Built to last
Why Would you Settle for Less when you can have More? Do not let other Authors Fool you with Empty Marketing Keywords. FLATBOOTS is what you Deserve. Built to last, Built from Scratch, Nothing Less.
Read moreOver a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...
Moderatori: Waldorf, Moderators
Originally posted by Wilhelmina
Na stranu predivnu Barselonu i sasvim dobar soundtrack, protracila sam nesto manje od dva sata zivota na ovo... Ukusi su razliciti, ali meni je ovaj film tesko, tesko sranje.
Originally posted by starkyI ja sam ga danas pogledao. Dakle, ljudi u Evropi su ludi, slobodoumni, sirokih shvatanja, umetnicke duse i boemi, dok su Amerikanci konzervativni, poslovni, zagrizeni kapitalisti....?
Vicky Christina Barcelona
8,5/10
Obozavam Woody Alen-a i njegovu atmosferu u filmovima,jedina zamerka ovom filmu mi je nedostatak njegovog
prepoznatljivog humora.
Originally posted by decko
Originally posted by WilhelminaPotpisujem. U par scena sam mislio da cu se upisati 4 real. Isto nisam fan zombie filmova i uglavnom su mi smesni i dosadni ali ovaj je zaista uzasano jeziv. Da sam ga gledao sinoc oko 23h kad sam planirao ne znam da li bih mogao spavati narednih mesec dana.
Zifote... ovo je horor...
Iako bas bas ne volim zombije i undead fazone, ovaj film je odlican. Odlagala sam gledanje dugo, dugo, a onda videla da je samo posle godinu dana snimljen i americki rimejk, da je pokupio dosta dobrih kritika i da je maltene vec postao klasik. Preporuka 10/10
10/10
Originally posted by ElectricBslazem se!
BURN AFTER READING -- Bred Pitt,John Malkovich i George Clooney
novi film brace Coen,sa odlicnim Pittom u ulozi gej instruktora u teretani, depresivnim Malkovichem i paranoicnim Dzordzom
film je odlican,sa tipicno Coenskim humorom --scena kada Dzordz nalazi Pitta u ormaru --i dijalozima --pogotovo onaj na kraju filma ...
par njih mi je reklo da gori film nisu gledali-----al` nemaju oni pojma!!
Originally posted by Wilhelmina
Na stranu predivnu Barselonu i sasvim dobar soundtrack, protracila sam nesto manje od dva sata zivota na ovo... Ukusi su razliciti, ali meni je ovaj film tesko, tesko sranje.
Originally posted by Beogradjanin18
To se i ja sve vreme pitam. A taman se odvikoh od komercijale. Objašnjenje: volim da idem u bioskop.
Originally posted by Beogradjanin18Jesi gledao Match Point?
Odgledao sam ga naravno, i to u trenutku kada je moj život izgledao kao radnja pomenutog filma što je onako dodalo neki šmek na celokupan ugođaj. Jedan od boljih filmova ove godine, i pre svega najbolji Allenov film u poslednjih nekoliko godina. Tačno je da su ukusi različiti, ali za većinu na ovom forumu je Hallmark i ostatak televizijske C i D produkcije vrhunac umetničkog stvaralaštva, te retko čije mišljenje uzimam za relevantno.
Dakle, Vicky preporučujem svima.
We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]
The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]
All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]
this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]
Swap-in out addons, use only what you really need!