Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Dugo prizeljkivani forum od sada medju nama :)

Moderatori: Waldorf, Moderators

Korisnikov avatar
By Hitsugaya
Mene drug tera vec duze vreme da ga gledam, a ja supermena organski ne podnosim, cak i vise od betmena.
Korisnikov avatar
By Noctis Lucis Caelum
Glumac bi mi bio mnogo cute da nije toliko nabildovan. Ali scenario, znači ko sve danas snima filmove....
Her
Iz dva puta.
Svi oko mene bruje o Njoj, pa rekoh 'ajde da pogledam. Sama priča me podsetila na ovaj film.
Uspavao sam se negde na polovini (sa slušalicama), budilo me dranje nekoliko puta, onda sam istripovao da sam u filmu.
Slika
Prva polovina mi je dosadna, al' odgledah i drugu malopre. Sve više je zanimljiv kako se bliži kraj.
Zgrožen sam onim pantalonama sa pojasom iznad pupka.
Lego Movie mora se pogledati!!
I Dalas Bajers Klab,sjajno glumci i bogami relana i teska prica,Dzared Leto je super odigrao ulogu tranvestita mada je opet to bolje odradio Kilian U Pikoku a za Metju sam vec iz Tru Dtetctive znao da je odlican glumac,covek radi svoj poso
Slika

The Sacrament (2013)

Found footage horor triler inspirisan masakrom u Jonestownu 1978. Producent je Eli Roth pa se čovek čudi što nije krvavije.

Uspešno ostvarena jeziva atmosfera jednoumlja, jednoglasja i silom nasmešenih lica u komuni Eden Parish koju vodi misteriozni i harizmatični Otac...

Dobar film, preporuka.
Korisnikov avatar
By EnMademoiselle
nisam gledala film ne pamtim.
kao nemam vremena da gledam satipo a epizoda serije traje kraće pa uzmem i obvrtim celu sezonu :nope:
Korisnikov avatar
By Katengl
Slika

Fantastičan. Ne znam zašto ga ljudi ne vole. Da, traje tri sata. Da, ima scena eksplicitnog seksa od po 10 minuta. Da, u tim scenama je sve u krupnom planu. I ja bolji film ne videh u skorije vreme.

Freebie: Škripanje stolica u sali za vreme scena seksa i posmatranje bakica koje su došle da gledaju film jer je ulaz besplatan kako uzimaju torbe i odlaze iz sale za vreme druge takve scene. Prvu su junački izdržale. I posle me neko uverava da je isto gledati filmove kod kuće kao u bioskopu.
Korisnikov avatar
By Srklet
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2635017#p2635017]Katengl napisao:[/url]Slika

Fantastičan. Ne znam zašto ga ljudi ne vole.
i do. ^^

zanimljivo mi ga je i usporediti s 'l'inconnu du lac'. naime, 'adelin život' doista ima ambiciju i većinom uspijeva prikazati život lezbijke u svoj njegovoj punini, ljudskosti i kompleksnosti, dok ovaj drugi pedera reducira na eros i thanatos.
u svakom slučaju, 'adelin život' mi je i umjetnički uspješniji, ideološki da ne govorim. jedan od onih postgej filmova koje počinjem voljeti.

OT> the unknown known 7/10
http://www.imdb.com/title/tt2390962/" target="_blank

tipični errol morris, but i like errol moris. ^^
Korisnikov avatar
By constantine
Oculus
Njaaaa ocekivao ko zna sta. provalis film za 5 minuta 0/10
Korisnikov avatar
By Trilian
Hajde da se volimo 1

gledalo mi se... odo po cigare pa ću da gledam i drugi deo :lol:
  • 1
  • 349
  • 350
  • 351
  • 352
  • 353
  • 440
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!