Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Šerpe i lončići, zalogaji i zalogajčići...

Moderatori: Over the rainbow, Moderators

Korisnikov avatar
By HARP
Interesuje me koliko su forumaši sposobni u kuhinji.
Ja na primer znam sve da spremam,to je sticajem okolnosti što mi roditelji nikada nisu bili ku?i pa sam i kao dete morao da znam da se snadjem.
Sada ve? kad spremim nešto to je super.
Jedite kod Gox-a
A nikako ne jedite kod Gox-a,znate šta se desilo onom iz crta?a!!!
:njami: :vegi:
Korisnikov avatar
By dEIVVAN
Mmm, kuvanje mi je omiljeni hobi.
Ne volim stroga pravila, cak ni u kuhinji, tako da vise sam kombinujem i proizvodim nove ukuse!

Sto se tice spremanja sebe za obrok pogledaj 'Kuvar, lopov, njegova zena i njen ljubavnik' i bice ti poucno i korisno kako mozes da spremis sebe i sta bi bio dezert u celoj ponudi. Preporucujem gledanje ovog filma Peter-a Greenway-a! Odlicni kostimi Jean Paul Gaultier-a i muzika Michael Nymana-a.
Korisnikov avatar
By KiWi
znam da kuvam, ali samo po receptu .. i volim da kuvam mada ne volim sporedne aktivnosti (ljuštenje krompira, pranje sudova .. itd)
Korisnikov avatar
By Aksa
Hm... slicna tema je vec postojala...
Nema veze...

Gox, pa nisam znala da si tako snalazljiv... A sta je to sto ti spremas??

Ja sam od svoje 12-13 godine kuvam, prvo po maminim receptima, posle samostalno...
Znaci imam dug staz :) Sklona sam eksperimentisanju i nikad mi nije tesko da pravim palacinke za drage osobe. Pre neki dan sam u 4-5 h ujutru pekla palacinke, eto, nekome se jele. I ja probala sa puterom od kikirikija. I nije lose!!!
Danas pravim lazanje (moje omiljeno jelo)...
Korisnikov avatar
By mirth
Umem da skuvam supicu iz kesice i sasvim uspesno izvodim sve kuhinjske operacije jednakog nivoa kompliciranosti...

Nemam osecaj za kuvanje, pa to ti je! Nije da nisam pokusala da naucim..

Ali nekako se uvek nadje neko ko je raspolozen da kuva za mene i da mi ispunjava raznorazne prohteve ( :kiss: ), a ja itekako umem da ih imam...
Korisnikov avatar
By HARP
Originally posted by avalon
Originally posted by Aksa
Hm... slicna tema je vec postojala...
Nema veze...
Postoje slicne teme kao sto su: "Sta kuvate za svog dragog ili dragu :) ", "Da li volite da kuvate?"...

http://www.gay-serbia.com/forum/viewthread.php?tid=7514

http://www.gay-serbia.com/forum/viewthread.php?tid=3816
Ali ova tema je koliko ste snalažljivi u tome i koliko ?esto i od kada to radite.Nije konkretno vezano za to šta konkretno spremate.
Korisnikov avatar
By djo
što nam je živnula queer varja?a, ?udo jedno:kuvar: :meso: :snob: :vegi: :oklagija:
Korisnikov avatar
By HARP
Originally posted by Aksa

Gox, pa nisam znala da si tako snalazljiv... A sta je to sto ti spremas??

Pa sad doru?ak,ru?ak i ve?era svaki dan,sem ako ne kupim nešto za jelo.
Pala?inke su mi specijalnost,spremam ih u svim kombinacijama.Salate:Francuska,ruska,sa lukom,izmišljena neka moja salata.Volim da eksperimentišem i izmišljam jela,ispadne dobro.A vo?ne salate uvek izmišljam.
Tako sam skoro izmislio verziju za krompir,cool.A da da ne zaboravim evo jednog ru?ka:Argentinski ?evapi,koji se prave od kuvanog krompira,mesa belog luka jaja,za?ini,pa se valjaju u griz ili prezle,pa u belanac u kombinaciji sa pohovanim knedlama od krompira.Sprema se brzo i mnogo je lepo.
Pa OK za jednog muškarca,nemoj sad da o?ekuješ da i zavijam sarme,mada znam i to kako ide ali nisam probao.
Volim da izmišljam koktele.
Korisnikov avatar
By Aksa
:mama: Moja kuhinja je kombinacija mamine i od bivse svekrve nekih 50% ostatak je moj izum... polako ali sigurno cu znati da skuvam pola jela iz kuvara... Kad ga jednom kupim, posto mi nikad nije trebao.
Ne volim komplikovane kolace sa varijantama ovo na pari pa ovo lupajte ovako dodajte kap po kap onoga... Hm... Imam kolaca u zamrzivacu... kulgice, bajadere... mmm... Ajd cao...
Korisnikov avatar
By 2Q2Bstr8
umem da spremam... ku?u, hranu, sobu, dvorište, sebe...
By Çâðê_DUP
Znam da pravim pasta sutu i
dosta morskih specijaliteta.
Korisnikov avatar
By bigirl
Znam da pravim sve, ali... mrzi me. Imam mamu... :nokti:
Korisnikov avatar
By bambola
Kuvam sve,mama mi je vecim delom godine u vikendici a ja vodim racuna o moja tri muskarca u kuci-ochuhu i dva burazera.Ne samo da stalno za dorucak traze gibanicu,proju,slane palacinke,tople sendvice,tunjevinu na tostu,kajgane svih vrsta i jos gomilu tih dorucaka kojima treba vreme da se naprave,vec i posle rucka hoce DEZERT! Tako da sam silom prilika naucila da pravim baklave,urmashice,kohove(ima ih puuuuuno vrsta) i jos mnoge kolace a bogami i torte.Ali ja to volim,a posebno volim kad uzivaju u jelu pa me posle hvale :B
Korisnikov avatar
By *BloNdYsHa*
Originally posted by gox
Interesuje me koliko su forumaši sposobni u kuhinji.
Ja na primer znam sve da spremam,to je sticajem okolnosti što mi roditelji nikada nisu bili ku?i pa sam i kao dete morao da znam da se snadjem.
Sada ve? kad spremim nešto to je super.
Jedite kod Gox-a
A nikako ne jedite kod Gox-a,znate šta se desilo onom iz crta?a!!!
:njami: :vegi:
Isti slucaj... Keva i cale su uvek radili i nikada nisu bili kuci. Dosadilo mi je da non-stop jedem pastetu tako da sam uzeo stvar u svoje ruke... I evo posle sedam godina super se snalazim u kuhinji i obozavam da kuvam!
Korisnikov avatar
By Tot
Ma Veliki narodni kuvar i ?udo šta sve može ispasti.

Sam sebi spremam hranu.

:vegi: :oklagija:
Korisnikov avatar
By mrle
Ne snalazim se bas najbolje u kuhinji :D
Korisnikov avatar
By Tot
Kao što rekoh kuvam sam, ali mi je mnogo draže kad spremam jelo za neko društvance.

Kada kuvate sami za sebe naginjete tome da spremate jednostavnije i brže recepte.
Korisnikov avatar
By Torry
znam da spremim nesto, da ne umrem od gladi

al ne znam da kuvam, nesto zahtevnije
Korisnikov avatar
By sofia
"Jao, tetka, sve kuvam, pevusim i skakucem. Pesma leci dusu!"
By Hans
Originally posted by HARP

Interesuje me koliko su foruma�i sposobni u kuhinji.
A što te interesuje?
Da bi mi dao glas za zvezdu foruma kako ne bi ostao gladan, je li? :roflmao:

Ha!

Sasvim se dobro snalazim u kuhinji. lepeza1
Korisnikov avatar
By Hys.
Originally posted by Mars

gospode...
Vala bas...ne vidim poentu, na ovakvoj temi.

Mada nije lose, smanji se coveku apetit, ako nije u situaciji da trenutno klopa.

OT:

Volim da kuvam...jedno vreme nisam, onoliko cesto koliko sam ranije, jer me nije tolika volja bila kada dodjem sa posla, a imala sam srecu da devojka isto ume da skuva.
Sada sam opet pocela redovnije, i setila sam se zasto toliko u tome uzivam, i koliko me opusti, i pored umora :)

Danas cu da pravim nesto sto sam sinoc smislila, pa cemo da vidimo kako ce da ispadne.

:yay:
Korisnikov avatar
By nsc
Originally posted by Hys.
Danas cu da pravim nesto sto sam sinoc smislila, pa cemo da vidimo kako ce da ispadne. :yay:
zovni na probanje i dobices iskreni utisak iz prve ruke :mama:
Korisnikov avatar
By nsc
ja se lepo snalazim i u kuhinji, mada nerado kuvam samo za sebe, a i u trpezariji, i odlican sam kriticar, bar tako kazu
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!