Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Dugo prizeljkivani forum od sada medju nama :)

Moderatori: Waldorf, Moderators

Korisnikov avatar
By ZlatnaPtica
Cloud Atlas. 10/10
Ljudi ga ili vole ili obožavaju. Meni je jedan od najboljih filmova koje sam pogledao u poslednjih par godina. Oduševljen sam, i ostavio je veliki utisak. Topla preporuka.

Under the Skin. 6.5/10
Katengl me grdi, ali prespor mi je. Inače volim art filmove, ali se scene baaaš nepotrebno otežu, a da pritom nisu dovoljno vizuelno/estetski zanimljive, niti značajne za tok radnje. Bukvalno svaku scenu bih skratio za 30%.
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2756150#p2756150]Anhedonie napisao:[/url]
[url=http://gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2756103#p2756103]Zvonki napisao:[/url]one debele bubuljicave muskarce koji se nisu
ozenili i ceo jebeni zivot su posvetili igrici
kako coravi zwenki widi swet
Dakle post je bio umeren na uglavnom amerikance,i napisao sam da nisam mislio da su svi takvi,a to sto si ti bas ovaj deo posta izabrao a ignorises ostatak to je vec problem do tebe a ne do mene,prestani da ti znas kako ja mislim jer ne mozes da znas bolje od onoga sto aj vec znam kako ja mislim...
Usput ja sam ugojen imam bubuljice po licu i cak nosim naocare jer sam kratkovid...
[url=http://gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2756103#p2756103]Zvonki napisao:[/url]Jbt sta ste se napalili na taj hajp za warcraft,film je za fanove warcrafta,one debele bubuljicave muskarce koji se nisu
ozenili i ceo jebeni zivot su posvetili igrici..
Ne kazem da ste vi takvi ali kaprate vec...merica

Ako ga budem gledao ali ne verujem da hocu vidi se da je to holivudski pokusaj da se uzmu pare od fanova...

Film je prezabavan. Ne moras da budes fan WOW-a da bi se zabavio. Mojoj devojci koja nikad nije djuskala wow se svideo.

I mom muzu koji djuska WOW godinama kao i mnoge druge igrice, vitak je i nema bubuljice :lol:

Ne valja ti generalizacija, pogledaj film, zabavan je, i gledajuci sta modeliras u 3D verovatno ce ti biti zanimljivo bar sa te strane :)
Hteo sma da pogledam prvu epizodu serije Outcast...ne,jednostavno ne,znam da je Robert KIrkman pisao onaj uzasno dosadni ko slina se vuce serijal Walking Dead i znam da ce ovo biti isto tako,gluma je usiljena glavni lik je jos jedan coek sa problemima (dete mu mrtvo,zena mu mrtva... on se izlovao od sveta bla bla bla) kolikos am takvih likaova po serijama video ili filmovima,elem meni je mniogio zao sto su ovo prekinuli
Slika
Jer je ova serija odlicna sto se tice teme egzorcizma a i sve sam stripove citao i tu ima dosta price,Outcast je za mene samo jos jedan copy/paste odoh da se molim da vrate Constatina
Korisnikov avatar
By Hitsugaya
Gledah Warcraft sinoc, ok je film. Zabavan, fun ride sto bi se reklo ali nista vise od toga.

PS Khadgar je beyond fapable.
Korisnikov avatar
By Pauceti
Slika

Dobra fotografija ali film nebitan skroz 2/10

Slika

Svidja bas, zanimljivi likovi i odlicna animacija jer Dizni 7/10
Hello, My Name Is Doris (Michael Showalter, 2015) - 6/10

Slika

U samom početku sam ga teško probavljala jer mi je bilo neobično gledati Sally Field u takvoj bizarnoj ulozi. Činilo mi se isforsiranim. Daljnjim gledanjem je film dobio 'pravu' dimenziju. U suštini je zapravo tužan i bavi se ponajviše deluzijama duboko nesretne osobe.
Korisnikov avatar
By AndrieExilia
Repo Man
Film je oke, ali je kraj bas razocaravajuc...
Jaws 1 & 2 (Spielberg 1975, Jeannot Szwarc 1978) 3/10

Snoozefest. :zeva:

Amistad (Spielberg, 1997) 7.5/10

Slika

Solidno, gledljivo za promjenu. Svi ostali slavery theme me dosađuju u tri pm (način obrade, prikazanosti na filmu jel)

Djimon Hounsou je kinda hot, neprimjereno slinjenje. *maska*
Korisnikov avatar
By tamanoir
Only Lovers Left Alive.. odlican vampirski film, ali na ne toliko vampirski nacin.. prelepa prica, odlicni glumci i onaj Jarmusch vibe.. Preporucujem..
Korisnikov avatar
By LeBolle
Ovaj film (snimljen 2006)koji je inace daleko bogatiji i inovativniji je posluzio kao inspiracija filma Inception (2010). :oskar:
Slika
[url=http://gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2757356#p2757356]Speculum Columbae napisao:[/url]lep film koji ima toliko malo veze sa istorijom :D

mada mi je kao klasičaru/egiptologu/platoničaru došao kao ostvarenje sna
Isto ,mada imajući u obzir da se i onako malo šta zna o Hipatiji jer je sve uništeno od Aleksandrijske biblioteke i Serapeuma ( film je ovo preuzeo na inovativan način prezentujući alternativan Hipatijin rad o astronomiji- time postavljajući pitanje : Sta bi bilo da je ona zapravo otkrila i resila problem kretanja planeta 1200 godina pre Kopernika, ali da je pri tome taj radi izgubljen zbog okolnosti u kojima se ona nasla (njenom smrcu, unistenje najvece biblioteke antike, politickih i religijskih konflikta). U mnogome ovaj film toliko poredi nas (sadasnjosti) i ljude od onog vremena, dajuci nam uvid da posle 1600 godina mi i dalje nismo mnogo sta promenili , i dalje vodimo ratove jedni medju drugima zbog religije, politike, prava, slobode...
Korisnikov avatar
By LeBolle
Nisu losi ni ovi filmovi, samo mi se kraj nije dopao, a imaju istu filozovsku/moralnu/psiholosku tematiku.
Slika
Slika
Slika
Korisnikov avatar
By LeBolle
Obozavam Orlanda (film i knjigu), jedan od najboljih LGBTQ filmova, preporucujem!
Slika
Slika
  • 1
  • 410
  • 411
  • 412
  • 413
  • 414
  • 440
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!