Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Moderatori: Hys., Moderators

Korisnikov avatar
By IriS
divljačku želju za maltretiranjem... pogotovo kad vidim koliko uživa u tome... tad još više odlepim ;)
Korisnikov avatar
By Orlando the Lady
Da, ali... evo o cemu ja razmisljam: taj odnos se mozda jasnije/ osvescenije zasniva na dinamici i pociva najpre na uzajamnosti.I jednoj i drugoj strani je ta dijalektika najdragocenija.
SME LI SE, tj. da li je bezbedno imati neki ostatak, ,,visak" specificnih dozivljaja figura D ili S?
Ne pitam za stvari poput toga ,,sme li se zaljubiti" i sl, jer se te stvari valjda desavaju, vec pitam kako dozivljavate onoga koga kaznjavate/ ko vas kaznjava izuzev onih opstih, da ne kazem common place dozivljaja zastitnika ili oslobodioca ili Velikog Inkvizitora ili cega vec.
Korisnikov avatar
By unic0rn
Moji robovi su svi picke, glupani glupi i nesposobni! :shamar:
Korisnikov avatar
By Dirrty
Ja u krevetu uvek osećam moć jer sam svestan da će partner uraditi sve što ja želim.

Prema partneru retko šta osećam, obično poštujem nekog zato što poštuje mene i sl.

Sebičan sam.
Korisnikov avatar
By 2kune
Originally posted by unic0rn

Moji robovi su svi picke, glupani glupi i nesposobni! :shamar:
to je roleplay... nećeš se samo tako izvući... ajd, piši pravi i iskreni odgovor. :sudija:
Korisnikov avatar
By Oziris
Uhh, dobro pitanje... Vidis, zamislila sam se nad ovim. Ne secam se da sam bas posvecivala vremena razmisljanju o emocijama ili razvijanju istih... Valjda zato sto u takvoj role play situaciji mene pali u stvari to sto mene PALI da dominiram - dakle, moja napaljenost nema veze sa izgledom i ponasanjem partnera u datom trenutku... A emocije - mozda u stvari neku vrstu zavisti - koliko god bili pod kontrolom, submisivni u stvari kontrolisu celu situaciju. A ja ne mogu da budem submisivna nikako!
By LeDeNa_
Poverenje pre svega.

Siroko pitanje...

Ljubav ako sam u vezi takvoj...Jaka intimnost ali prvo veliko poverenje, postovanje....

itd
Korisnikov avatar
By Orlando the Lady
dobro, nekako je...nuzno osecati poverenje, zar ne?
ja sam, npr, tripujem da su ti ljudi dobri, da oni imaju obzira prema meni i paze na mene i kad nisam tamo.
Korisnikov avatar
By Mars
Jel ova ekspanzija master-slave relacija ima možda neke veze sa jačanjem represivnog karaktera države u kojoj živimo??
Korisnikov avatar
By Blady
Ne, ne zelim da se taj neko zaljubi u mene, i ta granica pre svega, ne sme da se predje..
U takvoj igrici, za mene nema te vrste emocija.
Takodje nisam sub.
Korisnikov avatar
By Orlando the Lady
Originally posted by Mars

Jel ova ekspanzija master-slave relacija ima možda neke veze sa jačanjem represivnog karaktera države u kojoj živimo??
mislim da ima veze sa predjasnjim (represivnim) karakterom (predjasnje) drzave.
znas, kao kad ljudi odlepe u ratu, a onda se to ispolji kroz nekih 10 i kusur godina.
Korisnikov avatar
By Mars
Originally posted by Orlando the Lady

mislim da ima veze sa predjasnjim (represivnim) karakterom (predjasnje) drzave.
znas, kao kad ljudi odlepe u ratu, a onda se to ispolji kroz nekih 10 i kusur godina.
Aham.

P'ono jeste...može da bude. Zabeleženi slični fenomeni u historiji povjesti...
By LeDeNa_
A ne znam iz kog drugog razloga bih i bila nekom podlozna osim ljubavi...
Korisnikov avatar
By Orlando the Lady
Originally posted by LeDeNa_

oooo, ali ja mislim da postoji vise motiva zbog kojih su ljudi podlozni.
nema to bas uvek veze sa ljubavlju.
By LeDeNa_
Originally posted by LeDeNa_

oooo, ali ja mislim da postoji vise motiva zbog kojih su ljudi podlozni.
nema to bas uvek veze sa ljubavlju.

Ah....Nemam vremena vise da pisem ali ukratko cu :drama:

:)

Svoju robinju ili Dominu ne vidim objektom svoje moci, vec subjektom. I kao samo takva me interesuje i privlaci. Interesuje me svaka njena misao, svaki stav, svaka vrednost koju poseduje. U mnogo cemu je i bolja i kompletnija od mene. I ni jednoga trenutka, ni jednoga trena, ja u svojim niti u njenim ocima ne padam zbog jasnoce te cinjenice.

Sustina je u tome da se nadopunjujemo.

Ne cinimo jedinke razdvojene pravilima i paragrafima, vec spojene predanoscu i razumevanjem. Nas dve jesmo jedinke, individue, osobenosti, ali one koje svesno zele celinu, koje tek ujedinjene cine visu vrednost...

Tek spoj cini, dostize onu visu vrednost, kvalitet, koji koji ne postizemo samostalno.

Svetlo i tama.
Vatra i led.
Veliko i malo.
Pozitivno i negativno.

Dominacija i submisivnost.

Citav svet je zasnovan na dualnosti. Mi se samo nalazimo, sticajem okolnosti i onoga sto jesmo, kakvim nas je zivot stvorio itd. I to nam omogucava da budemo celina, a ne razdvojenost.

Ljubav je saznanje da je voljena osoba vaznija od tebe samog.
Ljubav je tvrdo saznanje, da si spremna za nju uciniti vise no za sebe.
Ljubav je iskrenost.
Ljubav je posvecenost.
Ljubav je spoznaja da shvatas cenu dara predaje.
Ljubav je da das vise od toga.
Ljubav je da nikada ne odustajes.
Ljubav je postovanje.
Ljubav je da budes jaka.
Ljubav je da budes slaba.

I da...

Ljubav je...ljubav.

:)

O BDSM je jako tesko govoriti na ovakav nacin i naravno da ce retko ko to shvatiti....ovo napisano gore....necu vise :) ...samo sene rugajte necijem misljenju.
By LeDeNa_
U mom zivotu je prvo bila zaljubljenost, pa delomicno BDSM, pa stosta, pa ljubav, pa opet BDSM itd itd itd.
Najvise od svega volim promenu, interakciju itd. A najpre uzitak i radost. I ako je BDSM nacin da osvezim ljubav, prihvatam, ako je nacin da sirim ljubav, prihvatam, ako je nacin da spoznam ljubav, prihvatam. A definitivno, u mom slucaju, to jest kroz razne faze mog zivota.
Da li bih mogla i bez toga? Bih.
Da li bih mogla i bez....? Bih.
Da li bih mogla i bez ...? Bih.
Ali ljubav bih uvek pronasla.

p.s.da ne bude zabune.....e toliko od mene :)
By Speculum Columbae
Inače, ja se svih ovih dana čudim ovoj silnoj popularnosti BDSM-a i razmišljam o tome.
Uvek mi je to bilo bizarno.
Sa druge strane, razmišljam, u tome je poenta bol koji donosi zadovoljstvo. Ja sam (i gomila ljudi koje poznajem) u konstantnom stanju bola i kada treba, ali više kada ne treba.
Jesam li ja mazohista, ili je čovek postao razmažen?
Korisnikov avatar
By Orlando the Lady
E, to ,,sorry" mozes da radis na svojim temama, odmah da ti kazem. Ne i ovde. Secret word is ,,no".

I jos ovo: A, Bogu hvala, svi se svuda na Forumu pridrzavaju tema.
By LeDeNa_

E, to ,,sorry" mozes da radis na svojim temama, odmah da ti kazem. Ne i ovde. Secret word is ,,no".

I jos ovo: A, Bogu hvala, svi se svuda na Forumu pridrzavaju tema.
sorry

evo, obrisala sam :)
By alexandermagic
Ovako:
Originally posted by IriS

divljačku želju za maltretiranjem... pogotovo kad vidim koliko uživa u tome... tad još više odlepim.
Ovo se odnosi na sex robove mimo mog stalnog partnera.

A kad je konkretno on u pitanju -- razmišljao sam točno 55 sec. i jedino što mi pade na um -- čistu nadmoć.
Doduše, s njim sam manje brutalan nego s ostalim i više uvažavam njegove psihofizičke limite, jer mi je drag.
Korisnikov avatar
By Hys.
Originally posted by alexandermagic

Ovako:
Originally posted by IriS

divljačku želju za maltretiranjem... pogotovo kad vidim koliko uživa u tome... tad još više odlepim.
i više uvažavam njegove psihofizičke limite , jer mi je drag.
Vise?

A ima i manje uvazavanje za limite-prema bilo kome?

A ja mislila D/s i S/m odnos se zasniva na mutual respect u uvazavanju limita.

Sili mi.
By alexandermagic
Awww. Hys...

Neki ljudi nisu ni svjesni svojih limita, pa prethodni "pregovarački" dio koji se tiče obostranog pristanka pada u vodu, kad im pokažem da mogu izdržati znatno više, a da prežive. I sami se iznenade :D
Korisnikov avatar
By Hys.
Aw?

As in av av ?
^^

Postoji pregovaracki deo koji dopusta odredjeno odstupanje od limita, uz safe mehanizme.

Bez toga, ta scena bi se zavrsila tako sto bih ja licno kao sub, iskazala pravo nasilje. Nema meni tu neko sta da pokazuje mnogo. Da ne bih ruke i noge lomila. For real.

Ide se tacno dokle ja zelim, uz odstupanja koje Dom moze sebi da dozvoli jer mu je konsenzus na odredjeni nacin dat (u toku play-a).
By alexandermagic
Baš i nisi duhovita. :shrug:

Dražesno pojašnjenje, ali me zbilja ne zanima kako funkcioniraju stvari kod tebe i što bi ti ili ne bi, uradila. :D
Korisnikov avatar
By Hys.
Pa meni aww nije posebno blisko srcu, te to nije ni bio pokusaj duhovitosti.

A tekst nije bio u u2u tebi licno poslat, niti je postojalo @ u naznaci, te mi nije jasno odakle ti ideja da ja tebi licno nesto pojasnjavam?

Pricam svoje vidjenje onoga sto si ti pomenuo, onokaoforum, i te stvari znas...razliciti ljudi razlicite percepcije, pa se to tako nesto prica/misli...i taj rad.

Tebe ako ne zanima moja percepcija bilo cega, a ti lepo kad vidis moj nik uradis jedan skrolic na dole i nemas nikake' frke da citas sta te ne zanima.

Zar nije tehnologija divna stvar :shake:
Korisnikov avatar
By scout_finch
ja to kapiram ovako: sve uradjeno sto nije bilo deo dogovora, ili je preko postavljene granice je manje vise silovanje. jer osoba nije pristala na to. to je ko kad imas seks sa nekim ko ne zeli da ima seks s tobom. silovanje. isto i ovo.
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!