- 19 Apr 2009, 16:38
Lm, poslednjih dana imam Sadisticke porive (znaci ne samo Dominantne, nego i Sadisticke) Posto sam uglavnom submisivna, ponekad mazohista, i uglavnom sam osobama koje su Dom, sa povremenim Sadistickim tendencijama, kada god mi se ovo "desi" ne znam sta cu sa sobom.
Osecam jaku potrebu da nekoga "povredim", sto me iznenadjuje, jer uglavnom moje "svichovanje" ide do Dominantnosti, a sada je inkorporirano sa izuzetno jakim Sadistickim nagonima.
Moje trenutno stanje me je poCetilo da nema teme o Sadizmu ovde, pa budite slobodni da diskutujete.
Kako se osecate kada ste Sadist? Da li vas plasi? Da li ste bili sa Dom-om koji je i Sadista? Kako vam je bilo, da li vas to privlaci?
evo definicije (kao)
Sadism refers to sexual or non-sexual gratification in the infliction of pain or humiliation upon another person.
Masochism refers to sexual or non-sexual gratification from receiving the infliction of pain or humiliation.
Kod mene je Sadizam reflektovan u zelji da nanesem bol.
Koliko puta sam danas pomislila na korbac, samo ja znam
edit:
E da, any takers for a session, obecavam da necu biti nezna
Osecam jaku potrebu da nekoga "povredim", sto me iznenadjuje, jer uglavnom moje "svichovanje" ide do Dominantnosti, a sada je inkorporirano sa izuzetno jakim Sadistickim nagonima.
Moje trenutno stanje me je poCetilo da nema teme o Sadizmu ovde, pa budite slobodni da diskutujete.
Kako se osecate kada ste Sadist? Da li vas plasi? Da li ste bili sa Dom-om koji je i Sadista? Kako vam je bilo, da li vas to privlaci?
evo definicije (kao)
Sadism refers to sexual or non-sexual gratification in the infliction of pain or humiliation upon another person.
Masochism refers to sexual or non-sexual gratification from receiving the infliction of pain or humiliation.
Kod mene je Sadizam reflektovan u zelji da nanesem bol.
Koliko puta sam danas pomislila na korbac, samo ja znam

edit:
E da, any takers for a session, obecavam da necu biti nezna