Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Dugo prizeljkivani forum od sada medju nama :)

Moderatori: Waldorf, Moderators

Korisnikov avatar
By bern
frozen.

8/10

ovaj film je neodoljiv.
Slika
http://www.imdb.com/title/tt1706593/" target="_blank
Akira meets Clovertfield
Film ima dobru ideju kada bi neki tinejdzeri naisli na izvor super moci,i sve je to super sa upzonavanjem moci itd ali se to razvuklo kroz ceo film,ja jesam ranije gledao Akiru,ali Akira nije razvucena i zanimljiva je,ovde ne...vecinu fuilma oni pricaju o nekim nebitnim stvarima vezano za zivot i zajebavaju druge sa tim mocima, i ni jednom nema pitanja kako i zasto.Postoji izvor moci ali on se ne vracaju do tog izvora da bi eto shvatili sta je to itd,Na karaju tek imaju kul scene sa efektima i to lici na Akiru,ali mislim da je film mogao biti bolji.
Korisnikov avatar
By V25
I ja treba ovih dana da gledam. Tu beše najzad vidimo pičku Džohansonove?
Upravo sam sada zavrsio gledanje filma Under the skin,ovaj film treba gledati kako mu i sam kaze Under the Skin,film je originalan vidi se da ima uticaja Linca i Kjubrika,ali mi se svidja to sto iako je experimentalan ipak se moze shvatiti poruka filma tj sta je hteo reziser da kaze,mislim da jeovo jedan od originalnih filmova koji ce mi ostati u secanju.I ovo je od onih filmova o kojima se moze analizirati satima kao i npr Odiseja u svemiru 2001.Preporucujem ljudima koji zele da gledaju ovaj film i koje ne smara pristup prici gde slika vise govori,evo imama i hint "I ruza je lepa ali ima trnje"
Da i jos nesto,ovaj film nije za svakoga,sadas am gledao neke reviews na ju tjubetu,uglavnom kazu sta se desava u filmu i kako je dugacak lalalaa,promasili su poentu filma.jeste dugacak film ali kada ukapirate poentu nece vam smetati duzina filma
Bayonetta Bloody Fate
Slika
Kao prvo...igrao sam igru tako da sam znao šta da očekujem i nisam se razočarao. Uistinu malo su bukvalno preneli igru u film pa je prenatrpano akcijom a priča trpi ali vremenom se sve to slegne. I naravno veliki plus za veliki budžet koji je pametno iskorišten, pravi eye candy.
By Sixto
300: Rise of an Empire

Kolosalno prolivanje krvi i to 10 lit per capita... ono... nja

4/10 i to samo zbog efekata...
  • 1
  • 354
  • 355
  • 356
  • 357
  • 358
  • 440
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!