Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Moderatori: Hys., Moderators

Korisnikov avatar
By Orlando the Lady
Kako stojite sa svojim pragom bola? Kakav bol podnosite, a koju vrstu bola nikako ne tolerisete?
Jos nesto: da li biste se slozili sa mnom da muskarci nacelno imaju nizi prag bola od zena?
Korisnikov avatar
By KiWi
Slažem se.

Ja za razliku od većine muškaraca dosta dobro podnosim bol posebno u nogama i donjim ekstremitetima (toliko sam puta na fudbalu dobio loptu u cevanicu ili butkicu da su verovatno već navikle da pate). S druge strane, baš sam preosetljiv na bol od bradavica naviše. Svaka zubobolja ili malo aktivnija bubuljičica može da me drži budnog noću i tera me da u mraku rondam po fiokicama i tražim nešto protiv bolova.

Srećom, bol i ja se srećemo retko :D
Korisnikov avatar
By Hys.
Ne znam kakav ne podnosim...sad bih pisala o zubobolji, glavobolji, bol bubrega...ali kapiram ne odnosi se na to :lol:

Ne znam, stvarno; nije se jos desilo da na planu na koji ti mislis mi se dogodi bol koji ne mogu da podnesem.

A sto se tice drugog pitanja, da, saglasna sam sa tobom.
By Sixto
Lidokain i Novalgetol, moja dva najbolja druga!
Korisnikov avatar
By Orlando the Lady
Cak mislim da sam negde, nekad procitala kako su muskarce vestackim putem izlagali senzacijama menstrualnih tegoba, i da su se nasli u zacudjujuce nepodnosljivoj situaciji.

Ne znam, najneprijatniji bol bi za mene bio ako bi neko pokusao da mi zadje u guzu. :shok:
Korisnikov avatar
By KorvinOdAmbera
Žene sa višim pragom boli su imale veću šansu da prežive?
Korisnikov avatar
By Orlando the Lady
Ne anal sam po sebi. Buttplug. Da budem precizma. I one jebene kuglice, ijaooooo!:vulkanac:
Korisnikov avatar
By Anhedonie
Originally posted by Orlando the Lady

Ne znam, najneprijatniji bol bi za mene bio ako bi neko pokusao da mi zadje u guzu. :shok:
Ma to ne boli, samo je cudan osecaj kad mislis da seres a ono ne seres i svakog trenutka mislis da ces da se proseres kad ono medjutim
Korisnikov avatar
By KorvinOdAmbera
Da, ali kako vidim, napeta je i ne može da se opusti, tako da može da bude bolno iskustvo.
Korisnikov avatar
By IriS

Kako stojite sa svojim pragom bola? Kakav bol podnosite, a koju vrstu bola nikako ne tolerisete?
Jos nesto: da li biste se slozili sa mnom da muskarci nacelno imaju nizi prag bola od zena?
ne tolerišem bol. mislim kad pređe onu granicu slatkog bola :smeh:

a muškarci imaju niži prag bola od žena. to sam čak i istraživala (doduše ne u bdsm seksu, no vako) :lol:
Korisnikov avatar
By IriS
zašto?

OOOOOOOOOOOOOOOO ZAŠTOOOOOOOOOo :rida:

kad god pročitam reč bol ili je čujem, ja u glavi počnem da pevam pesmu...

''

:ubise: :ubise: :ubise: :ubise: :ubise:
Korisnikov avatar
By svejedno

1. Kako stojite sa svojim pragom bola?

2. Kakav bol podnosite,
2a. koju vrstu bola nikako ne tolerisete?

3. Jos nesto: da li biste se slozili sa mnom da muskarci nacelno imaju nizi prag bola od zena?

1. bolje od vecine ljudi, skapirah.
imam neku... ocigledno neuobicajenu... mogucnost da fizicki bol potpuno zanemarim.
moze da boli kolko hoce, sposoban sam da se...iskljucim. istrpim, stagod.

..

2. posto je ovo, ko sto je hys lepo napomenula, bdsm poTforum ( ,)..

..hm.

Sto se bola kao bola tice, ako je neophodno, istrpecu svasta. to podrazumeva zubobolje-glavbolje-povrede-doktorska maltetiranja-etc.
imam visoki prag bola.

2a. ne tolerisem bol koji mi nanosi bilo ko ko nije ja ili majka priroda.

najbukvalnijhe - ne tolerisem.

osim ako se desi (sto je bas retko slucaj) da se u sexualnim igricama nadje neka koja je...hm...'ravnopravna'.
ne znam kako drugacije da objasnim.

ona moze mi otfikari uvo zubima slobodno, ako se ispostavi da...hm...a jbg, najbukvalnije ne znam kako to da objasnim.

verovatno bi tu bdsm termin bio 'switch', samo sto ovaj switch ide na svakih 5 min. ko je u zaletu, taj neka roka ,)
realno cu i uzivati sa takvom osobom. i dati uvo.

veoma cenim takve osobe, btw.

..

3. veoma bih se slozio.
Korisnikov avatar
By Zwezdica

Gde me nadje, sestro?! :drama:

Ne podnosim nikakav bol, osim u krevetu, i tu mi se prag bola bas pomera, da me cak i plasi.. A, jbg, od neceg se mora umreti.. :bale:

Ma, muskarci su seka perse, glava ih malo zaboli i odmah im nije do zivota.. :tuc:
By alexandermagic
Obzirom da je tema otvorena u BDSM&Fetish -- nema se tu što razgovarati o podnošenju bola s moje strane. Ja sam taj koji ga stvara drugima i uživam u tome.

Što se tiče trećeg pitanja u uvodnom postu, nemam se što slagati ili ne, kad je to točno.
Korisnikov avatar
By pochi
Fizički bol mogu da izdržim.
Korisnikov avatar
By Madonna
Originally posted by IriS

zašto?

OOOOOOOOOOOOOOOO ZAŠTOOOOOOOOOo :rida:

kad god pročitam reč bol ili je čujem, ja u glavi počnem da pevam pesmu...

''

:rotflmao:

ne znam da odg vezano za bdsm
a inače nije jako velik prag
osim ako nemam neki čudan mind setting
:retard:
moguče da imaju niži od žena.
Korisnikov avatar
By antibiotic

Cak mislim da sam negde, nekad procitala kako su muskarce vestackim putem izlagali senzacijama menstrualnih tegoba, i da su se nasli u zacudjujuce nepodnosljivoj situaciji.

Pa eto, muskarci ne podnose menstrualne tegobe, a zene penetraciju u guzu, now we're even :D
Korisnikov avatar
By Dirrty
Ne tolerišem više puta kaišem po istom mestu na dupetu, baš boli! :cut:
Šamaranje dupeta podnosim mnogo bolje :smug:

Nikada nisam umeo da opustim dupe, čak i kao klinac pri primanju injekcija :pokazuje: , a kažu da mnogo manje boli kada ga opustiš.
Isti je slučaj sa kitom, pri ulasku!

Tačnije ja nikada nisam potpuno opušten, kad god sam na nekom pregledu koji zahteva opuštanje, opominju me, a ja ne umem!
Možda zato mnoge stvari osećam intenzivnije, a nisam pizda? :glupavsam:
Korisnikov avatar
By Wilhelmina

Ne anal sam po sebi. Buttplug. Da budem precizma. I one jebene kuglice, ijaooooo! :vulkanac:
Analna penetracija je analna penetracija, dildom, buttplugom ili penisom... Uz pazljivog/u partera/ku nista ne boli, ali prvo opustanje (i prepustanje :) ) uz zanemarivanje osecaja neugodnosti & blama.
Ontop: mislim da imam visok prag bola...
By LeDeNa_

Sad malo ozbiljnije.Nasmejala me Hys

1.Odlicno.2Svakakav bol osim kad me boli uvo (to je uzasan bol :lol: )...

Skroz tacno Orlano the Lady.Itetako imaju nizi prag bola od zena.

Bravo za temu.

Mozda nastavim :drama: ...Volim ovakve teme ali ako pocnem bice post ogroman.

Za sada dovoljno. ;)
Korisnikov avatar
By Oziris
Inace imam dosta visok prag, ali kad je seks u pitanju, sve bolnije od jaceg ugriza ili grebanja noktima me instant ohladi. Valjda zato nikad i nisam u onoj M ulozi... :neznam:

E lazem! Ume da me popali kad mi u seksu neko raspali samarcinu i izazove onaj bes u meni u smislu: E sad cu te tako da neces dve nedelje prohodati!
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!