Built to last
Why Would you Settle for Less when you can have More? Do not let other Authors Fool you with Empty Marketing Keywords. FLATBOOTS is what you Deserve. Built to last, Built from Scratch, Nothing Less.
Read moreOver a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...
Moderatori: Waldorf, Moderators
Originally posted by polarlicht4.1Tvoje preporuke su veoma zanimljivije, mada mislim da se ti filmovi tesko mogu pronaci... Ne gubis vreme na one gluposti od jeftinih horora i slicno.
Transsexual in Iran (Tanaz Eshaghian, 2008) - gledao sam sinoć i još uvek ne mogu da ga izbacim iz glave. Sve ono što se inače misli kad se kaže Iran ne važi. U stvari, Iran pored Tajlanda ima najviši procenat izvršenih operacija promene pola. Ali tu negde i nastaje problem. Jeste da država finansira operaciju gotovo u celosti, ali oni koji se odlučuju na takvu operaciju imaju poprilično ambivalentan stav. Ispostavilo se da neki/e jednostavno moraju da je obave kako bi vodili bar približan život onom koji bi želeli usled pritiska (porodičnog, zakonskog, poslovnog, itd.). Neki/e ostaju između rodova uz užasno visoki rizik da budu uhapšeni/e jer je zakonski zabranjeno da se nosi odeća suprotnog pola (pa čak i transseksualcima u tranziciji)...Već sam se previše raspisao a samo sam hteo da kažem da je ovaj dokumentarac vredan gledanja.
Parfait amour! (Catherine Breillat, 1996) - konačno sam se dočepao jedinog preostalog filma Breillatove koji je na netu te od silnog očekivanja i nadanja ispadoh još i (polu)razočaran. Vidi se, doduše, da je ovo uvod u Romance ili Anatomie de l'enfer ali još uvek nije stigla dotle. Mada opet film jeste dobar, pre svega poslednja scena.
Originally posted by Beogradjanin18Meni se vise dopada ona kad mirise maramice umazane u spermu.Originally posted by annabel lee
Haneke-ov`The Piano Teacher` uz brilijantnu Isabelle Hupert.
Ali moja omiljena scena u tom filmu jue neprevaziđena!!!! AAAAA!!! kada seče pičku u kadi!!!!
Originally posted by MorrisonInsanitarium - slobodno preskoci, jako glup.
Mirrors(odlican horror),ostali su mi jos Sight,Insanitarium,MorgueThe eye......
Originally posted by deckoOriginally posted by MorrisonInsanitarium - slobodno preskoci, jako glup.
Mirrors(odlican horror),ostali su mi jos Sight,Insanitarium,MorgueThe eye......
Morgue - dobra ideja ali lose realizovano, isto mozes preskociti.
The eye - ako mislis na americku verziju, nije vredno ni skidanja
![]()
We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]
The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]
All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]
this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]
Swap-in out addons, use only what you really need!