Built to last
Why Would you Settle for Less when you can have More? Do not let other Authors Fool you with Empty Marketing Keywords. FLATBOOTS is what you Deserve. Built to last, Built from Scratch, Nothing Less.
Read moreOver a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...
Moderatori: Waldorf, Moderators
Originally posted by acid dropJa stvarno ne znam kako izdrzah 20ak min istog; i bas pomislih kako bih mozda i uspela da izguram do kraja da nisam imala titlove... Jbt, ono ni isprazno nije! Ono je pravo pravcato NISTA!
onaj room in rome uopšte nije loš kad pričaju na engleskom.![]()
Originally posted by jovanabeogradOdličan, odličan, odličan filmić. Jes niskobudžetan, ali više je u indie fazonu nego u uobičajenom lez-niskobudžetnom fazonu, jer je gluma dobra, priča (dakažem) ok, dijalozi neisforsirani, i pun je nekih sitnicia koje mu više nego daju dodartni šmek. Baš mi se dopao.
Poslednji koji sam gledala je The Four Faced Liar. Mozda mi se i najvise svideo od svih lez filmova. Niskobudzetni dopadljivi filmic, u kome se ne radi o lezbejstvu, vec o ljubavi.
Originally posted by delilah
Sinoc sam odgledala dobar film "Eloise", katalonski film. Pogledajte ga...
Originally posted by Blond Brat
Pogledala sam Room in Rome.
Cekala sam da izadju iz sobe-NISU.
Cekala sam da se obuku-NISU. Cak sam se i pomolila da navuku nesto na sebe-NISU.
![]()
Realno, da nisu dobre ribe film bi bio veliko nista... Ona plavusa je diFna.![]()
![]()
![]()
Umjetnicki film...![]()
Originally posted by Blond BratJa, ja, slazem se za kilograme.
^
Tamna devojka ima lepse lice, ali za moj ukus bi trebala biti visa 10-ak cm, a i teza koji kg. Previse je sitna...![]()
We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]
The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]
All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]
this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]
Swap-in out addons, use only what you really need!