Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Šerpe i lončići, zalogaji i zalogajčići...

Moderatori: Over the rainbow, Moderators

Korisnikov avatar
By 2kune
Daklem, uhvatiše vas ljudožderi i hoće da vas pojedu ali ne znaju na koji bi vas način spremili. Sad, jel zbog inata ili zato što držite do sebe ili ljudima jednostavno želite ugoditi ili vam je to možda fetiš, vi im dajete dobrohotni savjet a možda i čitav recept. Što bi to bilo?
Kako bi ste da vas spreme? :palacinke:
Korisnikov avatar
By Dzelajza Rouz
Ja bih da me se nafiluje Lepom Krepom. :pervert:

A dalje, kako im je volja.
Korisnikov avatar
By Machkodlak
Prvo da me isprze sa kikirikijem i medom. Onda da me doteraju sa egzoticnim vocem i posluze. Obavezno pice uz machetinu je gorki list :shmi:
Korisnikov avatar
By Sunce
Ja bih bio drska od ogromnog sladoleda. Uskocio bih u nekakav cokoladni krem, malo bi me ohladili, a onda lizali do besvesti, tj. do zavrsnice! Slag bi, razume se, dosao na kraju!
Korisnikov avatar
By Holden Kolfild
Ja bih samo legao i zazmurio, ne bih hteo da znam unapred kako i kad ce koji deo tela da grizu i jedu.
Mozda je bolje da ne znam i da se samo onesvestim u trenutku kad osetim taj bol iznenada nego da ga iscekujem.

:beba:
Korisnikov avatar
By BellyButton
Pa, ja bih voleo da svrshim kao kakav slatkish... Flambirani, mozda... :vatroslava:
Korisnikov avatar
By LordOfSex
Originally posted by Machkodlak
Prvo da me isprze sa kikirikijem i medom. Onda da me doteraju sa egzoticnim vocem i posluze. Obavezno pice uz machetinu je gorki list :shmi:
:smeh:

Nesto ovako. :roflmao:
Korisnikov avatar
By Machkodlak
Originally posted by LordOfSex

Znaci da se przimo zajedno?... sa medom i kikirikijem? :shmi:
Korisnikov avatar
By 2kune
A nitko nije žestok? Ili barem ljut? Nije nitko ni za na divljač? :nope:
Korisnikov avatar
By LordOfSex

Znaci da se przimo zajedno?... sa medom i kikirikijem? :shmi:
Moze. :mackodlak:
Korisnikov avatar
By Machkodlak

Moze. :mackodlak:
A za vece cemo se, vec nekako snaci! :smeh:
Korisnikov avatar
By Lepa Krepa
Originally posted by Dzelajza Rouz

omg. ovo je nešto najromantičnije što mi je napisano na ijednoj kanibalističkoj temi ikad!

:shunkica: :shunkica: :shunkica: :love: :love: :shunkica: :love: :love: :shunkica: :shunkica: :shunkica:
:shunkica: :shunkica: :love: :love: :love: :love: :love: :love: :love: :shunkica: :shunkica:
:shunkica: :shunkica: :love: :love: :love: :love: :love: :love: :love: :shunkica: :shunkica:
:shunkica: :shunkica: :shunkica: :love: :love: :love: :love: :love: :shunkica: :shunkica: :shunkica:
:shunkica: :shunkica: :shunkica: :shunkica: :love: :love: :love: :shunkica: :shunkica: :shunkica: :shunkica:
:shunkica: :shunkica: :shunkica: :shunkica: :shunkica: :love: :shunkica: :shunkica: :shunkica: :shunkica: :shunkica:
By Kragi
ja bih bio rebarce u pasulju :pervert: a mozda i u kupusu :neznam:
Korisnikov avatar
By jukie
Originally posted by RuznaGlupaZla...
potrovaće se svakako
Čitao sam jednu SF priču na tu temu
A ako uzmemo u obzir sve lekiće koje sam imbibovao i koje ću tek imbibovati, ima tim ljudožderima da polako počnu da otkazuju nasumični organi
Inače neki silni lešinari su pomrli po Indiji i ustanovilo se da su krivi lekovi koje su davali kravama (mislim da je bio diklofen) a lešinari su na njega alergični
Korisnikov avatar
By Dzelajza Rouz
Originally posted by Lepa Krepa
Originally posted by Dzelajza Rouz

omg. ovo je nešto najromantičnije što mi je napisano na ijednoj kanibalističkoj temi ikad!

:shunkica: :shunkica: :shunkica: :love: :love: :shunkica: :love: :love: :shunkica: :shunkica: :shunkica:
:shunkica: :shunkica: :shunkica: :love: :love: :love: :love: :love: :shunkica: :shunkica: :shunkica:
:shunkica: :shunkica: :shunkica: :shunkica: :love: :love: :love: :shunkica: :shunkica: :shunkica: :shunkica:
:shunkica: :shunkica: :shunkica: :shunkica: :shunkica: :love: :shunkica: :shunkica: :shunkica: :shunkica: :shunkica:
Ovo mi je od sad favorite piece of... hm... op art. :bisou:
Korisnikov avatar
By He_Marlene
Ne bih im dozvolio da mi pridju.Rekao bi da sam zilav...
Korisnikov avatar
By tintily
Pleme ljudozdera ... ja... kazan. Izmolim svojim mocima ubedjivanja da dozvole da im spremim predjelo , cisto da gricnu nesto dok ja ne budem gotova . Smuckam silne neke biljkice ... iz kazana s prokljucalom vodom krene da se siri opijajuci miris i celo pleme kao omamljune se sjati okolo sve cupkajuci sa svojim drvenim cinijama. E! Tu ti oni shvate da jeduci mene imaju jedan poveci obrok za sve njih , ali ne jeduci me imace ukusne obroke kad god pozele.
Vest o ljudozderskom plemenu koje je celo preslo na vegetarijanstvo prosiri se celim ljudozderskim svetom i ja pocnem sve u safari kosulji i pantalonama sa sesircetom na glavi obilaziti plemena i menjati im navike u ishrani . Kada se konacno vratim kuci i sednem za racunar vidim gomilu postova koji me kamenuju jer sam kriva sto neki nisu mogli da budui pripremljeni i servirani kako su hteli .
Korisnikov avatar
By colorado
A neeeeeeeeeee.. i ja sam hteo da budem sushi..

No dobro. Mogu da skuvaju caj od mene. Garant bi ispalo nesto jako gadno i... zuto.
Korisnikov avatar
By unic0rn
definitivno se odluchujem za kandiranje :sudija:

pa lepo ubace u neki kolachich :ribica:
Korisnikov avatar
By Marvin
( Jao bože kakva tema :smeh: )

Marvinetina na peruanski način.
Istranžiramo Marvina i isečemo ga na kockice (salo, razume se, bacimo).
U veeeeliki sud položimo te kockice, prelijemo ih sa 10ak l suncokretovog (Vital) ulja i u sve to dodamo po par kg kima, origana, žalfije i vegete.
Prelijemo sa par litara Amstel piva.
Ostavimo da se marinira 24 sata.

Nanižemo na ražnjiće (da ne kažem nabodemo :pervert: ).
Pečemo pola sata na 200 C uz redovno okretanje ražnjića.

Dovoljno za 50ak ljudi.
Korisnikov avatar
By unic0rn
zaboravio si "posoliti i zabiberiti po ukusu" :lol:
Korisnikov avatar
By Marvin
Nisam. Eno piše tamo par kila vegete. Po ukusu :sveca:
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!