Built to last
Why Would you Settle for Less when you can have More? Do not let other Authors Fool you with Empty Marketing Keywords. FLATBOOTS is what you Deserve. Built to last, Built from Scratch, Nothing Less.
Read moreOver a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...
Moderatori: Stripi, Moderators
Originally posted by Zwezdica
NE ! ! !
Ne mogu da ih smislim!
I postajem alergična na rečenice tipa: Dobiti dete je nesto najlepse u zivotu! Ahaaaa, juče... Ili: Ko nema dece sta je svrha njegovog postojanja?![]()
Ja sam ljubitelj zivotinja, njih hocu !![]()
Originally posted by walt333Ili kao da je poenta naseg bitisanja na planeti da se razmnozavamo samo?! Pa, da je tako ostali bismo na nivou čovekolikog majmuna i samo se prc*li i pravi nove majmunčice i naseljavali planetu... Ko shisha evoluciju i napredak, bitno je parenje i razmnozavanje!Originally posted by Zwezdica
NE ! ! !
Ne mogu da ih smislim!
I postajem alergična na rečenice tipa: Dobiti dete je nesto najlepse u zivotu! Ahaaaa, juče... Ili: Ko nema dece sta je svrha njegovog postojanja?![]()
Ja sam ljubitelj zivotinja, njih hocu !![]()
![]()
Nemam nista protiv dece ali ih prosto ne zelim... A u posledne vreme mi je pun ku*ac ljudi koji me osudjeju i koji mi pricaju kako nemam buducnost bas zato sto se ovako izrazavam
Originally posted by horus.Da tako i ja nekako... samo nije bas do skoro, ali dugo vremena nisam htela da imam decu. I razumem ove odgovore u kojima ljude nervira okolina, i mene je strasno nervirala... pa tek kad sam se izborila da svi okolo shvate da ja necu decu i da me to ne pitaju... onda sam krenula da ih hocu
daaaaa...
do skoro nisam voleo nesto posebno, ali sam vremenom shvatio da zelim da imam decu...![]()
Originally posted by m..same here
Ne znam da li hocu decu uopste, mislim nije da necu, al se nesto bojim da cu da budem prematora kad to dodje na red. Drugo, ne zelim decu u Srbiji, ne zelim nikog da osudim da ide u domace skole i zivi u ovakvoj sredini.
Dakle, mozda za 10-ak godina u nekoj drugoj zemlji.
Za sada devojka i ja imamo bebu macora.
Originally posted by Wilhelmina
Pre svega, i gay roditelji, zarad dobrobiti svoje dece, nece nigde javno reci da jesu homosexualne orijentacije jer to odmah znaci i stigmatizaciju klinaca. A deca su do izlaska iz puberteta dovoljno okrutna da su u stanju da razlicite prozivaju zbog gustine trepavica, domalog prsta leve noge ili nacina na koji postavi jezik kad izgovara slovo L. Naravno, ni odrasli nisu bas imuni na nalazenje 'pravih razloga'.
U principu, realno je ocekivati da se neprijateljska klima prema gejevima promeni cak i u Srbistanu, ali cisto sumnjam da bi to znacilo i da bi se privatile porodice sa dve mame ili dva tate. S'tim da, ako drustvo nesto ne prihvata, to svakako ne znaci da to ne postoji.
Originally posted by EYADa, logichki je mogutje....a zavisi izmedju gomile stvari i od broja outovanih gay roditelja koje bi ovo drushtvo, kakvo god bilo, nekako pochelo prihvatati.
* Most "problems" that kids of LGBT parents face actually stem from the challenges of dealing with divorce and the homophobia and transphobia in society rather then the sexual orientation or gender identity of their parents.
da li mislite da se mogu promeniti razmisljanja o gay roditeljima u Srbiji ? kako i kada ?
![]()
Originally posted by kenozoikmoja beba je pocela da se interesuje za one stvari, lol.Originally posted by m..same here
Ne znam da li hocu decu uopste, mislim nije da necu, al se nesto bojim da cu da budem prematora kad to dodje na red. Drugo, ne zelim decu u Srbiji, ne zelim nikog da osudim da ide u domace skole i zivi u ovakvoj sredini.
Dakle, mozda za 10-ak godina u nekoj drugoj zemlji.
Za sada devojka i ja imamo bebu macora.![]()
Originally posted by Hys.Dve i po godine proslo, a ja jaja jos nisam steZnula
aha.jos da stegnem jaja samo![]()
Originally posted by sofiae volela bih da mi se ovo objasni....
Volela bih...ali ovaj svet nije bas najbolji od svih svetova,tako da...![]()
We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]
The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]
All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]
this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]
Swap-in out addons, use only what you really need!