Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Legalizacija, usvajanje i odgajanje dece, gej partneri...

Moderatori: Stripi, Moderators

[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2808982#p2808982]paravan napisao:[/url]Dragi DR_SHORTBUS, ovo nije oglas vec tema, vezana za moju zelju..... ako ti bode oci, smeta, zaobidji je... ne vidim razlog zasto bi admini brisali jer apsolutno nemam losih namera..... ako je tebi ovo zajebancija meni ili nekom drugom nije! Prema tome, svi smo razliciti sa razlicitim zeljama i razmisljanjima .. pozdrav, svako dobro!
:trep: :veverica:
Ovako nesto...ovako nesto...OVAKVO SR..E!! Je jos jedan razlog zasto bih otisao iz ove zemlje
Zdravo, imam 38 godina, vedar, veseo, volim ljude, volim roditelje i porodicu, ne zelim da ih povredim. Brak sa finom zenom bi mi i odgovarao, barem sad u ovoj fazi.
Javi se, pa cemo da vidimo sta se moze.
I ja se cudim, sto se digla ovolika prasina zato sto neko zeli brak sa suprotnim polomm? Meni je ova tema odlicna. Pozdrav za Paravan, zelim ti sve najbolje :)

Admini ne moraju da brisu ovu temu! Skroz je ok tema :)
e, micika jel bi se ti i jebala, il bi samo brak imala na papiru? baš me zanima ovako.
Jesi li ti moderna prostitutka ili ipak ne.
I zanima me, jel bi se ti jebala izvan tog braka sa svojim straight partnerom ili kako bi to bilo.
Ili si ti samo lutka za pokazivanje?
Ja sam lezz , ali svejedno, zanima me.. ako imaš neku kolegicu koja bi se jebala sa lezbijkom za pare, javi mi se za god-dvije i preporuči ju, što da ne, bože moj.
Pare su pare, ali onda ćeza te pare morat bit samo moja, "robinja" :D, što da ne..Javi se, ako imaš nekoga na pameti.

:pickme: :pickme: :pickme: :pickme: :pickme: :pickme: :pickme: :pickme: :pickme: :pickme: :pickme: :pickme: :pickme: :pickme: :pickme:
e da i mora nosit haltere i tange obaveznpi čipku, to mi je zakon kod
žena, odma svršim :tange: :tange: :tange: :tange: :tange: :tange: :smilegrin: :angel:

e, da i da nije višlja od 175 cm kad stane u štikle. Ne volim da su višlje od mene.
Ako bi ja recimo kad malo porastem, 500 eura na mjesec dala straight ženi, bi li se ona jebala samnom?- ja mislim da bi :D
I mrtva sam ozbiljna, ako imaš takvih žena koje bi se jebale sa lezbijkama za pare, preporuči ih na estrogenfix... Ima nas zainteresiranih, l onda ćete morat bit robinje ili ne znam već što, smislit ćemo mi lezbijke već nešto.
a šta će ti te jajare i kobasice, što stvarno nisi lezbijkama se predstavila kao lezz for pay, nije li to bolje? ...a opet bi mogla imat normalan život izvan toga sa partnerom koji je straighz, samo bi ti eto bila lezz for pay, moderna prostitutka, al ko to mora znat, niko :). A pare bi samo pristizale. Ej, evo, pazi šta ti ja kažem, prekvalificiraj se .Lezz biznis je pravi. Nama kad dođe,a nemamo koga da kresnemo, rado bi platile nekoj ženi.
paravan napisao: 25 Jan 2018, 20:03 Ako si gej muskarac, str8 look-a, ozbiljan, hrabar za ovako nesto, ostvaren, zelis da imas zensku osobu pored sebe za ostatak sveta, s obzirom da zivimo na brdovitom Balkanu, zelis da imas, o kako glupo zvuci i otrcano (zenu) za sve ostale.... mozes mi se uvek javiti, za casicu opustenog razgovora, a mozda i pocetka lepog prijateljstva i druzenja......
Pozdrav hrabrim muskarcima!
:zvezda: :kolo: :ogledalce:
Ja sam zainteresovan. Gay momak 38 godina iz Nisa.
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!