Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Dugo prizeljkivani forum od sada medju nama :)

Moderatori: Waldorf, Moderators

Korisnikov avatar
By No_Stress
August Osage county, stvarno dobar. Odlicna postava.

Vuk sa Volstita, sranje.

Dallas Buyers Club, odlican - Metju hoce oskara a i Leto :)
Korisnikov avatar
By castor
Hamsun iz 1996-e, nisam ni znao da postoji. Volim Hamsunove knjige, pa mi je i film o jednom delu njegovog zivota bio jako zanimljiv.

Philomena, Dzudi Denc <3

Mallrats, vec treci put, Jay and Silent Bob :))))
Korisnikov avatar
By Kulturni Jelen
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2618259#p2618259]Mars napisao:[/url]Pitah li vas beše koliko se Pariz vidi u filmu?
Pariz se ne vidi nimalo,
jer se radnja ne odigrava u Parizu. to je vrlo jasno dok gledaš film, već je neki manji grad u pitanju, ali u 80% kadrova, ma 90% je mutina faca tako da jedva primetiš gde se radnja dešava, sad poverih, u Lilu (sever Francuske).

...

Film je ok mala muta (Adele) super nosi film, ali Lea aka Šrek...no puedo...
Korisnikov avatar
By ZlatnaPtica
Her. Jako dobarfilm, jedino što sam očekivao malo bolji rasplet.

Gravity. Odličan. Sandru Bulok sam oduvek smatrao za B glumicu, ali ovim me je oduševila.
Korisnikov avatar
By EnMademoiselle
only lovers left alive (2013)
kul je. ima interesantnu priču, mada nema neke posebne radnje. podsetio me na the man from earth
adam me na početku asocirao na one goth kids iz sp a onda mi je postao privlačan :lol: kakav glas ima ej

million dollar baby (2004)
dobar.

girltrash: all night long (2013)
već sam pisala u onoj drugoj temi. zanimljiv filmić za ubijanje vremena

fear and loathing in las vegas (1998)
joj brutalan je svaki put
Disconnect (Henry Alex Rubin, 2012) - 6.5/10

Slika

Film o ljudima koji otuđeni od onih s kojima žive stvaraju online konekcije. Relevantna tema koja po tko zna koji put izvlači na površinu činjenicu da se većini ljudi moraju desiti ekstremno loše situacije kako bi se osvijestili. Gluma je prilično dobra. Paula Patton. <3

Slika

Sinoć sam otišla vidjeti Her na velikom platnu. Mislim da ću svaki put kad ga gledam naići na neki novi detalj koji će me oduševiti. Jedan od emocionalno najinteligentnijih filmova koje sam gledala u posljednjih nekoliko godina. Odlična studija međuljudskih odnosa i posljedica na pojedinca koja, koliko god bila projekcija bliske budućnosti, toliko je relevanta i u sadašnjosti. U tom kontekstu se može promatrati i lik Samanthe (najdraža uloga Scarlett Johansson ever). Iako je umjetna inteligencija, tijek odnosa se ne razlikuje toliko puno od onih koje sadrže i element tjelesnosti. Estetika i fluidnost scena je odlična. Nigdje se nije pretjeralo i otišlo u uobičajene klišeje. Pure love. :meda:
Korisnikov avatar
By Mars
zahvaljujući pominjanju Scarlett Johansson (u Her, koji nisam gledao) ponovo sam odgledao Girl With a Pearl Earring.

I dalje jedan od najslikovitijih filmova, kao da ga je sam Vermeer pravio.
  • 1
  • 341
  • 342
  • 343
  • 344
  • 345
  • 440
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!