Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Legalizacija, usvajanje i odgajanje dece, gej partneri...

Moderatori: Stripi, Moderators

Mozda nije pravo mesto za ovu temu..ali brak tako krece.....iza prstena (verenichkog) je misao o bebama (barem kod mene) :)

Isprichajte nam svoju prichu :)

Meni je u glavi bila totalna idila oko pitanja "Hocesh li da se udash za mene?", htela sam da nacrtam grafit-devojka sa gitarom.. da note budu isprepletane u kosi (pesma Jovano Jovanke ) a ispod VELIKO PITANJE i datum :) onda da je dovedem i zaprosim ispred grafita :) No..pozurila sam :) gledala sam je u ochi..ona se pogubila na nekih 20 sekundi, izvrishtala orgazam, zagrlila me a ja sam skochila, pronashla prsten i pitala :) Noge su mi se odsekle :) Prvi put u zivotu sam dala sebe verbalno i fizichki..mentalno sam vec odavno (shto je i najbitnije) :)

Kiss for Joe :)
Korisnikov avatar
By djo
ja imam jednu 'še?erna vodica' pri?u. dakle 2002 moj :love: i ja u amsterdamu i porodi?ni prijatelj njegovih roditelja, kod kog smo bili na ve?eri nam pokloni jedan ogroman prsten, gvozdeni, božanstven, mogu 3 prsta da stanu u njega. to je 'navodno' napravio neki moreplovac-travestit-umetnik (ništa ?udno, ne?). tako da od tada smo ven?ani sa amsterdamom...
Korisnikov avatar
By Kupper
Secam se naravno. Pitao sam je jednog jutra da li bi bila spremna da se uda za mene do kraja nedelje. I vencali se u nedelju (subotom se ne rade te stvari).....

Posle 7 godina sam izleteo brze nego sto sam usao. Na obostrano zadovoljstvo.
Korisnikov avatar
By Val
Ufffffff, ja jos nikako da sklopim kockice. Znamo, da cemo se jednog dana vencati...ali ne znam bas ni kad ni gde da je zaprosim. U stvari, imam neke planove, ali psssssssssstttt...!

I ne zuri nam se, jer se svakako volimo, a nasa malena ima roditelje...mozda za koju godinicu i brata(ili sestricu), tako da nije sve u tom papiru. Nosim njen prsten i ona moj...a ljubav nosimo u srcu. Ostalo cemo otom-potom. :poklon:
Korisnikov avatar
By 2Q2Bstr8
daleko je moj termin. a kako ?u to uraditi, još uvek nisam siguran. imao sam san da se ven?am u avionu, pa da onda sko?imo zajedno padobranom... mada je ovde pitanje prosidbe, ne? :) hmm, recimo da bi to sigurno bila neka ultra-mega romanti?na varijanta, u smislu da bih u?inio da se ose?a tako da se u tom trenutku ?itav svet zaustavio samo zbog njega. eto. :cvece:
Korisnikov avatar
By Val
Originally posted by Inner-Smile
Prosidba prvo :)
O's nam budes kuma?

:venchanje:
Korisnikov avatar
By Inner-Smile
Moze :)
Jooj kako volim kad neko zna kuda ide i shta zeli od veze :)
Korisnikov avatar
By Val
Originally posted by Inner-Smile
Moze :)
Jooj kako volim kad neko zna kuda ide i shta zeli od veze :)
Ma nemam ja pojma kuda idem, al' znam, da cu je zenim, kad-tad !
[Sve sto sam zelela, to sam imala...sve sto sam imala, to sam zelela (Audicija v.1) :blenta: ]

I nemoj ni da pomisljas na to, da ces mi biti "crnogorska kuma" !:njanjanja:
Korisnikov avatar
By reveal
volela bih da sam je zaprosila na Kalishu... mozda je klishe mesto, ali...

mozda cak i na mestu gde sam je prvi put videla. da, definitivno tamo.
Korisnikov avatar
By Orlando the Lady
Juce sam dobila lepu ideju...koju ne mogu da kazem iz poznatih razloga, no, bicete obavesteni kasnije.
Onda sam, od silne srece i uzbudjenosti, razvalila wc solju jednog kafica i mirno se vratila svom stolu.
Korisnikov avatar
By Khons
Originally posted by the1whowished
Onda sam, od silne srece i uzbudjenosti, razvalila wc solju jednog kafica
iju, draga, zar te toliko priteralo??
Korisnikov avatar
By Orlando the Lady
Originally posted by Eruänne
Originally posted by the1whowished
Onda sam, od silne srece i uzbudjenosti, razvalila wc solju jednog kafica
iju, draga, zar te toliko priteralo??
Bila sam srecna.
Korisnikov avatar
By Oziris
Hmm... jos uvek to nisam uradila, ali ako budem imala dovoljno srece pa budem skupila dovoljno para do njenog rodjendana, planiram da to uradim na njen rodjendan, ujutru, dok se ona bude polako budila, da joj donesem casu sampanjca i jagode u krevetu, i sakrijem prsten negde u ciniji izmedju jagoda... :blush: Definitivno sam sigurna da je ona osoba sa kojom bih zelela da provedem zivot.
Korisnikov avatar
By Orlando the Lady
Jeste lepo...
Ja mislim da nemam ni hrabrost, ni pokrice za moju.
Ne sada, naravno.
Korisnikov avatar
By * NajS *
''Ej brate, aj se provozamo malo sami...''(nakon pola sata ispijanja piva)

I eto, traje to vec 10 meseci ..Bubica moja lepa
:mljac: :mljac: :mljac:
By argentum_inf
zaprosila 1000 puta,jednu istu,popila svaki put odbijanje,i..necu vise..:zid:
Korisnikov avatar
By Draco
Auuu.. Kontam da je sada vec stvarno krajnje vreme da pocnem da razmisljam kako da je zaprosim...

:misli: :smirk: mada je mozda bolje da nadjem devojku, za pocetak... :doh:
By Bombina
ja bih htela da udam za dobru voljenu curicu nezniju
Korisnikov avatar
By EYA
vid, zanimljivo da sam sad prvi put usla na ovu temu, naravno trakujuci mog zmaja :D

ce porazmislimo, i to bas nako ozbiljno... milijanaaaaaaaaa, upisi!
Korisnikov avatar
By Draco
Originally posted by EYA
vid, zanimljivo da sam sad prvi put usla na ovu temu, naravno trakujuci mog zmaja :D
ljubi tebe tvoj Zm@Y! :kiss:
:grouphug:
Korisnikov avatar
By Draco
Da, btw, ja usla sada trekujuci tebe. :P
:lol:
Korisnikov avatar
By EYA
i ja opet za tobom :rool:
Korisnikov avatar
By Draco
ja evo slucajno, omakao mi se klik mishem.. :kakodane:

:cowboy:
Korisnikov avatar
By EYA
mis;im zmayu bwee, dokle mis;is ti vako da me navlacis ?
Korisnikov avatar
By Franck Whitson
U zemunskom parku, 2003. Pitao sam je da li bi htela da nabacimo registarske tablice, jer su nas svi pitali sto se ne registrujemo, pobogu zajedno smo 12 godina. Ona je rekla da hoce i tu noc smo napravili nase dete, I suppose.

Mislio sam da je ona osoba koju cu jedino voleti u zhivotu. I voleo sam je, mozda i sada. Ali sam ja peder, a oni se ne zhene. Kad sam otisao iz stana, bacio sam 15 zajednickih godina u bunar.
Korisnikov avatar
By Moa
Nisi ih bacio sigurno,ako si je voleo iole u tih 15 godina iskreno nisi ih bacio,opet da je nisi voleo,da si je samo iskoristio da bi ti napravila dete,u sta cisto sumnjam,ostaje ti iskustvo steceno tom vezom dragi moj rodjace,prema tome nikako ih nisi bacio.
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!