Built to last
Why Would you Settle for Less when you can have More? Do not let other Authors Fool you with Empty Marketing Keywords. FLATBOOTS is what you Deserve. Built to last, Built from Scratch, Nothing Less.
Read moreOver a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...
Moderatori: Waldorf, Moderators
Originally posted by AzdajaAu fantastican film! Isto ga gledala nebrojeno puta.. Jedan od omiljenih filmova ikada.. Ma, remek-delo..
big fish
Originally posted by polarlicht4.1Juu, pa ko ce da ceka toliko. Pitacu mog distributera da li ih ima
Moj omiljeni tajlandski/tajvanski gay themed filmovi su Sud pralad aka Tropical Malady Apichatpong Weerasethakul-a i Hei yan quan aka I don't wan't to sleep alone Ming-liang Tsai-a. Srećno u pronalaženju dobre verzije ovog prvog na netu. Trebalo mi je oko dva meseca da skinem preko eMule ako ne i više.![]()
Originally posted by bothwaysNajverovatnije ima neki od ovih sa neta ali svi ripovi koji su dostupni na netu su problematični (pikselizacija, španski hardcoded titlovi, nesinhronizovani engleski titlovi, itd). Sve sam ih proverio.
Juu, pa ko ce da ceka toliko. Pitacu mog distributera da li ih ima![]()
Originally posted by bothwaysmislim da gresis. nisu oni bili bi, vec je drustvo bilo tako da moras da se ozenis da bi uopste funkcionisao. mislim da je takva situacija i dan danas van vecih gradova kod nas a i u vecem delu sveta.
Konacno resih da skinem i odgledam Brokeback Mountain. I, opet, fasciniran sam. Samo, to nije prica o dva gej "kauboja", vec o dva konfuzna biskvitaZao mi je sto pred kraj Dzek umire... mogli su ziveti tako srecno u toj prikolici
![]()
Originally posted by WilhelminaSlazem se. I ja sam ga gledao pre nekih par meseci i bio sam u fazonu, jbt zasto je meni ovo bilo creepy kad sam bio klinac? A da, skinuo sam sve delove i odgledao sam samo prvi i deset minuta drugog da bih sve na kraju obrisao jer mi nisu bili zanimljivi
Gledala Children of the corn, prvi deo. Secam se da sam ga gledala sa nekih 8-9 godina i da sam se skenjala kao pokislo stene. Nakon 15tak godina jednostavno nema tu 'tezinu'. Ali Linda Hamilton![]()
Originally posted by kenozoikUh što smo skromni.
to je jedan od filmova koje bih volela da sam ja rezirala. i vidim da je lepo snimljen svidjaju mi se boje, kadrovi, sve..i pogledam, naravno Storaro![]()
We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]
The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]
All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]
this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]
Swap-in out addons, use only what you really need!