Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Moderatori: Hys., Moderators

Korisnikov avatar
By Hys.
Lm, poslednjih dana imam Sadisticke porive (znaci ne samo Dominantne, nego i Sadisticke) Posto sam uglavnom submisivna, ponekad mazohista, i uglavnom sam osobama koje su Dom, sa povremenim Sadistickim tendencijama, kada god mi se ovo "desi" ne znam sta cu sa sobom.

Osecam jaku potrebu da nekoga "povredim", sto me iznenadjuje, jer uglavnom moje "svichovanje" ide do Dominantnosti, a sada je inkorporirano sa izuzetno jakim Sadistickim nagonima.

Moje trenutno stanje me je poCetilo da nema teme o Sadizmu ovde, pa budite slobodni da diskutujete.

Kako se osecate kada ste Sadist? Da li vas plasi? Da li ste bili sa Dom-om koji je i Sadista? Kako vam je bilo, da li vas to privlaci?

evo definicije (kao)

Sadism refers to sexual or non-sexual gratification in the infliction of pain or humiliation upon another person.

Masochism refers to sexual or non-sexual gratification from receiving the infliction of pain or humiliation.

Kod mene je Sadizam reflektovan u zelji da nanesem bol.

Koliko puta sam danas pomislila na korbac, samo ja znam :ozbiljan:

edit:

E da, any takers for a session, obecavam da necu biti nezna :smeh:
Korisnikov avatar
By Azdaja
ta sam, osh da ti se podam :smeh:

imam prilicno jako telo, paSH me tesko sobaliti...

(mislim da je vreme, da dremnem haha)
Korisnikov avatar
By Hys.
Azdajo, samo ozbiljne ponude, molim lepo. Ja sam jako ozbiljna.

:domino:

Any takers, u2u :smeh: ali :ozbiljan:

Lm,...diskutujte slobodno :)
Korisnikov avatar
By Val
Mislim da nisam merodavna. Bar ne shto se tiche submisivnosti. :)

I opet...sve shto dvoje, troje, ...chini srecjnim, sadizam nije, no fun! ;)
Korisnikov avatar
By Hys.
A kao sadista, da li si merodovna? Mislim, ne znam, imas li takve porive?
Korisnikov avatar
By Val
Oooo,vrlo! :yes: Pre svega kao "play". Van "igre" mi dominacija strana nije. Al´ sadizam kao takav, da. :) Sadistichke crte se izvuku iz magle tek kad mi "hormoni" prorade... I naravno, ne plashim ih se. Sve je to deo nas. Mentalni sadizam je malo gora varijanta. ;)
Korisnikov avatar
By svejedno
Ja stvarno nemam trip da nekome nanosim bol radi..nanosenja boli, jel.

Razne osobe me definisase na razne nacine, i provlacilo se tu i 'dominacija' pa i 'sadizam'.... mislim, blah.

...

Al ja samo zelim da....npr...uradim sta sam naumio, sta zelim....ne da drugoga sputam u bilo cemu niti da nanosim bol.

Ume meni da bude zanimljivo da nekoga npr ugrizem ili ........ tako da boli, ali tu nije trip u tom bolu koji nanosim, vec u mojoj zelji/ispunjavanju zelje da ugrizem.

..

Mozda se moze reci da je moj 'sadizam' vrsta sebicnosti. Mozda.

pS. consenting adults je stvar koju valjda ne treba da objasnjavam.
Korisnikov avatar
By Hys.
Nemam ni ja trip sada da nanosim bol kao takvu. Znam tacno kako to zelim da izgleda i sa kakvom tipologijom zene bolje reci, devojcice. Zelim da Dominiram i nanosim bol nekome kome je taj bol potreban. Nahranim drugog svojom energijom.

Obicno ja uzimam tudju na taj nacin, sada imam potrebu za praznjenjem.

Imam zelju da vidim tragove na drugome. Vidne :D

(mnogo bi bilo lakse za razumevanje kada bi se ovo bol zamenilo sa "zadovoljstvom" :smeh: )
Korisnikov avatar
By Inner-Smile
Originally posted by Hys.
Nemam ni ja trip sada da nanosim bol kao takvu. Znam tacno kako to zelim da izgleda i sa kakvom tipologijom zene bolje reci, devojcice. Zelim da Dominiram i nanosim bol nekome kome je taj bol potreban. Nahranim drugog svojom energijom.

Obicno ja uzimam tudju na taj nacin, sada imam potrebu za praznjenjem.

Imam zelju da vidim tragove na drugome. Vidne :D

(mnogo bi bilo lakse za razumevanje kada bi se ovo bol zamenilo sa "zadovoljstvom" :smeh: )
Znash kako zelje ti nekako idu uz ovaj praznik-razapinjanje itd. :D groozna am :) a ti si samo zagorela :) ne mislim na sex, vec ti fali razmena ENERGIJE :) a za to ti treba viza zeno VIZA :P
Korisnikov avatar
By hlaefdige
Imam snazne sadisticke porive prema taaaaaacno profilisanoj vrsti zena....

.....desilo mi se da se nadjem u tom odnosu jednom, i ne ponovilo se....

bila sam potpuno i krajnje iscrpljena....i pretvorila sam se u nesto za sta imam potencijal (naravno) ali mrzim kada se "raspali".....tacnije, prezirem

...u principu..ostali su mi "oziljci" od te veze.....ma...najezim se, bre i sada
Korisnikov avatar
By Hys.
Ali to mi deluje onda kao da nije bila zdrava veza?

Ili kao da to nije tvoje prirodno stanje, pa mozda nisi mogla da ga "nosis"
Korisnikov avatar
By Hys.
@Inner:

Lutko moja, kada bih ja probala da te Sadisticke porive ostvarim u UK, dobila bih odma papire za razvod od moje Zene.

(obratiti paznju na veliko slovo u "zena" :smeh: )
Korisnikov avatar
By hlaefdige
hheheheh....ne....to definitivno nije bila zdrava veza
Korisnikov avatar
By Hys.
Ja bih samo malo zdrave razmene Sadisticko/mazohisticke energije :)

Sto inace i imam, samo u obrnutom pravcu, jel.

Nisam do sada imala problem da se takva vrsta energije prenosi van igraonice.

To bi bio totalan trn of
Korisnikov avatar
By Sunce
Aman Hys. Izmedju crne i bele postoje neke boje.

Mazohisticke osobe cesto vole sadiste (domino tipove) upravo zbog toga sto i same u sebi nose tu domino energiju. Domino osobe im dodju kao otelotvorenje onoga sto vec imaju u sebi.

Izgleda da je kod tebe prokljucalo to unutrasnje jaje. Pa Vaskrs je valjda.

Da se kucnemo? :lol:
Korisnikov avatar
By Hys.
Da, naravno znam ja to :)

Samo se svaki put iznenadim :D

ajd, da se kucnemo :giggle:
Korisnikov avatar
By Hys.
I naravno da se setih ove pesme :smeh:

''
Korisnikov avatar
By Val
Ja bih samo malo zdrave razmene Sadisticko/mazohisticke energije :)

Sto inace i imam, samo u obrnutom pravcu, jel.

Nisam do sada imala problem da se takva vrsta energije prenosi van igraonice.

To bi bio totalan trn of

Neshto malecko, krhko, molecjivo...a? A umiljatoooooooo do bola! ;)
Korisnikov avatar
By Inner-Smile
@Inner:

Lutko moja, kada bih ja probala da te Sadisticke porive ostvarim u UK, dobila bih odma papire za razvod od moje Zene.

(obratiti paznju na veliko slovo u "zena" :smeh: )
Pa kme sad, znam ja da sa Zenom ti volesh neshto drugo :) mislila sam da ti treba viza ne za sadizam nego za ljubav, tad ne bi imala vremena da mislish o neostvarenim sadistichkim porivima :)
By J...
Kako se osecate kada ste Sadist?
Ponekad mi se to desava i uvek je povezano sa mojim "losim" ili destruktivnim raspolozenjem ili sa ambivalentnim osecanjima ljubavi i mrznje i traje koliko i to raspolozenje, relativno kratko. Kako se osecam pri tome? - mocno. :domino:

Da li vas plasi?
Ne. Samo mi je u tom trenutku krivo sto moram da se suzdrzavam da ne preteram. :evil:
Da li ste bili sa Dom-om koji je i Sadista? Kako vam je bilo, da li vas to privlaci?
Povremeno me privlaci ali kontrolu mogu da prepustim samo osobi u koju imam apsolutno poverenje koje se stice samo posle mnogo vremena. Na neki nacin, to mora da se zasluzi. :cookie:

S tim sto lako izadjem iz tog mazohistickog raspolozenja i predjem u sadisticko ukoliko ne budem tretirana dovoljno strogo. :lol:
Korisnikov avatar
By Hys.
@Inner:

Stoji da meni Zena nedostaje (to je hronicno stanje na koje ne znam da li cu se ikada navici) ali imam ja ljubav i ovde kao sto znas...Mislim da Sadisticki nagoni se jednostavno dese, i ponekad imam zelju da "ostavim tragove" ...

Nesto ovo prolece mnogo prolecasto pa bih svasta nesto :D

Ali izgleda to svasta nesto nece biti dok ne odem sa Balkana pffffffffffffft
Korisnikov avatar
By Hys.
Originally posted by Pending-For-A-Bending
Ne pali me to. Ja iskljucivo voli vatanje sa sexy frajerima i da mi rade oralni sex

BBB to nije kul rad sto ovde radis. Radi to negde drugde, a ne na poTforumu za koji si navijao koliko i ja da se otvori.
By cile2
da Hys bilo me strah kad me tukla sestra moje skolske drugarice koju sam matletirao bio sam klinac
ona zavrsila srednju mnogo teza i jaca od mene sestra joj se zalila pa me sacekala da me opameti
oborila me na tlo i mozes zamisliti sta se desavalo narednih sat a mozda i 2 vremena
Korisnikov avatar
By Delete
Originally posted by cile2
narednih sat a mozda i 2 vremena
Ako to nije bio sex, onda mi je tesko da poverujem da te je neko mlatio toliko dugo. :) Cak i meni bi dosadilo. :smeh:
Mora da si ti to od straha malo preuvelicao.
Korisnikov avatar
By Hys.
Gde naci submisivnu femicu koja zna sta hoce :sigh:

:idameseneplasi: :novine:
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!