Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Šerpe i lončići, zalogaji i zalogajčići...

Moderatori: Over the rainbow, Moderators

Zanima me da li uzivate da spremite neki specijalitet osobi u koju ste zaljubljeni,i sta obicno spremate? Ako imate neki tajni recept podelite ga s nama?

P.S. Ja mog mladog Princa obicno vodim u restoran "Trac" u Milesevskoj ulici na Crvenom Krstu/Vracar posto imaju vrhunskog kuvara koji ume da spremi sve sto pozelite.
Korisnikov avatar
By unic0rn
da znam da kuvam kuvao bi mu... ovako mozemo il da izadjemo il da poruchimo.... mogucnosti su neogranichene :smeh:
Korisnikov avatar
By unic0rn
i to sto kazes vala. al ja sve hipoteticki :venchanje:
Korisnikov avatar
By spark
nisam u prilici da cesto kuvam, niti mislim da sam neki extra kuvar. ipak, volim da se zanimam u kuhinji. vazno je da su spremile moje ruke, i da su spremile za njega, nije bitno da li je neki extra specijalitet, ili przena jaja... :love:
Korisnikov avatar
By spark
inace, da tracam malo, :smeh: , mislim da na forumu ima super peder-kuvarica :eevil: :smeh: avalon, mr sexo, dr. m stvarno super kuvaju :mljac: :mljac: :mljac: prosto se prezderem kad god spremaju nesto... :kiss: :kiss: a poznato je da se ja rado cesto prezderavam :smeh: :zid:
Korisnikov avatar
By avalon
Originally posted by spark
inace, da tracam malo, :smeh: , mislim da na forumu ima super peder-kuvarica :eevil: :smeh: avalon, mr sexo, dr. m stvarno super kuvaju :mljac: :mljac: :mljac: prosto se prezderem kad god spremaju nesto... :kiss: :kiss: a poznato je da se ja rado cesto prezderavam :smeh: :zid:
Bas ti hvala za reklamu :vudu:
Inace, kuvam samo onima koje mnogo volim :D
Korisnikov avatar
By avalon
Ah da....ova tema ide u Hobi....Queer varijacu :nokti:
Korisnikov avatar
By EYA
ja obozavam da uzivam u kuhinji... da kuvam, pecem, seckam salatice, muckam razne slastice... i za sebe , i za goste, i za prijatelje, pa tako i za voljenu osobu... naravno, nemam uvek inspiraciju, a ne volim da se ponavljam i kuvam po receptima pa tako uvek trenutno od onog sto imam osmislim neko jelo... al negde sam vec pisala o ovome, jel :D

@Deni :kiss:
Korisnikov avatar
By Dr. M

:hvala: :hvala: :hvala:

Obozavam da kuvam,a kao i kuma Lukrecija, kuvam samo za osobe koje puno volim...

Sto znaci da nisam bas u prilici cesto da kuvam...
Korisnikov avatar
By zboO
volim SEBE, i kuvam si, samo kada mama nije tu...inache da se ne volim , ne bih si uopshte kuvala....

obichno punim pechurke....pa stalno menjam fil.....a uz to spremam krompirice i shnicle....mishta bez toga....i naravno josh srpska salata!! I ja sam sa time sasvim zadovoljna!
Korisnikov avatar
By tramp
ne volim da kuvam i bila bih najsretnija da nikad vise ne krocim u kuhinju osim da smuckam neki veseli martini i da ispraznim pepeljaru
Korisnikov avatar
By EYA
Originally posted by Dr. M

:hvala: :hvala: :hvala:

Obozavam da kuvam,a kao i kuma Lukrecija, kuvam samo za osobe koje puno volim...

Sto znaci da nisam bas u prilici cesto da kuvam...
potvrdjujem njegovo kulinarsko umece :yes:
maulo smo se svadjali ko ce blize sporetu... al sve u svemu, Dr M. je doktour za kuvanje :kuvar:
Korisnikov avatar
By Draco
Za sada samo kafu, ali sa cijanidom <to me vadi>.. :lukavi:
Korisnikov avatar
By EYA
aj skuvaj i meni jednu :heyt:
Korisnikov avatar
By Draco
Ja rekoh osobi koju VOLIM! :P

:hejtnakvadrat:
Korisnikov avatar
By tramp
ajde bwe truj nas :plizheyt:
Korisnikov avatar
By Draco
:lol:

aj, ucinicu ti, samo zato sto si bila dobra i pozajmila mi svoju hejtklalicu, zasluzila si posteno trovanje!

:cool2:
Korisnikov avatar
By Draco
..a za ovu eyu ne znam.. :smirk: nije ni da je ne volim :P
Korisnikov avatar
By Draco
than again.. :misli: ..

:h.e.j.t.:
Korisnikov avatar
By Draco
Polako ali sigurno se stvari vracaju u normalu! :yay: :hejt:

:balans:
Korisnikov avatar
By EYA
o bouze :doh:

:heyt: i vama, obema, sto ste heytklovale meni iza ledja dok me nema :D
Korisnikov avatar
By tramp
nek si se vratila

a sta kuvas?
ja sam setila znam i caj da skuvam ... :1/16heyt:
Korisnikov avatar
By Draco
Originally posted by EYA
o bouze :doh:

:heyt: i vama, obema, sto ste heytklovale meni iza ledja dok me nema :D
kako su ti ledja tu ako tebe nema, a?

Uhvacena si! Bila si tu, samo si se mnogo dobro pravila da nisi, pa si i sama poverovala u to! :kameleon:
Korisnikov avatar
By Draco
Originally posted by tramp
nek si se vratila

a sta kuvas?
ja sam setila znam i caj da skuvam ... :1/16heyt:
Znam i ja caj! Ma znam mnogo toga. Ali kad bi mi neko trazio da mu skuvam caj, dobio bi hejt po nosu. Ne volim caj!
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!