Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Šerpe i lončići, zalogaji i zalogajčići...

Moderatori: Over the rainbow, Moderators

Korisnikov avatar
By Mars
Jel jedete pileću dzigericu, jel može to da dođe u obzir?

Kao toplo predjelo, da zagolica stomak.

Samo se proprži na brzinu, prelije masnoćom ('ebeš zdravlje), krompir-pire i neka salata. Mljac.
Korisnikov avatar
By erkondisn
@Hys, pa to je normalno dizano kruhasto tijesto... mislim da ce na pola kile brasna biti dosta 2,5 dcl mlijeka, pogotovo s obzirom da je rijec o obicnom bijelom brasnu :)

naravno, zlica soli ide... mozda 2 zumanjka da tijesto dobije finu boju, arome (limunova korica, rum... ), moze i putra u tijesto isto nekih 5-10 dag... :)
Korisnikov avatar
By EnRage
A pa to su osinja gnijezda, mogu ići i grožđice :)
Korisnikov avatar
By erkondisn
@Stripi - da da... slicno... samo sto su mozda ove nesto vece, nadjev je kako je receno - maslac, malo mlijeka i mljeveni orasi, a na kraju se samo premazu jajem prije pecenja :)

aaa jest... i naziv je bio Osja gnijezda... to se masovno dilalo kod stare u poduzecu :lol: faksiralo se, kopiralo, a ja bio odusevljen :lol:
Korisnikov avatar
By Hys.
Ja sam ubedjena da ovde ide jos nesto (u testo) znam da je neki promer koji nije klasican. Ali jeste taj fazon.
I ovde premaz ide celog putera i neznamnijakolkosecera koji se maze na ceo pravougaonik.
Korisnikov avatar
By Mars
Ono gore...ja jeo bez oraha, ne volim orahe...a ide i morski oraščić i cimet, a testo se čisto efekta radi podeli i u jedan deo ide kakao...pa se srolna i peče....i bude tvrdo konja u glavu da ubije ALI se onda potopi u šećerni sirup kao za tulumbe ili baklave...i onda budeeeeeeeeee....taj puter i taj šećer i ti začini...
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!