Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Šerpe i lončići, zalogaji i zalogajčići...

Moderatori: Over the rainbow, Moderators

Korisnikov avatar
By Sunce
...da ne pravim off: Ma burek je divan, vise volim onaj kruzni nego ono sto u Sarajevu zovu burek.

@ Kragi: 2 veze i 2 "slicno"

slicno nije bas sex u mom slucaju, vise poljupci, mazenje i sl.

Sada sam asex.
Korisnikov avatar
By Mars
Obično mi offtopici ne smetaju, ali ovde u temi o bureku stvarno nije mesto priči o seksu!!

Dakle u Nišu Mićko...ni manje ni ružnije radnje ni boljeg bureka. I svidja mi se što nema i kroasana, lepeza, šapica, pita sa višnjama...coca-cole, milk šejkova...nego samo dve ili tri vrste bureka, jedna vrsta jogurta i to je to.

Ima i u Dušanovoj jedna, slična. Ne znam ime. I u parku na bulevaru, bliže Zoni 1 i Boemu, to ćoše...au šta sve tamo ima od peciva...

Tu sam prisustvovao onoj sceni...jutro, 4,5, gužva pred spavanje...klati se jedan pijan i prvo ne zna šta da uzme...pa onda broji pare...pa onda opet gleda šta bi jeo...Na kraju nekako uzima burek, i sad ona žena umorno hoće da ga pita da li nosi ili tu jede i kaže "Nosiš ili...?" a on onako pijan ali vrlo razložno razmišlja :D i kaže "Jok tebi ću ga ostavim?!" :smeh:
Korisnikov avatar
By Tungi
Ima kod Kalenica buregdzinica,bez dodatnih peciva..Samo burek. :)
Obicno tu kupujem.
Korisnikov avatar
By Sunce
Danas sam posle sisanja, sav onako u dlakama preko lica otisao u pekaru po greh - burek sa pecurkama. Bog me je nagradio divnim prizorom - zgodni mladic savrseno vitak, sa knjigom u ruci, mesa ispred mene. U trenutku sam zaboravio sta cu da narucim jer sam zeleo njegovo lice lepo da vidim. Nije mi se dalo u potpunosti. Brzo je izasao.
Burek sam pojeo sa jogurtom Fit Effect, sa koenzimom Q10 i L-karnitinom, kao tesim se da ce to istopiti masti. :smeh:
Korisnikov avatar
By nsc
Originally posted by Sunce

Danas sam posle sisanja, sav onako u dlakama preko lica otisao u pekaru po greh - burek sa pecurkama. Bog me je nagradio divnim prizorom - zgodni mladic savrseno vitak, sa knjigom u ruci, mesa ispred mene. U trenutku sam zaboravio sta cu da narucim jer sam zeleo njegovo lice lepo da vidim. Nije mi se dalo u potpunosti. Brzo je izasao.
Burek sam pojeo sa jogurtom Fit Effect, sa koenzimom Q10 i L-karnitinom, kao tesim se da ce to istopiti masti. :smeh:
a sta je to opatica sisala? :D :smeh: :lol:
Korisnikov avatar
By Sunce
Šišanje je u pitanju. :blush: . Ne sisam ja, bljaks.
Korisnikov avatar
By nsc
znam :sunce: nego se slatko sam sebi smejem dok ti pisem, a zasto ne
Korisnikov avatar
By Hys.
Jebote godinama nisam jela burek.
Strasno kojih stvari u zivotu se ja odricem.
Sada bih mogla da pojedem barabar 250 mica sa sirom, 200 sa mesom i 200 sa jabukama. I dve litre jogurta.

"Jed'te oci kad ja ne mogu!"

Place mi se kolko ga zelim sada :placko:
Korisnikov avatar
By Torry
uglavnom jedem prazan burek, i ponekad sa sirom..

al ga stvarno nisam davno jela
Korisnikov avatar
By Mars
Duboko me potresla vest.

Pa šta sada, prave i prodaju Fornete umesto bureka, ili?
Korisnikov avatar
By HARP
Marsolinaaaaa :)

Ajmo na burek :bale:
Korisnikov avatar
By Mars
Gde si Gox...

Ajmo. Al vidiš ne više kod Mićka.
Korisnikov avatar
By Li
I ranije su imali fornete a sada samo to i prodaju... nemam gde sada da jedem Lazanje burek :(
A ova Ultrica dok se smisli da proba, coveku zatvorise radnju... to zna samo crevca da jede i to ti je
Korisnikov avatar
By Mars
Meni to nije jasno.

Zasto bi neko zatvorio buregzinicu sa onakvim prometom?!?
Korisnikov avatar
By HARP
Ma, idemo prvo da mi kupiš patike,a onda da svratimo na burek i da umažemo nos jogurtom :dance:
Korisnikov avatar
By Li
Originally posted by Mars

Meni to nije jasno.

Zasto bi neko zatvorio buregzinicu sa onakvim prometom?!?
Ja sam cula da je on umro :( pa je dugo bila u ne znam cijem vlasnistvu... sada je ostala samo legenda... :hail:

To je Marsicj zato sto nisi hteo da dodjes na cetvrtinku... ebavas se po belom svetu a znas gde se jede najbolje :lepeza:
Korisnikov avatar
By Mars
:)

Hvala ti.

Idemo u Park na burek, pred zoru, dok je sve jos tamno zeleno i ljubičasto, na onim drvenim stolovima pre nego što dođu dekice da igraju šah i domine...
Korisnikov avatar
By Li
Uhhhhhhh di me nadje :drkanje:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!