Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Dugo prizeljkivani forum od sada medju nama :)

Moderatori: Waldorf, Moderators

Korisnikov avatar
By bothways
Ted (2012)
OK, tako nešto sam i očekivao (pošto su mi inicijalna očekivanja bila niska, a onda sam čuo pohvale, pa je rezultat bilo nešto između)
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2661787#p2661787]Aven napisao:[/url]Probala sa 'Under the Skin', ali jednostavno ne ide. Pili mi po živcima kao i 'La Grande Bellezza'.
Bogati, kao da me netko zatočio u muzej suvremene umjetnosti. :ozbiljan:
Meni se Under the Skin dopao, ali La grande bellezza je fuckin' remek-delo. Šta im je slično, osim toga što nemaš strpljenja ni za jedan? :ozbiljan:

I
Nije mi blisko skakati na ljude koji ne dijele moj filmski/glazbeni ukus i doživljaj, a ne volim se naći ni na drugoj strani gdje se od mene traži da se opravdavam. Nalazim to infantilnim i velikim problemom superega. Postoje tehnički elementi nekog djela koji su neosporivi, a postoje i oni subjektivni koje potiče šareno klupko naših (različitih) osobnosti koji nam čine neko umjetničko djelo bliskim ili dalekim. U slučaju ova dva filma, zajedničko im je to što me trljaju do iritacije koja prelazi nakon nekog vremena u smaranje i siljenje na gledanje. Kao i neki ljudi, neovisno o njihovim životnim postignućima, uspješnosti i percepcije ostatka društva. Isključivo subjektivan osjećaj koji ni na koji način ne umanjuje vrijednost tehničkih aspekata. So, ukoliko te ovaj odgovor ne zadovoljava, uvijek me u ovom kontekstu možeš svesti pod nazivnik "nema ukusa". Meni ni u džep, ni iz džepa. :)
Blady napisao:pa kul :)
Pretty much.

Slika

I think anybody who falls in love is a freak. It's a crazy thing to do. It's kind of like a form of socially acceptable insanity. : )

Aven napisao:Nije mi blisko skakati na ljude koji ne dijele moj filmski/glazbeni ukus, a ne volim se naći ni na drugoj strani gdje se od mene traži da se opravdavam.
This.
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2661836#p2661836]Aven napisao:[/url]Nije mi blisko skakati na ljude koji ne dijele moj filmski/glazbeni ukus i doživljaj, a ne volim se naći ni na drugoj strani gdje se od mene traži da se opravdavam. Nalazim to infantilnim i velikim problemom superega. Postoje tehnički elementi nekog djela koji su neosporivi, a postoje i oni subjektivni koje potiče šareno klupko naših (različitih) osobnosti koji nam čine neko umjetničko djelo bliskim ili dalekim. U slučaju ova dva filma, zajedničko im je to što me trljaju do iritacije koja prelazi nakon nekog vremena u smaranje i siljenje na gledanje. Kao i neki ljudi, neovisno o njihovim životnim postignućima, uspješnosti i percepcije ostatka društva. Isključivo subjektivan osjećaj koji ni na koji način ne umanjuje vrijednost tehničkih aspekata. So, ukoliko te ovaj odgovor ne zadovoljava, uvijek me u ovom kontekstu možeš svesti pod nazivnik "nema ukusa". Meni ni u džep, ni iz džepa. :)
Daj ne lupaj. Ne tražim da se pravdaš, pitao sam te po čemu su ti slični. Ne zato što mislim da nisi u pravu, već zato što ja nisam uvideo mnoge sličnosti. Ti si ih povezala, pa me zanima kako i zašto. Možda se i složim sa tobom, a možda i ne.
A Dangerous Method (David Cronenberg, 2011) - 6/10

Slika

Vrlo lijepa Cronenbergova režija i dobra gluma Mortensena i Fassbendera. Čak me ni Keira nije nervirala kao prvi put. Film ima ugodan flow, ali imati za temu veličine poput Freuda i Junga, njihova postignuća i odnos, zaslužuje daleko razrađeniju priču. Ovako ostaje tek lijepom filmskom razglednicom.
Slika
http://www.imdb.com/title/tt3392330/" target="_blank
Tacnije ovo je omnibus od cetiri kratke price,meni je zanimljiv film,deo koji je radjen prema stripu Katsuhiro Otomo-a je isto dobro uradjen iako je uradjen kao 3d animacija sa 2d pozadinom skoro da i ne smeta
8\10
The Last Man on earth
http://www.imdb.com/title/tt0058700/" target="_blank
Bedak je sto sam vec citao knjigu" Ja sam Legenda" pa film nije bas preneo bolji utisak od onog koji sam imao kada sam citao knjigu,te ga preporucujem samo za one koji nisu citali knjigu,naravno Vincent Prajs neponovljiv.
Korisnikov avatar
By spliff
shrek
1 & 2
prvi deo je fantastican, ne znam zasto to ranije nisam gledao
drugi deo je malo slabiji ali i dalje ok
veceras najverovatnije gledam treci deo
  • 1
  • 363
  • 364
  • 365
  • 366
  • 367
  • 440
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!