Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Legalizacija, usvajanje i odgajanje dece, gej partneri...

Moderatori: Stripi, Moderators

Korisnikov avatar
By Phoenix
Ukratko, jedna lezbejka (Aunty Maiduguri) se venčala sa još četiri lezbejke u Nigeriji. Sada su u bekstvu, pošto ih traži njihova islamska policija.
Priča o ženama mi zaista deluje fascinantno i pozitivno – kakav otpor patrijarhatu :hail: i osnivanje sopstvenog ženskog harema, inače dozvoljenog samo muškarcima :cheer: – mada s obzirom na okruženje, tužno. :(

Cela vest

Slika
Korisnikov avatar
By Draco
Svaka im cast! Aj sto razbija str8 tabu, nego jos i harem stvara! :hail2:

Nego, mene zanima ko je njih pristao u takvom drustvu da venca :nerd: i sta mu se desilo posle? :egzorcist: :seljache:
Korisnikov avatar
By Phoenix
Originally posted by Draco

Nego, mene zanima ko je njih pristao u takvom drustvu da venca :nerd: i sta mu se desilo posle? :egzorcist: :seljache:
Pa, napisah – Aunty Maiduguri je sa svoje četiri žene sada u bekstvu. :skuter: Imaš i link na celu vest, kao i Google ako hoćeš da saznaš nove informacije u budućnosti (ako ih bude bilo).
Korisnikov avatar
By Draco
Originally posted by Phoenix

Pa, napisah – Aunty Maiduguri je sa svoje četiri žene sada u bekstvu. :skuter: Imaš i link na celu vest, kao i Google ako hoćeš da saznaš nove informacije u budućnosti (ako ih bude bilo).
Pa ne napisa :)
Ja se pitam ko je pristao da ih venca, ne ko se vencao.. :)

'Under Sharia law, adopted in the state seven years ago, homosexuality and same-sex marriages are outlawed and considered very serious offences...'
Korisnikov avatar
By Phoenix
Pa ne napisa :)
Ja se pitam ko je pristao da ih venca, ne ko se vencao.. :)
A to si mislila. To već ne znam. Nisam siguran ni da možeš doći do tako precizne informacije u severnoj Nigeriji. Vidi na Googlu. Ja sam pokušao, ali su sve vesti uglavnom varijacija na BBC-jevu. :kissing:
Korisnikov avatar
By Galadriel
Ja sam negde procitala da je u Nigeriji zabranjeno zakonom i pricati sa homoseksualcima, cini mi se na stranicama sajta b92.
Davno bese, ne znam je l' to tacno?
Korisnikov avatar
By sarajevoxx
Originally posted by Phoenix
Ukratko, jedna lezbejka (Aunty Maiduguri) se venčala sa još četiri lezbejke u Nigeriji. Sada su u bekstvu, pošto ih traži njihova islamska policija.
Priča o ženama mi zaista deluje fascinantno i pozitivno – kakav otpor patrijarhatu :hail: i osnivanje sopstvenog ženskog harema, inače dozvoljenog samo muškarcima :cheer: – mada s obzirom na okruženje, tužno. :(

Cela vest

Slika

zanimljivo zaista
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!