Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Dugo prizeljkivani forum od sada medju nama :)

Moderatori: Waldorf, Moderators

Korisnikov avatar
By Zonche!
Slika

"Three"

Trojka na pustom ostrvu...Krajnje zanimljivo.

8/10
By biotherm
ovih dana:

Evan Almighty (2007)
Made of Honor (2008)
Mr. Bean's Holiday (2007)
Blind Date (2006)
Persepolis (2007)
Korisnikov avatar
By Island
Originally posted by polarlicht4.1
Transsexual in Iran (Tanaz Eshaghian, 2008) - gledao sam sinoć i još uvek ne mogu da ga izbacim iz glave. Sve ono što se inače misli kad se kaže Iran ne važi. U stvari, Iran pored Tajlanda ima najviši procenat izvršenih operacija promene pola. Ali tu negde i nastaje problem. Jeste da država finansira operaciju gotovo u celosti, ali oni koji se odlučuju na takvu operaciju imaju poprilično ambivalentan stav. Ispostavilo se da neki/e jednostavno moraju da je obave kako bi vodili bar približan život onom koji bi želeli usled pritiska (porodičnog, zakonskog, poslovnog, itd.). Neki/e ostaju između rodova uz užasno visoki rizik da budu uhapšeni/e jer je zakonski zabranjeno da se nosi odeća suprotnog pola (pa čak i transseksualcima u tranziciji)...Već sam se previše raspisao a samo sam hteo da kažem da je ovaj dokumentarac vredan gledanja.

Parfait amour! (Catherine Breillat, 1996) - konačno sam se dočepao jedinog preostalog filma Breillatove koji je na netu te od silnog očekivanja i nadanja ispadoh još i (polu)razočaran. Vidi se, doduše, da je ovo uvod u Romance ili Anatomie de l'enfer ali još uvek nije stigla dotle. Mada opet film jeste dobar, pre svega poslednja scena.
Tvoje preporuke su veoma zanimljivije, mada mislim da se ti filmovi tesko mogu pronaci... Ne gubis vreme na one gluposti od jeftinih horora i slicno.
By polarlicht4.1
I nije ih baš tako teško naći, bar ne većinu. Prava teškoća se javlja pri izboru, usklađivanju paralelnih downloada a i pronalaženju vremena za gledanje. :sigh:
Korisnikov avatar
By KiWi

Wall-e ... šta reći. Gledao 2 puta. Prvi put bioskopski, drugi put sa DVDrip-a. Umalo nisam zaplakao. Stvarno fenomenalno delo koje zaslužuje da se na polici drži pored Snežane i 7 patuljaka, Uspavane lepotice i Male sirene. Mislim da je ovo još dirljivija priča jer opisuje ljubav gde ona ne bi trebalo da bude prisutna...

Animaciju smatram savršenom. Nemoguće je naći ni jednu zamerku.
By polarlicht4.1
O-ho, zvuči zanimljivo. E sad još da ga pronađem...

Inače, u preporukama ispod stoji Julien Donkey-Boy Harmony Korine.
Korisnikov avatar
By Sunce
Originally posted by ns.happy
dom za vesanje... huh... covece...

To je divan film, sta god ljudi pricali za Kusturicu. I muzika mi se dopada, a tek onda devojcica kad zove brata: "Perkane, Perkane...". :placko:
Korisnikov avatar
By Tungi
Srecni zajedno-Vong Kar Vai-a
Korisnikov avatar
By Kiborg
The Incredible Hulk

-ok filmić
By Garbo
Haneke-ov`The Piano Teacher` uz brilijantnu Isabelle Hupert.
Korisnikov avatar
By V25
Originally posted by annabel lee

Ali moja omiljena scena u tom filmu jue neprevaziđena!!!! AAAAA!!! kada seče pičku u kadi!!!!
Korisnikov avatar
By V25
"Wall-E" - predivan film. Preporučujem svima.
Korisnikov avatar
By decko
SlikaSlikaSlika

Poison - nova verzija er.trilera iz pocetka 90ih, samo sa Kari Wuhrer umesto Shannon Tweed (moze se reci dostojna zamena) o zeni koja se sveti porodici koju krivi za smrt svog supruga. Kroz poslovne malverzacije, seksualne veze i ubistvo, svi postaju zrtve igre kojoj nema kraja.
Nije losa ova verzija, naranvo zahvaljujuci divnoj Kari koja izvlaci ceo film, mada daleko je bolji original.

Pathology - film o grupi studenata patologije koji kako bi imali zanimljivije slucajeve na casovima, igraju igricu u kojoj svako ima zadatak da ubije stranca na koji god nacin pozeli a ostatak grupe pokusava da otkrije kako je to uradio.
Zanimljiv filmic u kom igraju Milo Ventimiglia (za ove koji gledaju Heroje - Peter) i Alyssa Milano.

Zombie Strippers - ovo..pa iskren da budem, na znam sta je ovo. Ako je trebalo da bude komedija u kojoj su zombi striptizete na celu sa cuvenom Jennom Jameson, gde je poenta filma gledati njih kako se medjusobno grizu i gole igraju - uspelo je. Ako je trebalo da bude horor - sve je samo ne to. Jedan od filmova koji je dobar jedino kad ama bas nista drugo nema da se gleda ili kad vam se gleda Jenna u njenim pokusajima glume.
Korisnikov avatar
By Kiborg
Batman - The Dark Knight

Pa sad, očekivao sam više spram onoga što se govorilo o IMDb rejtingu i glumi Hita Ledžera, ali sad baš i nisam do te mere oduševljen. U svakom slučaju film je dobar i ko voli taj žanr treba da ga pogleda i biće, verujem, zadovoljan.

@Zombie Strippers i dečkove poruke:
They'll dance for a fee,
but devour you for free.
:roflmao:
Korisnikov avatar
By Tungi
Mirrors(odlican horror),ostali su mi jos Sight,Insanitarium,MorgueThe eye......
Korisnikov avatar
By V25
"Female Trouble" - ok, tipično za Watersa.

"Serial Mom" - fenomenalno!!!
By Ulix
Originally posted by Beogradjanin18
Originally posted by annabel lee

Ali moja omiljena scena u tom filmu jue neprevaziđena!!!! AAAAA!!! kada seče pičku u kadi!!!!
Meni se vise dopada ona kad mirise maramice umazane u spermu. :)
Korisnikov avatar
By decko
Originally posted by Morrison
Insanitarium - slobodno preskoci, jako glup.

Morgue - dobra ideja ali lose realizovano, isto mozes preskociti.

The eye - ako mislis na americku verziju, nije vredno ni skidanja

:)
Korisnikov avatar
By Wilhelmina
Slika

Napokon! Dobar snimak + orginalni,engleski jezik + prevod, ali los.
Odakle da pocnem... ok, od odlicne price na kojoj se film zasniva. Radi se o Barkerovoj mini-prici, tako da film, sve i da je hteo, nije mogao biti gori od skorasnjih uradaka horor zanra...
sto se glumaca tice, malo mi je trebalo vremena da se naviknem na lika iz Kithcen Confidential, tj. na to da sada nije kuvar... A jos vise da svarim apotekara iz Domacica... No, dobro, glumacki posao je odradjen sasvim zadovoljavajuce...
Kolicina krvi i nije tako velika, obzirom da se radi o jednom slasher filmu, ima interesantnih nacina kasapljenja i jos interesantnijeg kadriranja, ali je odvratnost na visokom, visokom nivou. Malo mi je zasmetalo to sto je i u ovom slucaju glavni negativac tesko ubivljiv, ali dobro...
Sve u svemu, jaka 9/10, samo zato sto nesto ne volim slashere. Ali def. najbolji film tog zanra ove godine.
Korisnikov avatar
By Zonche!
Slika

"Fireflies in the garden"

Odlicna ekipa glumaca Julia Roberts, Ryan Raynolds, Hayden Panettiere :love:

Ali film me ostavio totalno ravnodusnim pored svih "drama" scena...

5/10

Mirrors sam gledao...Ok je
Korisnikov avatar
By gorilica
Juche odgledao "The Andromeda Strain" , oba dela u jednom dahu. 9,5/10
Sve u svemu, bolji film sa SF zapletom nisam gledao godinama.
Shto se mene tiche, film je komotno mogao da ide na veliko platno, i ako je radjen za TV.
Slika
Korisnikov avatar
By Tungi
Originally posted by decko
Originally posted by Morrison
Insanitarium - slobodno preskoci, jako glup.

Morgue - dobra ideja ali lose realizovano, isto mozes preskociti.

The eye - ako mislis na americku verziju, nije vredno ni skidanja

:)

Morgue sam odgledao slazem se da je uzasan....Kao i Sight:down:...Nisam gledao jos Insanitarium i The eye(sa Jesicom Albom-znaci americka).....Ukusi su razliciti,mozda mi se i svide:hvala:
Korisnikov avatar
By decko
Naravno :) Ja samo izneo svoje utiske :giggle:
Korisnikov avatar
By Tungi
Eto...Insanitarium je bolji od svih ostalih koje sam odgledao:smokin:
Korisnikov avatar
By Vel boy
pa, recimo "He Knows You're Alone" je dobar horor film iz '70-ih godina.
Meni se chesto svidjaju bash filmovi pravljeni u '70-im.
Korisnikov avatar
By decko
@Morrison

Pa super. Ja sam valjda gledao previse filmova na tu foru i zato mi nije bio zanimljiv :) Drago mi ako se tebi svideo! :)
  • 1
  • 34
  • 35
  • 36
  • 37
  • 38
  • 440
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!