Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Dugo prizeljkivani forum od sada medju nama :)

Moderatori: Waldorf, Moderators

Korisnikov avatar
By kenozoik
Da li ste ikada pomislili da slusni aparat moze da bude blagoslov, odnosno da u pojedinim situacijama mozete iskljuciti zvuk koji dolazi iz spoljasnjeg sveta a da ujedno svojim prisustvo ispunjavate uvrezene standarde lepog ponasanja.

A Vilerovi su tako savrseni spolja. Zar ne?

Hvala, jos jednom, Semu Mendesu.
By Hans
Poslednji koji sam gledao je "Ishchezla imperija" u Balkanu. Simpatichan film. Pomalo podseca na "Good bye Lenin"....
Korisnikov avatar
By bigirl
Mene u nazivu ove teme svaki put smori ono "zadnje", pa izgubim želju da odgovorim konstruktivno. :povez:
Korisnikov avatar
By ech0 et distanc3
Slika

Nurit and Mushidi have come to Tel Aviv for very different reasons. Nurit packs up her son and daughter and leaves her jobless husband for what she hopes will be a more fulfilling life in the big city. Meanwhile, Mushidi has left Nigeria and her young son to look for work. When Nurit realizes that her bus-driving job will not pay the bills and allow her to watch her children, she decides to hire a nanny. Enter Mushidi who agrees to watch the children in exchange for room and board. Mushidi's smile and optimism seem to brighten the apartment immediately, and soon Nurit and Mushidi are spending time together on the bustling streets of Tel Aviv. When their friendship blossoms into something more, Nurit is forced to make a tough decision.

PS, ko hoce linkove za skidanje neka mi se javi na u2u
By mikka
Evo, u duhu širenja svoje "gej kulture" :grouphug: :kosa:

Shelter

Simpatičan gej film, jednostavna priča, lep predeo...

Milk

Nema se tu puno reći. Sjajni Šon Pen. Očekivao sam dobru glumu, ali me je opet zadivio. Scenario. Tematika. :yes:
Korisnikov avatar
By mmiki
Dan kad je zemlja stala

Ima par novina ali je ipak jedan od klasicnih filmova holivudskog Armagedon zanra...
Korisnikov avatar
By Minie
I Can't Think Straight
The World Unseen

tako tako...drago mi je sto su oba zenska filma, i zapravo mi se samo i to svidelo.:B
Korisnikov avatar
By Jenna
Milk, i neopisivo je dosadan.
Korisnikov avatar
By Wilhelmina
Originally posted by kenozoik
Da li ste ikada pomislili da slusni aparat moze da bude blagoslov, odnosno da u pojedinim situacijama mozete iskljuciti zvuk koji dolazi iz spoljasnjeg sveta a da ujedno svojim prisustvo ispunjavate uvrezene standarde lepog ponasanja.
Zapravo jesam, vise puta....

Gledala seriju Lawless Britain, nikome ne preporucujem.
Korisnikov avatar
By Hton
The Curious Case of Benjamin Button

Jako lep, tj. jedan od najboljih koje sam gledao u poslednje vreme. Podsetio me je na Big fish, zbog tih nestvarnih elemenata koji se preplicu(kolibri) i tih bajkovitih prica(sat koji ide unazad). Jedino sto je nekako malo vise stvaran i manje razigran(u smislu igre i fantazije) od Bartonovog,ali jako, jako lep...:love:
Korisnikov avatar
By IriS
SEVEN POUNDS

http://www.imdb.com/title/tt0814314/

jes' da mi Will Smith ide na ganglije, ali ovaj film je odličan!
super je priča... malo zavlači na početku, ali vrlo brzo se skapira o čemu se radi.
Korisnikov avatar
By walt333
Henry and June - film me je bas odusevio. Ja uopste nisam bio upucen da su Henri Miler I Anais Nin bili ljubavnici, a jos manje da je Anais Nin bila ljubavnica i Henrijeve zene Dzun. Uma Turman i ona glumica sto je odglumela Anais su prelepe, pogotovo onaj njihov prvi poljubac u nekom podrumu gde su se okupljali gejevi i lezbejke pedesetih u Parizu
Korisnikov avatar
By Sunce
Instinct.

Anthony Hopkins je fenomenalan u filmu! :hail:
By iWanna
Originally posted by Sunce
Instinct.

Anthony Hopkins je fenomenalan u filmu! :hail:
gledah k'o vrlo mlad ( :doh: ) i tada mi se cinio savrsen

sad za vikend odgledah ponovo i malo sam se smorio jer sam kao i obicno primetio gomilu nekih stvari koje me zuljaju. ali u sustini je film :up:

Anthony Hopkins je wow
Korisnikov avatar
By Sunce
Meni je bolji film "Gorile u magli", ali "Instinct" prica i o drugim stvarima. Deo u zatvoru, deo u dzungli, opstanak, dileme, sistem igre, prava ekologija filma.
Korisnikov avatar
By reveal
Slika

8.5/10

Bogami, dobar! Davno nisam videla toliko krvi.... :skuter:

Slika

8/10

Preporucujem ljubiteljima horora i dodajem da, pored toga sto je glavna glumica hot, klovnove mrzim i plasim ih se! Mozda mi se zato i svideo :D

Slika

5.5/10

Malo je razvucen previse.... Reditelj se nije bas pokazao u zadatku da prikaze ishchekivanje.
Korisnikov avatar
By decko
@ reveal

Meni se svidela ideja za "Amusement" ali mi je nekako film ostao nedovrsen i kao da je lose editovan. Ne znam zasto, nesto je falilo. A svakako najbolja stvar u filmu je ona druga prica i ona slatka plavusa :)

A i za "Rest Stop" se slazem. Da je malo bolje uradjen bio bi bas dobar film a ovako je prosecan low budget horor.

:)
By iWanna
posle 100 god, sad na Avali
jedan od mojih omiljenih filmova
Dom za vesanje
Korisnikov avatar
By Azdaja
"Amusement" sam odgledala pre neko vece, bas mi se svideo filmic - POplasila sam se prilicno... :elf:
Korisnikov avatar
By walt333
Za vikend sam odgledao tri veoma dobra filma.

Slika

Film Silvija o zivotu velike Silvije Plat:love: sa Gvinet Patrou je veoma zanimljiv, drzi paznju, prikazuje to ludilo koje oseca i u njenoj poeziji, Gvinet mi je bas u punom izdanju u ovom filmu kao i Craig, mada film ima ocajnu reziju i ona muzika nervira jer je stalno prisutna tokom filma

Slika

Jaoj kako je ovaj film bozanstven, pravo reemek delo, veliki Zan Kokto je zasigurno ovim filmom pokazao da je dobar reditelj isto onoliko koliko je dobar i kao knjizevnik. Mislim da sam zaljubljen u ovaj film

Slika

ekranizacija romana Orlando moje ljubljene Virdzinije Vulf, iako sam bio veoma skeptican nisam razocaran, ok znam da nije uspelo da sve iz knjige stavi u film i da docara atmosferu, ali je fil ipak dobar, veoma zanimljivo reziran i veoma zanimljivu glumacku podelu. Rado preporucujem sva tri filma
Korisnikov avatar
By tinkerbell
Slika

2/10

razocharala sam se....

EDIT:

A jedva chekam da izadje dvdrip filma 'the last house on the left' :D

Slika

p.s. nemojte traziti na netu.... premijera je bila pre par dana.... samo cete naci film iz 1972. :D
Korisnikov avatar
By decko
Originally posted by tinkerbell
Slika

2/10

razocharala sam se....
Takodje. Ocajan film. Ja bih ocenio sa 1/10 i to samo zbog postera.

A jedva chekam da izadje dvdrip filma 'the last house on the left' :D

p.s. nemojte traziti na netu.... premijera je bila pre par dana.... samo cete naci film iz 1972. :D
Me 2 :) Bese gl. ulogu igra ona Monica Potter iz "Head Over Heels"? :)
Korisnikov avatar
By reveal
@ tinkerbell i decko

The Unborn je ocaj... Ja cu mu dati 2.5/10 zato sto glavna glumica nije za bacanje :p
Napunili su barem bioskope objavivshi onaj trejler i njihov posao je gotov.
A i nije da sam puno ocekivala.... Jednostavno je jako lose uradjen, nazalost.
Korisnikov avatar
By tinkerbell
@ reveal i decko - bitno je da se mi slazemo :grouphug:

:lol:

p.s. ne znam ko je glavna glumica u tom filmu :P :P :P
Korisnikov avatar
By decko
Slika

Martyrs (2008)

Odgledah sinoc ovaj film i recu samo - jebeno strasno. Nagledah se silnih horor filmova i filmova koji koliko-toliko su slicni ovom ali opet ovaj mi je bas bas bio potresan. Koliko god mi se svideo pa bih ga preporucio svima, toliko mi je bio 'strasan' na neki nacin da ga ne bih preporucio nikom.
Korisnikov avatar
By Kiborg
Slumdog Millionaire
http://www.imdb.com/title/tt1010048/
Simpatičan filmić, bajkovit. Sviđa mi se, ali nije ništa spektakularno. Interesantna ideja.

The Curious Case of Benjamin Button
http://www.imdb.com/title/tt0421715/
Super film, traje malo duže, ali vredi :)
Bude jako tužno na kraju.

The Andromeda Strain
http://www.imdb.com/title/tt0424600/
Pa onako, nije dosadno, ali nije nešto turbo-giga-spektakularno. Tema prežvakavana već 100 puta...
Korisnikov avatar
By tinkerbell
Slika

6/10

ok filmic... i nije strashan :sigh:

@ decko - pogledacemo ga :D ... mislim taj martyrs :uplasen:
Korisnikov avatar
By lazarus
1. Uz Burn after reading otkrio sam posve nove emocije, nesto kao mix smijeha i panike.

2. Iako ne poznajem gay kinematografiju Milk mi je priblizio i potvrdio viziju homoseksualne emancipacije u Americi, a uz to je istaknuo nekoliko jednostavnih i poznatih pretpostavki aktivizma koji ozbiljno racuna na uspjeh.
Korisnikov avatar
By decko
Slika

6/10

ok filmic... i nije strashan :sigh:

@ decko - pogledacemo ga :D ... mislim taj martyrs :uplasen:
Ne znam zasto, mene taj film smorio i ja sam odgledao samo prvih pola sata i ostatak filma gotovo premotavao...dunno. Mozda zato sto ne volim gl. glumicu pa sam se na silu trudio da ga odgledam.

A javni kad pogledas da li ti se svideo :)
  • 1
  • 50
  • 51
  • 52
  • 53
  • 54
  • 440
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!