Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Dugo prizeljkivani forum od sada medju nama :)

Moderatori: Waldorf, Moderators

Korisnikov avatar
By Horcrux
Impresije su subjektivne. Previse sam filmova gledao da bih bio odusevljen ovim. Gledao sam nekoliko daleko superiornih filmova na istu tematiku, ovaj je ispod proseka iskreno. Razumem da je osobama koje ne gledaju filmove cesto i koje se ne razumeju u iste ovaj film prelep i bajkovit, ali meni je ovaj film bio ocajan.
Korisnikov avatar
By scout_finch
guardians of the galaxy - fun
captain america: the winter soldier - svidja mi se vise od prvog dela
my sisters keeper - solidan
fault in our stars - 'nako
stuck in love - 'nako
divegent - poor mans hunger games
Korisnikov avatar
By mOwbid
The Golden Compass - smeće

Edge of Tomorrow - smeće
Korisnikov avatar
By EnMademoiselle
[url=http://gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2653888#p2653888]Horcrux napisao:[/url]Impresije su subjektivne. Previse sam filmova gledao da bih bio odusevljen ovim. Gledao sam nekoliko daleko superiornih filmova na istu tematiku, ovaj je ispod proseka iskreno. Razumem da je osobama koje ne gledaju filmove cesto i koje se ne razumeju u iste ovaj film prelep i bajkovit, ali meni je ovaj film bio ocajan.
:lol:

ne kažem da je ovaj film remek delo niti sam došla da raspravljam ko ima veći ..broj filmova na watch listi, samo da nagovestim da si omašio poentu filma skroz, jer to što ti smatraš patetikom ima zapravo skroz suprotno značenje. no dobro, nebitno, vidim da nema poente diskutovati.
Korisnikov avatar
By boo_radley
The Wolf of Wall Street, predug, zabavan na momente.
Korisnikov avatar
By mOwbid
Oz the Great and Powerful

gombiške :love:
Korisnikov avatar
By Kentaura
Columbiana

Zaljubila sam se u Kataleju :D dobar...
Korisnikov avatar
By Laerem
The Rover - 8/10

Uz Under the skin, za sada najbolji film godine. Surov, kratak i jasan.
Korisnikov avatar
By Macan86
Ghost Rider 2: Spirit of Vengeance
Aaaaaaa Nikolas Kejdž...i puuuuf! glava mu gori onako...i tu je neki đavo i klinac od đavola...i njegova mama...i puuuuf,opet mu gori glava...i neki negativac ih juri...i puuuuf....traaaas,...fiiiiijuuuu....BUUUUUMMMM! Opet mu gori glava...i motor...i onako plamen na sve strane....i NIkolas Kejdž opet puuuuf(da,gori mu glava),i motor...i brrrrm brrrrm...plamen na sve strane i oni pobegnu od negativca...i onda ide malo red neke dosadne radnje pa dođu kod nekih religioznih fanatika koji su ušvljani po licu...religiozno proserivanje...ona klasika,dobro i zlo.... i tako neke mitologije...bla,bla,bla....
i oni religiozni hoće d koknu klinca pošto mu je tata đavo...
ali ceo fim se uglavnom svodi na BUUUUM,tras,fiiiijuuu...NIkolas Kejdž i puuuuf(da,naravno,gori mu glava) i plamen na sve strane....i motor brrrrm brrrrm... :veverica: :hyper: :zacepi:
fim je sranje :D
(ne,ništa smešno nisam pušio,al taj film ne može drugačije da se opiše)
By Speculum Columbae
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2655548#p2655548]Macan86 napisao:[/url]Ghost Rider 2: Spirit of Vengeance
Aaaaaaa Nikolas Kejdž...i puuuuf! glava mu gori onako...i tu je neki đavo i klinac od đavola...i njegova mama...i puuuuf,opet mu gori glava...i neki negativac ih juri...i puuuuf....traaaas,...fiiiiijuuuu....BUUUUUMMMM! Opet mu gori glava...i motor...i onako plamen na sve strane....i NIkolas Kejdž opet puuuuf(da,gori mu glava),i motor...i brrrrm brrrrm...plamen na sve strane i oni pobegnu od negativca...i onda ide malo red neke dosadne radnje pa dođu kod nekih religioznih fanatika koji su ušvljani po licu...religiozno proserivanje...ona klasika,dobro i zlo.... i tako neke mitologije...bla,bla,bla....
i oni religiozni hoće d koknu klinca pošto mu je tata đavo...
ali ceo fim se uglavnom svodi na BUUUUM,tras,fiiiijuuu...NIkolas Kejdž i puuuuf(da,naravno,gori mu glava) i plamen na sve strane....i motor brrrrm brrrrm... :veverica: :hyper: :zacepi:
fim je sranje :D
aj se smiri
  • 1
  • 359
  • 360
  • 361
  • 362
  • 363
  • 440
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!