifikovala, ne sa glavnim likom, nego ni sa kim.
By polarlicht4.1
Taj čovek redovno pravi loše filmove. Ovaj gorepomenuti pa ondak "Slepilo"...Što to beše jedno dvočasovno traćenje života tek. Uglavnom, reših da mu se ne približavam ni na pet kliktanja jerbo je proćerdao DVE šanse a to je zaista previše kad me čeka toliko drugih dobrih filmova. :snob:
Korisnikov avatar
By baboonbaba
El Cielo Dividido- kažu da je minimalistički, ali brate predugo traje obzirom da ukupno svi likovi zajedno izgovore 5 rečenica u celom filmu :durenje:

Petaja.
Korisnikov avatar
By Wilhelmina
Gledala Children of the corn, prvi deo. Secam se da sam ga gledala sa nekih 8-9 godina i da sam se skenjala kao pokislo stene. Nakon 15tak godina jednostavno nema tu 'tezinu'. Ali Linda Hamilton :mljac:
Korisnikov avatar
By decko
Originally posted by Wilhelmina
Gledala Children of the corn, prvi deo. Secam se da sam ga gledala sa nekih 8-9 godina i da sam se skenjala kao pokislo stene. Nakon 15tak godina jednostavno nema tu 'tezinu'. Ali Linda Hamilton :mljac:
Slazem se. I ja sam ga gledao pre nekih par meseci i bio sam u fazonu, jbt zasto je meni ovo bilo creepy kad sam bio klinac? A da, skinuo sam sve delove i odgledao sam samo prvi i deset minuta drugog da bih sve na kraju obrisao jer mi nisu bili zanimljivi :)
Korisnikov avatar
By kenozoik
to je jedan od filmova koje bih volela da sam ja rezirala. i vidim da je lepo snimljen svidjaju mi se boje, kadrovi, sve..i pogledam, naravno Storaro :sigh:

trivia :
Jean-Pierre Léaud, inace decak koji je igrao u '400 udaraca' u ovom filmu glumi decka/verenika od Jeanne toliko se 'plasio' imao respekt prema Brandu da je svoje scene snimao samo subotom kad je Brando odbijao da radi i uopste se nisu sreli tokom citavog snimanja filma.
By Ulix
Poslednjo je bio italijanski Mio fratello è figlio unico.
Originally posted by kenozoik
to je jedan od filmova koje bih volela da sam ja rezirala. i vidim da je lepo snimljen svidjaju mi se boje, kadrovi, sve..i pogledam, naravno Storaro :sigh:
Uh što smo skromni. :)

To je jedan od mojih omiljienih filmova. Prelep je od prvog kadra, preko margarina, pa do odjavne špice.
Korisnikov avatar
By kenozoik
'margarin' su Brando i Bertoluci improvizovali na licu mesta Mariu Schneider uopste nisu konsultovali, samo su joj rekli sta da uradi. Njene suze su prave, kaze da joj je grozna bila ta scena. Kasnije je tvrdila da su Brando i Bertoluci strasno manipulisali sa njom i kada se na nekom festivalu srela sa Bertolucijem, tj neko od novinara je pitao nesto za njega, ona je rekla da ne poznaje tog coveka.
  • 1
  • 59
  • 60
  • 61
  • 62
  • 63
  • 440
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!