Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Šerpe i lončići, zalogaji i zalogajčići...

Moderatori: Over the rainbow, Moderators

Korisnikov avatar
By Dzelajza Rouz
Da se uclanim i ja u neki fan club. :mljac:

Imam ih u dvoristu. :yes:
Korisnikov avatar
By tinkerbell
Ja ih volem.

A na prave jagode (tj. ne sumske) sam alergicna :(

Samo mogu kuvane, tj. slatko od jagoda :love:
Korisnikov avatar
By Kiborg
Nabralo se malo toga na Kopaoniku, ispalo nekoliko teglica slatkog za specijalne prilike :D
Volim šumske jagode, te zadivljujuće Fragariae vescae iz familije Rosaceae :)
Korisnikov avatar
By Stripi
Opće ne volim jagode :pih:
Korisnikov avatar
By djo
jako su ukusne i diiiivno mirišu, ali ih uvek ima tako malo... :(
Korisnikov avatar
By Dina
Jagode su moje omiljeno voce :love: A sumske jagodice posebno volim :klap: Uclanjujem se u fan klub :grouphug:
By Swanheart
znaci ako nesto obozavam to je slatko od sumskih jagoda i divljih kupina :bale: :bale: :bale: :bale:
Korisnikov avatar
By Dina
Slatko od sumskih jagodica :njami: Nama su ga doneli jedne godine i ja umesto da uzmem jednu kasicicu prespem ga u neku cinijicu pa jedem kao slatkis... Brzo ga je nestalo :D Valjda ce se naci neka dobra dusa iz rodbine da nam jos nekad donese to slatko... :sigh:
Korisnikov avatar
By CokoladnaBananica
hehe, imam jednu zanimljivu pricicu u vezi sa njima:

Vodio ja neku grupu Izraelaca (na engleskom, naravno da ne pricam hebrejski:D ) na safari turu (tako se zove, valjda zbog toga sto se ide dzipovima:neznam: ) od Zabljaka do obale. Negdje prije Niksica, naprave oni pauzu za rucak, rasprostru cebenca na travi i krenu da vade hranu. Posto ja nisam imao rucak sa njima (skrtice, 'ladno su jeli a nisu me ni ponudili - imao sam sendvic, though, ali nisam bio gladan) ja se bacim u setnjicu po okolnim sumarcima, i skontam sumske jagode. Uzmem fino plasticnu casu i krenem da berem. Posle nekih 40ak minuta cujem sirene, i ukapiram da sam odlutao u pm beruci jagode:lol:
trebalo mi je par minuta dok sam se vratio nazad, oni se kukavci zabrinuli za mene:D

E, posle im je vjerovatno bilo zao sto me nisu nudili ruckom, jagode su bile fenomenalne:giggle:
Korisnikov avatar
By spliff
dobre su jagode
ali vishe volem borovnice

Slika
Korisnikov avatar
By jukie
Originally posted by spliff
dobre su jagode
ali vishe volem borovnice
Jutros sam video u prodavnici kompot od borovnica (ili kupina?) u soku od jabuka. :alikako:
Korisnikov avatar
By KiWi
meni sestra svake godine iz Italije donosi šumske jagode u nekom alkoholu .. mislim da je vino ili tako nešto ... ili liker ... u svakom slučaju, pakovanje nikad ne traje duže od 5 minuta
Korisnikov avatar
By Combo
I ja pre sveže. Slatko i dzem volim više od onih običnih.
Korisnikov avatar
By Galadriel
najbolje obozavam slatko od shumskih jagoda :kuvar: ^^
Korisnikov avatar
By HARP
Obožavam šumske jagode :mljac:
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!