Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Šerpe i lončići, zalogaji i zalogajčići...

Moderatori: Over the rainbow, Moderators

Korisnikov avatar
By Mars
Pa...ima ga i u nemačkoj i u austrijskoh (nazovi) kuhinji...

Može Mozart, može Vagner...
Korisnikov avatar
By AngraMaina
Ne, ako hoćeš austrijski variety onda mu puštaš ovo:

''

A za kimči pretpostavljam nešto kao

''

:eureka:
Korisnikov avatar
By Mars
Bole ih uvo...

Moj No1 hit u ovom žanru kaže "Die neue chance....die neue spiele.... die neue liebeeeeeeeeeeeeeeee" al to valjda ni sledećih pet generacije YouTube neće da iznedre taj biser...
Korisnikov avatar
By Mars
Uopšte nisam raspoložen da istražujem u tom smeru - iz straha da ispred mene ne iskoči nemačka bela kobasica...

I u onom gore spotu što si postavio je bilo nekoliko potencijalno opasnih kadrova, ne bih više da izazivam sreću...
Korisnikov avatar
By Dirrty
Obožavammmmm! :leviathan:

Slatki ne volim, ali podnosim bolje nego ranije...
By LeDeNa_
kupus u svim oblicima...samo ne podvarak :D
Korisnikov avatar
By gorilica
Meni komshinica reche da rozle boju voda (raso) dobija ukoliko se stave i glavice rozle kupusa. Inache, josh uvek razmishljam da li da ga stavim. I bih i ne bih.
Ono shto je meni bitnije, ajvar vec unajvece krckam, a tursija lagano stasava. :yay:
Korisnikov avatar
By AngraMaina
Inače hvala Wilhelmini i deranu na uputstvima, da ne živim u neznanju :sijalica:

Slatki kupus nikad nisam voleo, ali sad u Americi sam ga se uželeo (ovde ne jedu variva), i baš sam pre neki dan pravio, da me podseti na istočnu Evropu. Ispao ko zmaj.

Kiseli kupus rezervišem isključivo za sarmu, sve ostale upotrebe su mi neshvatljive.
Korisnikov avatar
By Mars
Ma zašto? Ono kao salata sa alevom paprikom...osvežava, kao i svaka turšija.
Originally posted by AngraMaina

Ispao ko zmaj.
Meni je otac baš to tražio da mu još jednom spremim pred povratak na maminu kuhinju.

Jel staviš možda ruzmarin dok se kuva? Neverovatan ukus se dobije. Ona govedina unutra je (spletom asocijacija preko jezika do mozga) izgledala kao jagnjetina...
Korisnikov avatar
By Wilhelmina
Originally posted by AngraMaina

Inače hvala Wilhelmini i deranu na uputstvima, da ne živim u neznanju :sijalica:

Slatki kupus nikad nisam voleo, ali sad u Americi sam ga se uželeo (ovde ne jedu variva), i baš sam pre neki dan pravio, da me podseti na istočnu Evropu. Ispao ko zmaj.

Kiseli kupus rezervišem isključivo za sarmu, sve ostale upotrebe su mi neshvatljive.
nema na cemu. Ja danas skuvala slatki kupus (od viska koji nisam mogla na naguram u bure) i valjda je ispao dobro. Nadam se.
Meni je kiseli kupus dobar i u podvarku, ali samo sa piletinom. I to topao, ako se ohladi ili podgreva je bljack.
Da, i kuvam kiseli kupus, slicno kao ovaj slatki. Uz dodatak suvog mesa ispadne odlican. Ali je masno u pm.
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!