Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Dugo prizeljkivani forum od sada medju nama :)

Moderatori: Waldorf, Moderators

Korisnikov avatar
By decko
Originally posted by Minie
The Women
Toliko dugo cekala da izadje dvdrip, a film nula.
Ja nisam uspeo do kraja da odgledam koliko je film glup. Da ne glumi Meg Ryan verovatno bih iskljucio posle prvih 20 min.
Korisnikov avatar
By Wilhelmina
Slika

Na stranu predivnu Barselonu i sasvim dobar soundtrack, protracila sam nesto manje od dva sata zivota na ovo... Ukusi su razliciti, ali meni je ovaj film tesko, tesko sranje.
Korisnikov avatar
By Minie
The Happening

people VS nature

:)
Korisnikov avatar
By decko
Slika

Prvi deo mi se svideo na stranu sto ima milion filmova sa slicnom ili istom temom. Drugi deo (koji tehnicki dodje kao uvod u celu pricu) nije ni blizu dobar i gotovo da sam zaspao gledajuci ga. Nit' ima zanimljivi zaplet nit' je strasan. Sve u svemu - nije za preporuku.

:zeva:
Korisnikov avatar
By ElectricB
`MILK` sa Sean Pennom,o gej aktivisti koji se `70ih kandiduje za gradonacelnika San Franciska
scene snimane sa ukusom,dozom neznosti i perverzije-koliko to dozvoljava komercijalni film sa gej tematikom,odlicna rezija i jos bolja gluma Sean Penna - bice nominovan i za oskara
Korisnikov avatar
By Sunce
Ponovo sam gledao Bergmanov film "Persona":

Slika
Slika

Slika
Slika
Korisnikov avatar
By Zonche!
Decko dobro si mi rekao da ga ne uzimam, bas sam se razmisljao...

Elem ja sam gledao:

Milk - Odlican je zaista, i ja mislim da ce biti nominovan za oskara

Passengers - Anne Hathaway :love: a i prica je zaista dobro smisljena i rezirana
Korisnikov avatar
By ElectricB
12 -- Nikita Mihalkov (gluma i rezija)
odlican scenario-jeste rimejk,ali mnooogo bolja verzija,Mihalkov kao reditelj uvek dobar i super muzika (tradicionalna cecenska)
Korisnikov avatar
By 83
Krenuh konacno sa oskarovskim materijalom!

Milk

Gus Van Sant i ovog puta sjajno odradio posao. Odlicno napisan biografski film sa pre svega izvrsnim dijalozima, sjajan dokumentaristicki prilaz, gotovo perfektan izbor glumaca. Svaka cast!

Sean Penn konstantno nadmasuje sebe, sigurna nominacija za Oskara (i verovatno jedina, kao i na Globusu), ali i odlican izbor sporednih glumaca (pre svega James Franco koji postaje sve ozbiljniji glumac i Diego Luna u luckastoj, ali odlicnoj epizodi).

U svakom slucaju, vredan paznje i 2 sata poverenih mu!
Korisnikov avatar
By starky
Vicky Christina Barcelona

8,5/10

Obozavam Woody Alen-a i njegovu atmosferu u filmovima,jedina zamerka ovom filmu mi je nedostatak njegovog

prepoznatljivog humora.
Korisnikov avatar
By Sunce
Originally posted by Wilhelmina
Slika

Na stranu predivnu Barselonu i sasvim dobar soundtrack, protracila sam nesto manje od dva sata zivota na ovo... Ukusi su razliciti, ali meni je ovaj film tesko, tesko sranje.

Originally posted by starky
Vicky Christina Barcelona

8,5/10

Obozavam Woody Alen-a i njegovu atmosferu u filmovima,jedina zamerka ovom filmu mi je nedostatak njegovog

prepoznatljivog humora.
I ja sam ga danas pogledao. Dakle, ljudi u Evropi su ludi, slobodoumni, sirokih shvatanja, umetnicke duse i boemi, dok su Amerikanci konzervativni, poslovni, zagrizeni kapitalisti....? :misli: Ovo nije prvi film u kome se preteruje kada je odnos Evropa - Amerika u pitanju. Na stranu to, meni je atmosfera u filmu prijala.

Scarlett Johansson - razumeo sam je. Dopada mi se njeno traganje.

Penelope Cruz - odlicna uloga. Jako intenzivna i pokazuje dusu Spanije.

Javier Bardem - ma odlican glumac i dobar frajer (jes' da nije moj tip, ali jeste frajer)

http://film.krstarica.com/c/filmovi/ljubav-u-barseloni/
Korisnikov avatar
By Azdaja
Originally posted by decko
Slika

Zifote... ovo je horor...
Iako bas bas ne volim zombije i undead fazone, ovaj film je odlican. Odlagala sam gledanje dugo, dugo, a onda videla da je samo posle godinu dana snimljen i americki rimejk, da je pokupio dosta dobrih kritika i da je maltene vec postao klasik. Preporuka 10/10
Potpisujem. U par scena sam mislio da cu se upisati 4 real. Isto nisam fan zombie filmova i uglavnom su mi smesni i dosadni ali ovaj je zaista uzasano jeziv. Da sam ga gledao sinoc oko 23h kad sam planirao ne znam da li bih mogao spavati narednih mesec dana.

10/10

oo da, ali mi je zao sto nisam imala priliku da vidim fejs od snimatelja - natrcao se covek fijuuu...

btw meni je bakuta bila NAJFRIKI u filmu....:(
Korisnikov avatar
By Minie
Boy A
Uf..glupost.
A dali mu dobre komentare:kletva:
Korisnikov avatar
By Minie
Boy A
Uf..glupost.
A dali mu dobre komentare:kletva:
Korisnikov avatar
By ElectricB
BURN AFTER READING -- Bred Pitt,John Malkovich i George Clooney
novi film brace Coen,sa odlicnim Pittom u ulozi gej instruktora u teretani, depresivnim Malkovichem i paranoicnim Dzordzom
film je odlican,sa tipicno Coenskim humorom --scena kada Dzordz nalazi Pitta u ormaru --i dijalozima --pogotovo onaj na kraju filma ...
par njih mi je reklo da gori film nisu gledali-----al` nemaju oni pojma!!
Korisnikov avatar
By kenozoik
Originally posted by ElectricB
BURN AFTER READING -- Bred Pitt,John Malkovich i George Clooney
novi film brace Coen,sa odlicnim Pittom u ulozi gej instruktora u teretani, depresivnim Malkovichem i paranoicnim Dzordzom
film je odlican,sa tipicno Coenskim humorom --scena kada Dzordz nalazi Pitta u ormaru --i dijalozima --pogotovo onaj na kraju filma ...
par njih mi je reklo da gori film nisu gledali-----al` nemaju oni pojma!!
slazem se!
Ultra zabavan film. :lol:
Korisnikov avatar
By decko
Slika

[/quote]

Slazem se.

Koliko se u temi o ovom filmu pisalo i sve sa onim naslovom "Vudi Alen snima lezbejski film" ja zaista ocekivao takav film kad ono ni slovo L od toga. Na stranu tema, iskreno film je skroz prosecan i da se o njemu nije toliko pisalo sigurno ga ne bih odgledao kao sto da je drugacija gl. postava ne bih odgledao vise od pola sata filma.
Korisnikov avatar
By cranky
Righteous Kill - Opravdano ubistvo. Dobar film, dobar.
Korisnikov avatar
By Azdaja
saw 5

e malo sam se razocarala...
Korisnikov avatar
By 83
Burn after reading

Ocekivano uvrnut, istovremeno mi je bio i dosadan i zanimljiv (kao i vecina Koen bros filmova). Ima nesto u njemu sto mi se bas dopalo, ta posebnost u stvaranju komicnih situacija! ekipa je sjajna! Kluni sve vise pocinje da glumi, Bred je smesan i sjajan (mada mi se vise dopalo kako je "ovakav tip uloge" izneo u "The Mexican"), Tilda i Frensis su genijalne na svoj nacin, a Dzon Malkovich je apsolutni genije. vredi pogledati ako ne ocekujes komediju na fazon onih koje se stancuju svakodnevno.

Happy-go-lucky

nepretenciozan, pozitivan, zabavan, zivotni i lep. volim kad film jednostavno tece i ima neopterecujuce dijaloge koje vodimo svakodnevno. lepo jako.
By Ulix
Rocco e i suoi fratelli, Luchino Visconti :wow: :drama:
Korisnikov avatar
By V25
"The Day when Earth Stood Still" - Bože dragi koje sranje. Žao mi je što neko poput Kathy Bates mora da igra u ovakvim filmovima radi preživljavanja.

"Four Christmases" - Odvratna Reese Witherspoon i par simpatičnih gegova. Klasičan Hollywoodski kraj koji te natera da se ispovraćaš.
Korisnikov avatar
By kenozoik
a ti trosis vreme na takve filmove... zasto?
Korisnikov avatar
By V25
To se i ja sve vreme pitam. A taman se odvikoh od komercijale. Objašnjenje: volim da idem u bioskop.
Korisnikov avatar
By kenozoik
Originally posted by Beogradjanin18
To se i ja sve vreme pitam. A taman se odvikoh od komercijale. Objašnjenje: volim da idem u bioskop.
:lol: jos si dao i pare za to.

idi onda u bioskop Balkan
imas i Ljubav u Barseloni(Delta City,Dom Sindikata). Vidim da ga ovde vecina pljuje, al` veruj mi nemaju oni pojma, te idi obavezno da ga pogledas, ako vec nisi.
Korisnikov avatar
By V25
Odgledao sam ga naravno, i to u trenutku kada je moj život izgledao kao radnja pomenutog filma što je onako dodalo neki šmek na celokupan ugođaj. Jedan od boljih filmova ove godine, i pre svega najbolji Allenov film u poslednjih nekoliko godina. Tačno je da su ukusi različiti, ali za većinu na ovom forumu je Hallmark i ostatak televizijske C i D produkcije vrhunac umetničkog stvaralaštva, te retko čije mišljenje uzimam za relevantno.

Dakle, Vicky preporučujem svima.
By Ulix
Originally posted by Beogradjanin18
Odgledao sam ga naravno, i to u trenutku kada je moj život izgledao kao radnja pomenutog filma što je onako dodalo neki šmek na celokupan ugođaj. Jedan od boljih filmova ove godine, i pre svega najbolji Allenov film u poslednjih nekoliko godina. Tačno je da su ukusi različiti, ali za većinu na ovom forumu je Hallmark i ostatak televizijske C i D produkcije vrhunac umetničkog stvaralaštva, te retko čije mišljenje uzimam za relevantno.

Dakle, Vicky preporučujem svima.
Jesi gledao Match Point?

Ako je Vicky bolja od toga... :wow:
  • 1
  • 41
  • 42
  • 43
  • 44
  • 45
  • 440
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!