Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Šerpe i lončići, zalogaji i zalogajčići...

Moderatori: Over the rainbow, Moderators

Korisnikov avatar
By Mars
Originally posted by nsc

obicno sam uzimao 150gr sa sirom
Kući i u Nišu se prodavao na četvrtine i osmine, a u Bg kod babe i dede na grame. S tim što ja ni dan danas ne znam koliko mi je dosta i koliko da tražim...nego otprilike.
Korisnikov avatar
By olga_diktator
Originally posted by nsc

kad sam bio mali, burek se po Beogradu pekao u ogromnim tepsijama (60-70cm)
e istina, mi smo imali stanojka na trolejbuskoj stanici, pa je mama kad se vracala sa posla uvek donosila sestri i meni po tako jedno duguljasto parce. i onda je stanojko umro a sa njim valjda i te velike tepsije otisle u staro gvozdje. tuga da uvati.
Korisnikov avatar
By Sunce
Scena da Olga jede burek - pa to je potpuno nadrealno. :giggle:
By Kragi
:bale:
ni veceras nisam mogao da odolim bureku uz kravica jogurt :njami: inače ne priznajem ni jedan osim sa sirom, a mislim da ga najbolje prave muslimani bez obzira na nacionalnu pripadnost. :D
i još nešto za one forumase tipa Sunce i tu ekipu: jebe mi se koliko je zdrav i za masnoću i tako to :D
Korisnikov avatar
By Tungi
Originally posted by Mars
Originally posted by nsc

obicno sam uzimao 150gr sa sirom
Kući i u Nišu se prodavao na četvrtine i osmine, a u Bg kod babe i dede na grame. S tim što ja ni dan danas ne znam koliko mi je dosta i koliko da tražim...nego otprilike.

Prvi put sam cuo za te osmine bureka u Kragujevcu kad sam bio.
Korisnikov avatar
By Mars
Pola četvrtine.

Ja ne volim one "potkovica" što se zovu kod nas. Ceo komad formiran, nema sečenja.
Korisnikov avatar
By Mikili73
Uf, pa kome je dosta 1/8 ? :bale: Za probu eventualno...:)
Korisnikov avatar
By Mars
Aman.

Uzmeš četvrtinu od jednog i osminu od drugog, recimo.
Korisnikov avatar
By Mars
Ma moj, kad ti kažem!

:D
Korisnikov avatar
By Mikili73
:) e sada da me ne mrzi skočio bih po jedan sa sirom :bale:
Korisnikov avatar
By Sunce
Originally posted by Kragi

i još nešto za one forumase tipa Sunce i tu ekipu: jebe mi se koliko je zdrav i za masnoću i tako to :D
Ha, ha, jos cu ispasti cistunac zdrave ishrane. Pa ako pazljivije pratis moje postove videces kako me boli: juce pojedoh 1/2 kg pita od visanja (Frikomovih), a burek jedem kad pozelim. Mada, ti si mrsav pa mozes da jedes sta zelis. Jebe se i meni! :lol:

Ziveo burek! :veverica:
Korisnikov avatar
By Mars
Možda jednog dana otvorim buregdzinicu.

Pogledaj ti tu lepotu: usrećuješ silan narod...Prepodne do nekog vremena, dok se doručkuje...pa onda noću kad se ljudi vraćaju iz provoda pa pred spavanje...

Lepo je to.

a sada sam krenuo da odbrojavam...SAD!
Korisnikov avatar
By Incubus
Burek je samo jedan, sa sirom može da bude samo ako u njemu ima meso + sir. Toliko!
By Kragi
ma ne sunce, nego sam se juče, baš dok sam jeo burek, setio tebe i počeo da razmišljam kako li će krvni sudovi da mi reaguju na tu količinu masnoće i kakve su šanse da je onaj sir zapravo kancerogen. :smeh:
By Kragi
A ne :neto: ja sam fin a on je opatica sa bolovima u kolenima :smeh:
Korisnikov avatar
By Sunce
Originally posted by Kragi

ma ne sunce, nego sam se juče, baš dok sam jeo burek, setio tebe i počeo da razmišljam kako li će krvni sudovi da mi reaguju na tu količinu masnoće i kakve su šanse da je onaj sir zapravo kancerogen. :smeh:
Mene drug zeza da mi je alter ego bubuljica. On jede sve i svasta, a ja ne volim da mesam. I smara me svaki put kad dodje sa nekog puta i prica mi sta je jeo. A i na vrh glavica su mi muskarci koji pricaju o receptima, i koji se razumeju u kuhinju.
Burek izbegavam zbog bubuljica i zbog gojenja. Ali znam da se "uradim" :giggle: . Pa burek i jeste djubre od hrane, nezdravo da nezdravije ne moze biti, ali ga volim. :njami: Ali sa sirom ne volim.

Ja sam srecan sto svoja znanja primenjujem na sebi, samo se ti smej. :lol:
Korisnikov avatar
By acid drop
sa mesom/sirom/pečurkama + pekarski jogurt = :love: :shunkica:
Korisnikov avatar
By nsc
ma neeemoj sad da se vadis, kao jebe mu se za burek, sta li te opatice rade za 2 bureka?
Korisnikov avatar
By Li
Originally posted by Boshko
Originally posted by smaug
Ocu u Nis da jedem burek, al de u Nis?
Kod Mićka, prekoputa gimnazije u centru, kod antona na crvenom pevcu.. Ili na Trošarini, prekoputa ekonomske škole

Mićkov je i meni omiljen, pogotovu onaj lazanje i pica. Bila sam sa drugom vozom do Cuprije da kupim cetvrtinu sa pavlakom i sunkom i kada smo pojeli odmah seli u voz i vratili se nazad u Ni :) da, putovala sam 2h da bi pojela cetvrtinu i vratila se :lol:

Nema Nis za dz burekdzijadu...
Korisnikov avatar
By inga
Originally posted by Li

Bila sam sa drugom vozom do Cuprije da kupim cetvrtinu sa pavlakom i sunkom i kada smo pojeli odmah seli u voz i vratili se nazad u Ni :) da, putovala sam 2h da bi pojela cetvrtinu i vratila se :lol:
:qqlele:
Ti si dete poludela :P
By Kragi
Asex? šteta što si izbrisao post zbog toga što ne voliš brojeve? :sweet:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 7
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!