Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Dugo prizeljkivani forum od sada medju nama :)

Moderatori: Waldorf, Moderators

Korisnikov avatar
By acid drop
onaj room in rome uopšte nije loš kad pričaju na engleskom. :novine:
Korisnikov avatar
By jovanabeograd
Poslednji koji sam gledala je The Four Faced Liar. Mozda mi se i najvise svideo od svih lez filmova. Niskobudzetni dopadljivi filmic, u kome se ne radi o lezbejstvu, vec o ljubavi.

Bloomington mi se nije svideo. Trapavo osmisljena radnja, ooooogromna razlika izmedju glumica(sto u godinama, sto u...ma, ne znam, ali to mi bas bode oci), a sam film se ne krece ni u kakvom smeru. Odgledah ga samo i jedino zbog super hot glavne glumice, i to je to.
Korisnikov avatar
By Blond Brat
The Journey (Sancharram)

Bas mi se svidja ovaj film, i one su mi prelepe. :)

Slika

Uploaded with ImageShack.us

Zna se da volim muDJahedinke. :cheer:
Korisnikov avatar
By acid drop
^ ja nisam skontala šta je bilo na kraju. :glupan:
Korisnikov avatar
By Blond Brat
Ni ja, ne kapiram da li se ona miss popularity udala...i jel se ova otkotrljala u vodu...:lol:
Korisnikov avatar
By delilah
Sinoc sam odgledala dobar film "Eloise", katalonski film. Pogledajte ga...
Korisnikov avatar
By mirth
Originally posted by acid drop

onaj room in rome uopšte nije loš kad pričaju na engleskom. :novine:
Ja stvarno ne znam kako izdrzah 20ak min istog; i bas pomislih kako bih mozda i uspela da izguram do kraja da nisam imala titlove... Jbt, ono ni isprazno nije! Ono je pravo pravcato NISTA! :katemoss:

Zali boze onih lepih golisavih zena. :nope:
Korisnikov avatar
By Waldorf
Originally posted by jovanabeograd
Poslednji koji sam gledala je The Four Faced Liar. Mozda mi se i najvise svideo od svih lez filmova. Niskobudzetni dopadljivi filmic, u kome se ne radi o lezbejstvu, vec o ljubavi.
Odličan, odličan, odličan filmić. Jes niskobudžetan, ali više je u indie fazonu nego u uobičajenom lez-niskobudžetnom fazonu, jer je gluma dobra, priča (dakažem) ok, dijalozi neisforsirani, i pun je nekih sitnicia koje mu više nego daju dodartni šmek. Baš mi se dopao. :)
Korisnikov avatar
By olga_diktator
Evo ja od sveg srca da preporučim The Kids Are Allright, kao primer konzervativnog a zabavnog lezbejskog mejnstrim filma,
Korisnikov avatar
By Torry
Originally posted by delilah

Sinoc sam odgledala dobar film "Eloise", katalonski film. Pogledajte ga...

znam da sam dosadna ali moram jos jednom da iskazem divljenje za ovaj fantasticni film :zastava:
Korisnikov avatar
By Blond Brat
Pogledala sam Room in Rome.
Cekala sam da izadju iz sobe-NISU.
Cekala sam da se obuku-NISU. Cak sam se i pomolila da navuku nesto na sebe-NISU.
:rotflmao:
Realno, da nisu dobre ribe film bi bio veliko nista... Ona plavusa je diFna. :love: :love: :love:
Umjetnicki film... :luda:
Korisnikov avatar
By Torry
Originally posted by Blond Brat

Pogledala sam Room in Rome.
Cekala sam da izadju iz sobe-NISU.
Cekala sam da se obuku-NISU. Cak sam se i pomolila da navuku nesto na sebe-NISU.
:rotflmao:
Realno, da nisu dobre ribe film bi bio veliko nista... Ona plavusa je diFna. :love: :love: :love:
Umjetnicki film... :luda:

pa ja samo zbog nje i gledala

nista razumela nisam
Korisnikov avatar
By Oziris
A vidis, meni se Elena Anaya mnogo vise svidela... :)
Korisnikov avatar
By Blond Brat
^
Tamna devojka ima lepse lice, ali za moj ukus bi trebala biti visa 10-ak cm, a i teza koji kg. Previse je sitna...:cobanica:
Korisnikov avatar
By Blond Brat
Ne bi nikad nasli zeMske, detaljista sam. :shrug:
Mozes ti da radis kasting. :awesome:
Korisnikov avatar
By Orlando the Lady
Ispod pojasa, da upotrebim te sportske metafore. Nepropisno, takoreći.:bubblegum:
Korisnikov avatar
By javolimsamosebe
my summer of love mi nije los, priznajem pretezno zbog toga sto emily blunt (zena mojih snova) glumi u njemu.

four faced liar je simpa film.

imagine me and you mi je sladak, ali nista posebno.

loving annabelle mi se ne svidja. mada oduvek mi je bila zelja da imam aferu sa prof. :)

gia je definitivno najbolji lezb. film koji sam gledala, mada ih nije bilo puno.

to je sve cega se secam
Korisnikov avatar
By pochi
Volela bi da su neki strejt filmovi u stvari lez. Npr Titanik,ondak bi prestali da ga pustaju na teliju svaki zimski raspust. :lol: :ua:
Korisnikov avatar
By mirth
four faced liar - comme ci, comme ça; za lezbejski film je zapravo i odlican, ali meni bas i nije nesto legao.

ali zato, the secret diaries of miss anne lister.... :drama: :love: :love: :love: :drama:

i kao i uvek, waldorfica ima pun-pogodak preporuke :hail:
Korisnikov avatar
By Galadriel
sta je waldorf preporuchila, kopam i ne pronalazim?
Korisnikov avatar
By mirth
Ne znam da li je na ovoj temi, ali ima njenih preporuka rasutih po estrogenu sigurno...
A najlepse je kad je pitas i sve dobijes on a silver plate :colorado: otud i :hail: silni ;)
Korisnikov avatar
By Waldorf
@mirth: A ja se baš pitala jesi odgledala na kraju. Blam bilo da šaljem u2u-ove i smaram, a ustvari sam bila poprilično :hyper:
Korisnikov avatar
By mirth
Jao divan divan presladak! Jako sam uzivala! Bolji mi je od Fingersmith & Tipping the Velvet zajedno!

Fala Waldorfica :gric:
Korisnikov avatar
By mirth
Linkove za dwnld iskljucivo na u2u, ladies. :yes:
Korisnikov avatar
By Oziris
Originally posted by Blond Brat

^
Tamna devojka ima lepse lice, ali za moj ukus bi trebala biti visa 10-ak cm, a i teza koji kg. Previse je sitna... :cobanica:
Ja, ja, slazem se za kilograme. :) Visina - moglo bi, dakako, ali ne bi bilo obavezno, ali brate mili, da je premrsava, jeste!
Korisnikov avatar
By acid drop
Return to house on haunted hill mi se oduvek sviđao zbog one dve lezbejke, iako nije lez film.
  • 1
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 15
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!