Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Legalizacija, usvajanje i odgajanje dece, gej partneri...

Moderatori: Stripi, Moderators

da li bi voleli da imate decu ?

vec imam :mazi:
12
4%
voleo/la bih :love:
166
58%
mozda, kada bi se promenila drustvena klima :molise:
16
6%
da, ali ne znam kako :puzzle:
24
8%
ne znam :neznam:
21
7%
nisam dosad razmisljao o tome :misli:
6
2%
odrekao/la sam se tih zelja jer sam gay :saksofon:
11
4%
ne, nikad i ni pod kojim uslovima :vatrica:
31
11%
Korisnikov avatar
By 4ndr01d
Naravno da bih voleo, obozavam decu.
By alexandermagic
Djecu- plural, ne. Jedno - da, naravno.
Mali Demian ili Jelena. Can't wait. Slika
By Hans
Sa gay partnerom u Srbiji ne, generalno me drma "insekt" u poslednje vreme. Mlad sam isuvishe. :surfer:
Korisnikov avatar
By Darling
Jednog dana, mozda... Jos sam mlada i neizivljena! :lol:
Nervira me to sto mi udajom i radjanjem dece kljucaju mozak ljudi kojih se to ne tice, mnogo daju sebi za pravo, misliiim, moji roditelji me to nikada ne pitaju...
Korisnikov avatar
By Zwezdica
NE ! ! !

Ne mogu da ih smislim!

I postajem alergična na rečenice tipa: Dobiti dete je nesto najlepse u zivotu! Ahaaaa, juče... Ili: Ko nema dece sta je svrha njegovog postojanja? :zid:

Ja sam ljubitelj zivotinja, njih hocu ! :love:
Korisnikov avatar
By walt333
Originally posted by Zwezdica
NE ! ! !

Ne mogu da ih smislim!

I postajem alergična na rečenice tipa: Dobiti dete je nesto najlepse u zivotu! Ahaaaa, juče... Ili: Ko nema dece sta je svrha njegovog postojanja? :zid:

:up:

Nemam nista protiv dece ali ih prosto ne zelim... A u posledne vreme mi je pun ku*ac ljudi koji me osudjeju i koji mi pricaju kako nemam buducnost bas zato sto se ovako izrazavam
Korisnikov avatar
By horus.
daaaaa...

do skoro nisam voleo nesto posebno, ali sam vremenom shvatio da zelim da imam decu... :meda:
Korisnikov avatar
By Zwezdica
Originally posted by walt333
Originally posted by Zwezdica
NE ! ! !

Ne mogu da ih smislim!

:up:

Nemam nista protiv dece ali ih prosto ne zelim... A u posledne vreme mi je pun ku*ac ljudi koji me osudjeju i koji mi pricaju kako nemam buducnost bas zato sto se ovako izrazavam
Ili kao da je poenta naseg bitisanja na planeti da se razmnozavamo samo?! Pa, da je tako ostali bismo na nivou čovekolikog majmuna i samo se prc*li i pravi nove majmunčice i naseljavali planetu... Ko shisha evoluciju i napredak, bitno je parenje i razmnozavanje! :rock: :drama:
Korisnikov avatar
By Dina
Originally posted by horus.
daaaaa...

do skoro nisam voleo nesto posebno, ali sam vremenom shvatio da zelim da imam decu... :meda:
Da tako i ja nekako... samo nije bas do skoro, ali dugo vremena nisam htela da imam decu. I razumem ove odgovore u kojima ljude nervira okolina, i mene je strasno nervirala... pa tek kad sam se izborila da svi okolo shvate da ja necu decu i da me to ne pitaju... onda sam krenula da ih hocu :lol:

Ali nam se tu iskomplikovalo svasta nesto i krenulo po losem, :( svejedno oporavili smo se nekako pa imamo plan a, plan b i plan c, mozda i jos neki :lol: Nismo se demoralisali, sto nas ne slomi ojacace nas, kako se kaze... Tako da ce deteta nadam se biti :fige:

Mada ja svakako imam osmisljen zivot i bez deteta i ne bi mi bila nikakva tragedija da ga nemam. Ali svakako ce mi biti zivot jos lepsi ako dete dodje :)
Korisnikov avatar
By m..
Ne znam da li hocu decu uopste, mislim nije da necu, al se nesto bojim da cu da budem prematora kad to dodje na red. Drugo, ne zelim decu u Srbiji, ne zelim nikog da osudim da ide u domace skole i zivi u ovakvoj sredini.

Dakle, mozda za 10-ak godina u nekoj drugoj zemlji.

Za sada devojka i ja imamo bebu macora.
Korisnikov avatar
By kenozoik
Originally posted by m..
Ne znam da li hocu decu uopste, mislim nije da necu, al se nesto bojim da cu da budem prematora kad to dodje na red. Drugo, ne zelim decu u Srbiji, ne zelim nikog da osudim da ide u domace skole i zivi u ovakvoj sredini.

same here :sigh:
Korisnikov avatar
By Madonna
Originally posted by Wilhelmina
Pre svega, i gay roditelji, zarad dobrobiti svoje dece, nece nigde javno reci da jesu homosexualne orijentacije jer to odmah znaci i stigmatizaciju klinaca. A deca su do izlaska iz puberteta dovoljno okrutna da su u stanju da razlicite prozivaju zbog gustine trepavica, domalog prsta leve noge ili nacina na koji postavi jezik kad izgovara slovo L. Naravno, ni odrasli nisu bas imuni na nalazenje 'pravih razloga'.
U principu, realno je ocekivati da se neprijateljska klima prema gejevima promeni cak i u Srbistanu, ali cisto sumnjam da bi to znacilo i da bi se privatile porodice sa dve mame ili dva tate. S'tim da, ako drustvo nesto ne prihvata, to svakako ne znaci da to ne postoji.
:hail: :up: :hail:
Korisnikov avatar
By Insorcer
Ukoliko se ikada budem osetio spremnim biti roditeljem-da.... tada bih voleo imati detzu. :kafa:
Originally posted by EYA
* Most "problems" that kids of LGBT parents face actually stem from the challenges of dealing with divorce and the homophobia and transphobia in society rather then the sexual orientation or gender identity of their parents.

da li mislite da se mogu promeniti razmisljanja o gay roditeljima u Srbiji ? kako i kada ?

:puzzle:
Da, logichki je mogutje....a zavisi izmedju gomile stvari i od broja outovanih gay roditelja koje bi ovo drushtvo, kakvo god bilo, nekako pochelo prihvatati.
Korisnikov avatar
By m..
Originally posted by kenozoik
Originally posted by m..

same here :sigh:
moja beba je pocela da se interesuje za one stvari, lol.:cowboy:
Korisnikov avatar
By kenozoik
:lol:
procitala sam. i imas fino i uredno dokumentovano. stvarno bi mogla da okacis na tube pa da nam pokazes. osim ako to nije suvise private i porodicni video da bi se delio sa ostatkom foruma :nesiguran:
Korisnikov avatar
By kenozoik
sad videh da moras da pitas zenu.
citam forum od gore pa na dole, pa kasnim sa informacijama u ovom momentu :lol:
Korisnikov avatar
By Dirrty
Da, zelim...

1 x sin

1 x tjerka

:love:

Dajem sebi fore jos jedno 5 godina... taman da svrsim sa faxom, makar jednim... i da se osamostalim dovoljno.
Korisnikov avatar
By *_Eskarina Gejl_*
Jako volim :paki: i verujem da cu jednog dana,kada ja odrastem imatu dete! Zelim pre svega da tom detetu pruzim sve ono sto meni moji roditelji nisu mogli (jer na zalost nisu stigli!) :(
Korisnikov avatar
By Madonna
Originally posted by Mystica_lady
Jako volim :paki: i verujem da cu jednog dana,kada ja odrastem imatu dete! Zelim pre svega da tom detetu pruzim sve ono sto meni moji roditelji nisu mogli (jer na zalost nisu stigli!) :(
:hug:
Korisnikov avatar
By 4ndr01d
Originally posted by shut
Originally posted by Mystica_lady
Me 3 :grouphug:
Korisnikov avatar
By Innamoramento
Ne, nikad ne bih voleo da imam dete... Ne volim decu, i mislim da nikada neću biti sposoban da podižem jedno...
Možda se predomislim, ali mislim da neću imati nijedno...
Korisnikov avatar
By Hys.
Originally posted by Hys.
aha.jos da stegnem jaja samo :uplasen:
Dve i po godine proslo, a ja jaja jos nisam steZnula :lol:

Zelim, nacelno, ne mogu da zamislim da NEMAM dete u buducnosti.

E, sada, kada ce to biti...

Nacin na koji neke osobe reaguju kada pomenu kako bi voleli da ja imam "jedno malo" me raznezi-ne znam da li je suludo to, ali koliko oni zele moje dete cini da ja pozelim da ga imam relativno uskoro :)

Naravno, ne bih ga radjala za druge, ali podrska i zelja drugih zaista cini da se osetim hrabrijom da budem mamasita :grouphug:

Volim moju porodicu, sto ovu "legitimnu" sto ovu "prisvojenu".

To su moji ljudi, pa eto, mozda nam se pridruzi i mali covek ili covecica :beba:
Korisnikov avatar
By Marvin
Da li će se promeniti shvatanja o gay roditeljima... logično je da da, ali ne za naših života, a tek svakako ne za vreme našeg tog nekog potencijalnog roditeljstva.

Ja ne bih decu nevezano za taj Srbija-gay sam problem.
A tek nikako ne bih kao donator sperme nekom drugom (jal str8 jal gay) paru.
Korisnikov avatar
By hlaefdige
Originally posted by sofia
Volela bih...ali ovaj svet nije bas najbolji od svih svetova,tako da... :no:
e volela bih da mi se ovo objasni....

ja ih ne zelim jer ih ne zelim...ne smetaju mi deca...super se snalazim sa tudjom...ali ne zelim svoje...

ali bih volela da mi neko objasni stav kao ovaj sofijin....mislim....pravite DECU...koja su buduci LJUDI, a ne ANDJELI....mislim....to je sve deo ovog sveta...kakav god on bio....
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 14
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!