Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Dugo prizeljkivani forum od sada medju nama :)

Moderatori: Waldorf, Moderators

Korisnikov avatar
By Hitsugaya
Ah, da. Bilo mi je drago da ponovo vidim Mr. Giles-a u ulozi prof. kentaura. :D

Slika
Korisnikov avatar
By Kiborg
Snowpiercer

interesantan SF filmić
Korisnikov avatar
By Trilian
peace love & misunderstandings ...

pa svideo mi se... i ide mi uz mene kakva sam trenutno... to su te neke životne lekcije
a tu je i dzejn fonda, baka hipik koja diluje marihuanu u komuni u vudstoku... samo opušteno :D
Korisnikov avatar
By V25
^

Šta fali Lei? Baš je slatka devojka. I Adele je, na svoj način, ali Lea je naročito slatka sa kratkom plavom (dark blonde ne blue) kosom. Doduše na početku izgleda kao Nezrina Čeli, ali vidi se da je interesantna devojka.

Nisam siguran da sam komentarisao film, ali meni se jako dopao. Više nego što sam očekivao. 7,5/10
Korisnikov avatar
By emo_haos_
Slika
Like father, like son

Slika
Blue Jasmine

oba mi se dopadaju, gledala bih ih opet
Korisnikov avatar
By Hys.
[url=http://gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2626541#p2626541]Trilian napisao:[/url]peace love & misunderstandings ...

pa svideo mi se... i ide mi uz mene kakva sam trenutno... to su te neke životne lekcije
a tu je i dzejn fonda, baka hipik koja diluje marihuanu u komuni u vudstoku... samo opušteno :D
Vidim da ima ocenu 5.8 samo na imdb ali glumi Catherine Keener a nju bas fangrilisem :love:

OT

http://www.imdb.com/title/tt0492496/combined" target="_blank

THIN

Dokumentarac o ED. Dobar.
Preporucujem definitivno.
Korisnikov avatar
By Trilian
e ova Snežana sa Džulijom Roberts kao zlom kraljicom je teška glupost
Korisnikov avatar
By bern
ja ne kupujem, ja downloadujem :D
Korisnikov avatar
By bern
ahahhaha. neko nam je pio noćas. ovo ide u temu o knjigama.
'no' je baš dobar film, vrijedi odvojiti dva sata.
tema je politička, što naravno volim, ali me najviše oduševila režija. glumci su upućeni da nikada i nikako ne preglumljuju, bernal nosi cijeli film a da uopće ne podigne glas ili složi neku facu; samo govori, reagira, hoda, razmišlja (tako je lijepo kad imaš glumca koji može odglumiti razmišljanje, to nije slučaj s mnogima ^^). svi likovi su kompleksni i ambivalentni, a snimateljsko pakiranje - namjerno sa starom sony kamerom kakve se više ne koriste - je izvrsno, podsjeća na to koliki je big deal video bio osamdesetih.
a to da je pinocheta s vlasti maknula kampanja kakva je u filmu prikazana je naravno grozna i bolna ironija, koja svjedoči da ljudi jesu glupa stoka.
[url=http://gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2627203#p2627203]Timothy napisao:[/url]Slika
The Skin I Live In

Suptilan rad za jednog Almodovara, minimalisticki, bez suvisnih dijaloga i dramaticnih ekspresija emocija, sto u njegovim ranijim radovima to nije slucaj.

Neki su ga okarakterizirali kao bizaran. Ja se ne bih slozila sa tom konstatacijom u potpunosti jer bizarniji filmski rad od "Dogtooth" nisam gledala..

OT:
film o transrodnosti, seksualnim žudnjama, osveti itd. je nešto netipično i novo za almodovara? :krezavi:
ubijate me, ubijate.

edit: ono što je meni bilo najzanimljivije u vezi 'skin i live in' je bio onaj flešbek koji zapravo razotkriva cijelu priču. jednostavno, sam je jedan lik mogao imati taj flešbek, što onda jasno upućuje na veliki preokret.
  • 1
  • 345
  • 346
  • 347
  • 348
  • 349
  • 440
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!