Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Legalizacija, usvajanje i odgajanje dece, gej partneri...

Moderatori: Stripi, Moderators

Korisnikov avatar
By lostinspace
Bolje rupa, nego dezinformacija :D I to kobna dezinformacija :)
Korisnikov avatar
By jukie
Originally posted by luciferin91
To za istoricare stoji. Nama je prof bez ikakve sprednje pricao o
Sparti i sexualnim odnosima izmedju momaka u vojsci.
:krezavi: naš profesor filosofije nije smeo ili umeo da objasni zašto se platonska ljubav zove platonska ljubav (tj. šta je to Platon u stvari rekao).

Onda je tucmucnuo nešto o "devojkama i mladićima"

a ja sam već našao Platonovu knjigu (Gozba/Fedar) u školskoj biblioteci pa sam pročitao, iako mi u tom trenutku nije bilo baš jasno da se ceo pojam "platonska ljubav" odnosi baš na to poglavlje u toj knjizi, jer je sve bilo nekako nejasno (zaboga, filozofiranje)

Ko nije čitao, u tom poglavlju neki likovi (tadašnji filozofi) diskutuju o tome da li je bogovima milije da dvojica imaju vezu sa seksom ili vezu bez seksa. Došli su do zaključka da je bolje bez seksa. Tu se valjda pominje i reinkarnacija (ako sam dobro shvatio) s tim što je točak života neka vožnja u dvokolici sa konjima koji idu u krug po nekom vodeničnom točku, pa ako radiš bogoimilne stvari (npr. nemaš seks sa svojim dečkom) onda konji u tvojoj dvokolici prave otklon prema napolje (prečnik krugova se povećava) pa kad napraviš pun krug onda oni skoče na neku stepenicu/zidić i onda ne moraš više da se reinkarniraš, a ako se samo predaješ fizičkim zadovoljstvima oni prave manje krugove i prolaziš ispod zidića jer ne možeš da ga dohvatiš i onda moraš ponovo sve ispočetka. Eto tako nešto nejasno i sklepano.
Usput su hodali bosi po nekom potoku da osveže noge jer je bio vreo letnji dan, pa su seli/legli ispod nekog platana da se odmore i onda su pričali o svemu tome. Par puta su nešto rekli tipa "ja tebe veoma volim, ali pričaš bezvezoće" na šta sam počeo da se okrećem da vidim da li neko gleda da čitam kako dvojica jedan drugom kažu da se vole:potapsava:
Korisnikov avatar
By Dina
Kad smo mi radili "Gozbu" na vezbama na faxu, spremali smo deo po deo i drzali predavanja... i obicno su isla ovako kako je Jukie ispricao, a jos su ostali ispravljali i ubacivali se ako neko pomesa nekog ljubavnika i ljubimca :lol: U jednom trenutku nas je asistentkinja zaustavila i rekla da mi treba da raspravljamo o filozofiji a ne o homoseksualnosti i ko je kome bio ljubavnik. Ali studentima i studentkinjama je ocito ovo drugo bilo interesantnije :lol:
By dukkehjem
Originally posted by Dina

Kad smo mi radili "Gozbu" na vezbama na faxu, spremali smo deo po deo i drzali predavanja... i obicno su isla ovako kako je Jukie ispricao, a jos su ostali ispravljali i ubacivali se ako neko pomesa nekog ljubavnika i ljubimca :lol: U jednom trenutku nas je asistentkinja zaustavila i rekla da mi treba da raspravljamo o filozofiji a ne o homoseksualnosti i ko je kome bio ljubavnik. Ali studentima i studentkinjama je ocito ovo drugo bilo interesantnije :lol:
:lol: ne sumnjam XD
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!