Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Šerpe i lončići, zalogaji i zalogajčići...

Moderatori: Over the rainbow, Moderators

Korisnikov avatar
By Mars
Slani bademi, pistaći i ponekad čips (najobičniji, ravno sečen).
Korisnikov avatar
By emo_haos_
ja obožavam grickalice MIX od proizvođača SLAP iz Čačka (moram navesti proizvođača jer sve te ribice i perece imaju totalno drugačiji ukus)

i obožavam GRICKA, samo je masan ko đavo

a volim i bademe, indijski orah, orah, kikiriki....

i bele semenke, tj. one od bundeve.
Korisnikov avatar
By Rei
Pardon stapici sa kikirikijem, smoki, povremeno neki cips
Korisnikov avatar
By Mars
Dajte sliku tog GRICKA.
Korisnikov avatar
By haemoglobin
retko to jedem no jako volim one kikiriki ljute kuglice..i volim ribice
Korisnikov avatar
By Madonna
bakerolls, brusketi, kubeti... :drama:

čips kukurzni :drama:

ovaj krompirov je :barf:
Korisnikov avatar
By Madonna
aww gricko. u osnovnoj poslednji put jeo
Korisnikov avatar
By Dzelajza Rouz
"Kviki" perece i štapići (dolaze u obzir i "Trik" štapići, obični, tanki), čips "PIK Čačak", Gricko, kukuruzni čips... ali ništa od toga već dugo ne jedem.

E, da, i kokice, ali ne iz aparata, nego iz šerpe.

I kuvani kukuruz šećerac. :bale:
Korisnikov avatar
By Mars
Da, i kokice.

Gricko mi je nepoznat.
By Speculum Columbae
Озбиљно почињем да мислим да су пистаћи свечана гозба за волухарице. Још ако је волухарица мазохиста, агонији никад краја. Сам пистаћи је у суштини тотално фушарски одрађен још од мајке природе/богаоца а у сарадњи са мултинационалним хуманитарним фондовима за ангажман мале афричке деце за доживотно брање пистаћија са свог дрвета у свом атару у замену за вакцину против колере и лепре, пистаћи постаје полупрозвод који уместо да прође кроз бар још једну фазу обраде (грубо скидање штроке), опуштено се пласира на тржиште и захваљујући аури егзотике, макробиотичкој зрнастости и неазсићеним мастима, дакле здрављу (на страну 20% соли у сувој материји), а све то уз резон скупо је значи добро је, постаје елита међу грицкалицама коме глупи, досадни кикирики може да се сагне. Конзумирају се на следећи начин:

... После два сата дављења пистаћијевим шкољкама, забијања истих под нокте до граница издржљивости Малог Радојице и јебања мајке недовољно отвореним примерцима ове племените биљке, сви леже на поду усана расцветалих као у Луја Армстронга, поломљених зуба, крвавих нервних завршетака на прстима и пре свега измучене душе. Пистаћи је победио. Од оне вангле остала је дупло већа запремина љуштура неприметно мање тежине на штету јестивог материјала. А на столу нарамак јебених пистаћија херметички затворених у оклоп који сачмаром не би разнео.
Korisnikov avatar
By EnRage
Čips na prvom mjestu, obožavam čips! Ali, naravno, nastojim ga jesti što rjeđe tako da se sve svede na par puta godišnje. Volim i kikiriki te ono nešto od Marba što je dobro, a ja uvijek zaboravim kako se zove :)
Korisnikov avatar
By Mars
Kod moje drugarice...mama pravi neke stapice onako deblji su...pa se nekako na spiralu uvaljaju u kombinaciju maka i susama.

Kad se skupimo kod nje, samo to jedem, a pred kraj kad ih ostane samo nekoliko - svako ko podje da mi ih uzme dobija od mene viljuskom po šaci...
Korisnikov avatar
By Tungi
Kokice,suncokret,belo bundevsko:leviathan:
Korisnikov avatar
By Rei
Originally posted by Mars

Kod moje drugarice...mama pravi neke stapice onako deblji su...pa se nekako na spiralu uvaljaju u kombinaciju maka i susama.

Kad se skupimo kod nje, samo to jedem, a pred kraj kad ih ostane samo nekoliko - svako ko podje da mi ih uzme dobija od mene viljuskom po šaci...
O da, ti stapici su super, bude povremeno da se kupi u obliznjoj zdravoj hrani.. Zovu se bart stapici
Korisnikov avatar
By Kittrie
ne jedem ti ja to (mada bih trebala jer goje :shrug: );

al kad bih jela, secam se da mi je gricko super, smoki kikiriki, i volim one rebraste chipsicje nabadzene otrovnim aditivima: tzatziki, chili, tortilla chips, one mini stapice sa ukusom ljutig kechapa ili sira, pardon stapice punjene kikiriki puterom, klasican kikiriki.. semenke, ribice i bla- ne.

u stvari sve sto je ljuto ili sirno VOLEM. al me mrzi da jedem, ne znam sto. :neznam:
Korisnikov avatar
By Lepa Krepa
čips je moja najveća grickalička ljubav. malo koji pms mi je prošao bez čipsa (i piva. izgleda da na udar ženskih hormona reagujem tako što se pretvorim u homera simpsona :shrug: ). to je ujedno i jedina brutalno masna hrana u kojoj uživam oooogromno.

najnovije otkriće su mi "dini" sa sirom. ali izgleda da su ih povukli iz prodaje/proizvodnje. nigde ih se više nemere naći. :(
Korisnikov avatar
By Kittrie
u, ti kad se ne bi navukla na nesto cega nema.. :lol:
koji sam ja ono shampon trazila za te i tvoju histericnu kosu, a bila samo kupka;
ono za bebe, bekutan, ili nesto na p, kak'se ono zvashe? :nerd:
Korisnikov avatar
By Kittrie
e da,jela sam te neke stapice iz zrave hrane, onako su shucjmuraste boje
i secam se da su me stalno asocirali na mini-penise.
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!