Built to last
Why Would you Settle for Less when you can have More? Do not let other Authors Fool you with Empty Marketing Keywords. FLATBOOTS is what you Deserve. Built to last, Built from Scratch, Nothing Less.
Read moreOver a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...
Moderatori: Over the rainbow, Moderators
Originally posted by jukietvoja nekompetentnost je na zadivljujucem vrhuncu
![]()
* * *
Dakle, moj zaključak je da ove njihove teze spadaju u sledeće grupe:
1) jadne male životinje
2) ljudi nisu prilagođeni da se hrane životinjskom hranom
3) nije ekonomično
4) otrovno je
5) uništava se okolna priroda
6) itd.
većina teza im je ili potpuno glupa ili se na njih odgovara sa "baš me briga" ili "zabole me"
Originally posted by anche
lepo si to pastirao egone... al' ne vidim da si dao izvor... www.prijatelji-zivotinja.hr
veoma infromativan hrvatski sajt![]()
Originally posted by Mortisdonekle se slazem, sa tim sto bih dodao da, kao vegetarijanac, ne osudjujem ljude koji meso jedu, niti one koji nose kozu odredjenih zivotinja koje su ubijene ne zbog koze, kako se to cini sa krznenim zivotinjama, vec zbog ishrane, a koza, koja bi bila bacena mi je prihvatljiva u umerenim granicama kao deo odece.
Mnogi vegetarijanci krse ovo pravilo koristeci druge proizvode koji su nastali surovom smrcu istih tih stvorenja (odeca, obuca, zele, kreme s kortizolom itd.), sto ih cini licemerima.
Originally posted by ancheNe radim ništa dok ne razumijem, mislim da je odgovor dostatan.
good 4 u. sta li si cekao 10 godina?![]()
Originally posted by MortisKo kaze da nosim krznenu ili koznu obucu/odecu ili koristim zele ili kreme sa kortizolom???
Moja misljenja o vegetarijanstvu:
Vegetarijanac mozes biti iz moralnih razloga (ne zelis da ucestvujes u ubistvu zivuljki... pa jos surovom... itd itd). Mnogi vegetarijanci krse ovo pravilo koristeci druge proizvode koji su nastali surovom smrcu istih tih stvorenja (odeca, obuca, zele, kreme s kortizolom itd.), sto ih cini licemerima.
Ko je vegetarijanac iz pravih razloga (ono oko ubijanja zivotinja), ima moj respekt. Militantni vegetarijanci (oni koji naturaju to svim ostalim) kao i religiozni (oni koji veg dijeti pripisuju svojstva koje nema) mi se gade. Licno ne znam nijednog ko pripada prvoj grupi.
Originally posted by *PiNkLoVe*i igra se nastavlja posle njihove smrti - ti ih uzivajuci glodjes, dok oni... sta oni tacno rade tada? mozda toliko uzivas u jedenju mesa jer zamisljas kako su se ti misici (jeste, to meso su zapravo misici) pokretali puni zivotne energije dok su se zivotinje, tada jos zive, igrale sa tobom? veselje, jel' da? paradajz to ne moze - probaj da se igras njime, odma' ce pukne... dosada ziva. a zivotinje su super: dok su zive prave ti drustvo, kad ih prikoljes prave ti pun stomak - a vazno da je tebi lepo!
Јесу. Кад одем на село код мојих (они имају отприлике 20ак кокошака, чисто ради јаја, обично их не кољу), и када добију мале пилиће, они су толико слатки да немам речи, обожавам да се играм са њимаИ, уопште, с свим животињама. Много су паметније него што би се на први поглед рекло и, ѕа раѕлику од људи, нису зле. Али, никада не бих могла да се одрекнем меса, будући да је то једина храна, у којо уживам. Остало једем, чисто механички.
Originally posted by pthalou je, mnogo dobar sajt ... tnx :*
Uradila sam qviz na http://www.whfoods.org/foodadvisor.php
Originally posted by the1whowishedTo je upravo greška! Problem je što ljudi vide vegetarijanstvo isključivo kao
"Boze, ne zelim takav zivot!"
Originally posted by Incubusuh, hiljadu puta sebi kazem da ne moram bas sve da vidim i znam
Zbog ovoga
''
[yt]http://www.youtube.com/watch?v=pKojiPkG ... re=related[/yt]
We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]
The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]
All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]
this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]
Swap-in out addons, use only what you really need!