Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Šerpe i lončići, zalogaji i zalogajčići...

Moderatori: Over the rainbow, Moderators

Da li zaista kuvate takve stvari

Da
7
30%
Ne
8
35%
Ponekad
8
35%
Korisnikov avatar
By Marvin
Skoro nikad. Mrzi me da zapisujem ili snimam.
Jedno sto sam probao do sada je od Vokija tog sa RTSa bilo, i nije bas nesto uspelo...
A Najdzela je :wow: :wow: :wow:
Naglasak onaj, pa jos kad krene da mulja hranu, da gnjeci.... uf! Voleo bih sa njom malo da kuvam ;)
Korisnikov avatar
By Gothic Faery
Jednom sam to uradila kada je pravio nesto od cokolade i banana....
Za divno cudo ali mi je uspelo :kasalj:
Korisnikov avatar
By spark
volim da gledam, ali kako i inace nisam u situaciji da kuvam, tek to sto gledam na tv skoro nikad ne kuvam... obicno jer nemam para za sastojke, mada i generalno, niti imam uslove da kuvam, niti imam vremena za to...

divno je kad ti decko zna da kuva i kad kuva samo za tebe :mljac: :kiss: onda to vise nije samo kuvanje i samo hrana, vec posebni dragi momenti...
Korisnikov avatar
By Dr. M
Originally posted by spark

divno je kad ti decko zna da kuva i kad kuva samo za tebe :mljac: :kiss: onda to vise nije samo kuvanje i samo hrana, vec posebni dragi momenti...
Kuvace i tebi tvoj... :meso: :palacinke: :njami:
Samo se strpi jos koji dan...
Korisnikov avatar
By spark
Originally posted by Dr. M
Originally posted by spark
Kuvace i tebi tvoj... :meso: :palacinke: :njami:
Samo se strpi jos koji dan...
:blush: :gric: :kiss: :rida: :love:
Korisnikov avatar
By djo
ne, ali recimo ja skidam recepte sa interneta i uvek je sve supppper, ali onda se pretvorim u pravog istrazivaca, danima trazim prave sastojke, poredim nekoliko varijanti recepata i napravim monstruma i onda po monstrumu kuvam i uvek ispadne super.

inace to sve radim retko - recimo 2 puta godisnje
Korisnikov avatar
By bambola
Izmedju Najdzele i Dzejmija biram Najdzelu.Inace ni njena jela nisu bas za moj senzibilitet,ja vise volim nesto domace.Voki Kostic...diskutabilno,ponesto bi i mogla da skuvam,ali vecina jela mu pretenduje da budu malkice fensi i za,kako on kaze,prave poznavaoce i gurmane.
Inace,odlicno kuvam i kuvam svaki dan za celu porodicu,nas petoro(kad dodje keva onda sestoro,ali onda se ona lati varjace).Sad,kad bi morala da kuvam za dvoje-bilo bi to malo teze,posto sam navikla na velike kolicine,posto se kuva takodje i za kucice(da,da i oni jedu isto sto i mi,snicle,ribu,razna variva etc).Sto duze kuvam postajem sve izverziranija i mogu reci,bez lazne skromnosti,da sam vec skoro ekspert.Odskora sam pocela i sa kolacima i tortama i ide mi od ruke.
Najvise me nerviraju oni likovi koji kazu-Nemam vremena za kuvanje,ali kad jednom godisnje udjem u kuhinju-kuvam savrseno?! To su uglavnom nase estradne zvezdice,klinke koje ne znaju ni jaja da isprze,ali da ispadnu bolje udavace,seru.Kuvanje zahteva vezbu,ne ide to tek tako.Moze da uspe nekoliko jednostavnih jela iz prve,ali to ne znaci da si kuvar.U kuvare ubrajam one koji znaju da naprave dosta jela,laksih,tezih,da im uspeva iz svakog puta,a ne onako,slucajno.Jos kad ih cujem da kazu-Uglavnom pravim spagete,lazanje...pa to je najjednostavnije jelo koje se moze napraviti!!! :palacinke:
By Gost
Meni su i Dzejmi i Najdzela bili
jako interesantni, volim da gledam
kulinarske emisije, a njih dvoje
(narocito Dzejmi) su se pojavili
bas u onom periodu kada i nije bilo
takvih emisija na TV-u.
E sad, sto se tice recepata. Dopalo
mi se samo nekoliko, jer vecina onoga
sto su oni kuvali spada u moje shvatanje
nezdrave hrane. Npr kazu "samo cemo obloziti
tiganj maslinovim uljem", a onda nagnu flasu,
pa na kraju u tiganju bucka ulje visine prsta;
e onda u sve to ubace jos i butera, tek eto da se
nadje. Dzejmi je imao nekol'ko dobrih recepata
za ribu i paste; Najdzela neke salatice i piletinu.
Originally posted by jukie
Džejmi mi je sada bljak kada sam video kako su mucili onu jadnu decu koja su se vežbala za kuvare. Mislim da mu nije bilo potrebno da uništi imidž finog decka koji je kod nas izgradio...
A meni su bas ucenici isli na nerve!!!
Vecina njih je na socijalnoj pomoci,
bez ikakve perspektive u zivotu; i onda
dobiju sansu da se izvuku iz te zabokrecine,
a oni je ne iskoriste, nego kenjkaju.
Valjda gledam po sebi, jer ja bih grizla i
ubila se od rada. (Al' ja sam devojcica
iz bedne zemlje. Vi's kako mladi kapitalisti,
Snupi im mater je*'o, imaju neodgovoran
odnos prema zivotu.)
Korisnikov avatar
By Mars
Zanimljivo, ali nikad. Ali dobijem ideju, pa otvorim kuvare i nadjem nesto slicno ili isto.

A je l' mogu ja da promenim svoj horoskopski znak?
http://www.hellocrazy.com/
Korisnikov avatar
By *deni*
Volim da eksperimentisem u kuhinji i da spravljam jela od obicnih sastojaka, ali da na oko deluju egzoticno.
Recimo, pileca prsa izrezana u tanke trake,blanshirana i zacinjena odgovarajucim zacinima deluju zaista ekskluzivno.

Nikada necu zaboraviti kako sam navukao jednog decka da u slast pojede svinjske jezike, pripremljene tako da su na oko delovali kao da je u pitanju dzigerica.
Svinjski i govedji jezik je, inace, delikates par eksalans. Posebno uz senf i ljutu papricicu.
:mljac: :vegi:
Korisnikov avatar
By spliff
Originally posted by anche
a najdzela ti se dopada? :D

(mozda bolje da snimis? jer od njenih recepata najbolja je ONA)
:up:
Korisnikov avatar
By Mars
Nigelu sam gledao samo 2 puta, po nesto malo minuta.

Ali je napravila krompir-pire na takav nacin da ja to moram da probam.
Ako neko ima recept, neka podeli sa nama ovde.

A je l' mogu ja da promenim svoj horoskopski znak?
http://www.hellocrazy.com/
Korisnikov avatar
By jukie
Originally posted by pcelica
Originally posted by jukie
Džejmi mi je sada bljak kada sam video kako su mucili onu jadnu decu koja su se vežbala za kuvare. Mislim da mu nije bilo potrebno da uništi imidž finog decka koji je kod nas izgradio...
A meni su bas ucenici isli na nerve!!! Vecina njih je na socijalnoj pomoci,
bez ikakve perspektive u zivotu; i onda dobiju sansu da se izvuku iz te zabokrecine, a oni je ne iskoriste, nego kenjkaju.
Ja sam tada upravo bio menjao u jednoj školi gde su deca bila grdno loša... a Džejmi ovamo izbacuje na ulicu mirnu decu... e to mi je zasmetalo, što sam ja s ove strane morao da trpim male skotove, a oni koje bih ja ostavio su bili izba?eni... nisam primetio da su pravili ikakve gadne stvari, jedino što su kasnili - zamisli da iz bilo koje škole izbaciš djaka zato što ti je dvaput zakasnio... recimo ona mala plava puna?ka je stalno išla okolo da puši i nju nije ni takao a kamoli da je izbaci...
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!