Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Šerpe i lončići, zalogaji i zalogajčići...

Moderatori: Over the rainbow, Moderators

By Ulix
Koji vam je omiljeni?

Ja uglavnom pijem multivitamin, volim i grepfrut ali me od njega boli stomak (pa ga pijem samo u izletima mazohizma i jake zedji). Video sam da postoji i jabuka ali mi je licila na pticije govno pa se jos nisam odvazio da probam.
By Gost
Ne znam.
Probao sam ih nekoliko i ?inilo mi se kao da pijem šampon, a i boja im je takva. :nazalost:
By Simor
Grepfrut probao pre neki dan i dopalo mi se. Inace, to je prvi put da sam probao ijedan Hello sok...
Korisnikov avatar
By Rei
Crvena narandza i multivitamin :mljac:
Korisnikov avatar
By IriS
zelena jabuka je eeeeextra (moužda li?i na ti?icino govance, ali ako to zanemarimo...ukus je savršen :mljac: )... i pijem nektarina+narandza
Korisnikov avatar
By nEne
multivitamin, i onaj zuti, limun grepfrut kombinacija, cini mi se...

a nektarov odgovor na taj proizvod Mambo je odvratan :bljak: jedared sam kupio, i verovatno nikad... makar im samo bila losa serija... :bljak:
Korisnikov avatar
By Gost
Ja preferiram iskljucivo domace sokove.
Najvise volim sok od zove.
Korisnikov avatar
By sofia
rubin vitamin:kralj:
Korisnikov avatar
By Delete
Multivitamin, mada mnogo vise volim staru dobru Koka-kolu!
Korisnikov avatar
By Boshko
Originally posted by demian
a nektarov odgovor na taj proizvod Mambo je odvratan :bljak: jedared sam kupio, i verovatno nikad... makar im samo bila losa serija... :bljak:
Nektarov Mambo jeste odvratan mada su meni skoro podjednako odvratni i svi Hello sokovi. Mnogo su mi vestacki, plus ne pijem sokove na cijem pakovanju pe postoji fotografija vocke od koje je napravljen... (fotografiju na pakovanje sme da stavi samo onaj ciji je sok napravljen od min 50% voca)

Moj favoriti su i dalje Moc prirode - Neo, Ego i Pure, samo sto ih u poslednje vreme nesto nema u komsijskoj bakalnici :(
By superfly
hello sokovi - E430, E760, E221, E443, E880, E007, E118. ?ista priroda - rak zagarantovan.

:prst2:
Korisnikov avatar
By KiWi
Multivitamin i crvena narandža
Korisnikov avatar
By Rei
nije sve shto je prirodno zdravo niti je sve shto je puno aditiva loshe :P
Korisnikov avatar
By 2Q2Bstr8
Hello je valjda najgore sme?e od sokova (osim onih kvazi gaziranih Frutela i sli?nih). nema veze sa prirodnim sastojcima, a ovih par što sam pio su svi bili kao da su 70% voda, a ne vo?e.

doduše ni u Nectarovom dvorištu ne?ete videti koštice od silnog preraðenog vo?a, ali oni makar imaju nekoliko linija razli?itog kvaliteta i cene. jedini koji sam našao bez ijednog E (uklju?uju?i i limunsku kiselinu) je bio neki njihov i jedan Nextov sok.
Korisnikov avatar
By Marvin
Originally posted by Kiseli
Ne znam.
Probao sam ih nekoliko i ?inilo mi se kao da pijem šampon, a i boja im je takva. :nazalost:
Baš tako.
Pije moja sestra od breskve (ili tako ne?ega) i od onoga je ukusnije voda od pranja suða. Užas.
Korisnikov avatar
By HARP
Sok je hemija, ne volim neprirodne sokove...
Korisnikov avatar
By jukie
Sok koji se i zove sok je tako last century, sada se piju samo prirodni nektari
By Gost
Ne pijem Hello sokove; ne pijem uopšte takve
stvari, jer meni oni imaju ukus kao da je flaša u kojoj
je bila isceðena pomorandža (ili neko drugo vo?e)
proprana vodicom, koju su zatim skupili i zaše?erili, a
zatim je nazvali "sok".
By Simor
Danas sam probao zelenu jabuku. Jes' da ne volim te sokove sa kruži?ima umesto vo?a ne etiketi, ali ovaj je tako fantasti?no zelen, da ga ?ovek mora piti.

:nazdravlje:
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!