Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Moderatori: Hys., Moderators

Korisnikov avatar
By Blond Brat
Kakvo bre meleveno meso, kad vidim LUKAC, tad svrsavam provereno, al onako da je u glavici, ne iseckan. :yes: :lol:

To se bas i ne primenenjuje na meni, pre bi polozen ispit doveo do ekstaze. :lol: :lol: :lol:
Korisnikov avatar
By Zwezdica
Blond, ne promovisi se kao neka intelektualka, kada svi znamo da te loze marke, kola i pljeske sa kg luka.. :lol:
Korisnikov avatar
By Blond Brat
Jao da i na pihtije svrsavam. :molise: Nisam ih dugo jela. :trep: :lol:
Sad sam gladna...
Ova Swan pocela sa mlevenim mesom. :nope:

:lol:
By Swanheart
:lol:

Blondusho tebi neko da kaze i prednja leva traktorska guma
tebi bi asocijacija na to bila hrana :lol:
Korisnikov avatar
By Blond Brat
Ne bi. :kopa:

A dobro, moze neki kolac biti asocijacija. :rotflmao:
By LeDeNa_
Bravo za temu....naravno da te nece ubiti ali ume da bude jako dobro :D ...

Stvar dogovora

Strast!
Korisnikov avatar
By Blady
Divna tema, ali ne smem da citam odgovore :lol:
Korisnikov avatar
By Galateja
Nikako! Vrat mi je strašno osetljiva tačka i ne volim da me neko po njemu dotakne, a kamo li šta više. I ne znam zašto, niko me nikad nije davio, nemam traume te vrste da bih se sad štrecala kad mi se pipne vrat. :shrug:
Korisnikov avatar
By badu
Volim, doduše više da me "dave", (tačnije guše), ali to je povezano sa mojim ostalim "nastranostima". Khm.
Danas sam si nešto previše pričljiva na forumu...
Korisnikov avatar
By ultraviolet
Originally posted by Blond Brat

Ja kontam da Swan serenda, nju ne pali nista, ona ode u shoping nakupuje se stvari, dodje kuce, gleda u kese nekih 15-ak minuta i svrsi. :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
hahahahahah

off drugi
kako je.. čudan ovaj podforum.
me likey
Korisnikov avatar
By KorvinOdAmbera
ja to samo kada masiram nekome ramena iz šale krenem da ga kao davim...

ali inače samo verbalno... :luda:
Korisnikov avatar
By EYA
oh, oh :drama:

gde sad ugledah ovu temu, jos i o davljenju da pisem... ne mogu, ne smem da mislim o onome u subotu :doh:

jako se napalim :doh:

ajd samo ovo da kazem: ja sam igrice sa kontrolom disanja izmislila sama, prosto mi prirodno da nekog scepam za vrat ili saku preko usta i nosa dok se jebemo ili svrsavamo (tehnike su razne...) i godinama praktikovala kad god sam imala s kim, i svi su mi rekli da im je prvi put... tek mnogo kasnije sam nasla brdo informacija na netu o tome da to i drugi ljudi praktikuju, pa mi laknulo :giggle:
Korisnikov avatar
By KorvinOdAmbera
Pričaj pričaj.... :hyper:

Ovde okolo se nikome ništa nije događalo interesantno. :sigh:
Korisnikov avatar
By EYA
:misli:

recimo da sam bila prilicno dugo bez vazduha i da ima snazne ruke :mljac:

a par dana pre toga smo kaisem od pantalona napravile neku kliznu omcu, taman za vrat :mackodlak:
Korisnikov avatar
By EYA
ne brigaj, nismo neuke... tacnije, vrlo smo pazljive, koliko god to nekima zvucalo nespojivo sa BDSM

kontakt ocima je zakon :adiktusha:
Korisnikov avatar
By Blady
Originally posted by Black Lady

Jesam, i volim to da radim... bas ima svoje cari... obicno kada osecam nemogucu strast uradim to... ali imam u potpunosti kontrolu na partnerovo disanje.... i to me jos vise pali....
Dzizs, na cemu sam ovde bila :sigh:

OT: Jesam, ne radim to cesto, ali volim. Volim kada se desi, najbitnija je kontrola, kao sto sam napisala u prethodnom postu.
Korisnikov avatar
By Blady
Btw tek sada vidim da imam i post gde objasnjavam... jao zivote :drama:
Korisnikov avatar
By Hys.
Ne volim kad mi neko stavi ruke tamo na ono mesto...na sredini vrata. Zajebi. Moze osoba da bude ISKUSNA ONOLIKO zamolim lepo da skloni. Ima mesto gde moze, i to je to.
By LeDeNa_
Crna, naprotiv...Bas treba da objasnjavas :)

p.s.kontrola, da.

:up:
By J...
Mene da neko krene da davi mogao bi samo po zubima da dobije.

A inace ja ne davim.
Korisnikov avatar
By Anhedonie
Daaa. kad sam u sub fazonu. davljenjem mogu da se iznerviram i postanem sadista. to je zanimljivo, volim takve obrte.
Korisnikov avatar
By Enzo
Ja volim davit i da me se davi. Volim da me se davi jer mi tako orgazam zna biti jači.. ali općenito uživam u tome.
When it comes to psihološke osnove.. nemam pojma. :D
Korisnikov avatar
By Zwezdica
Originally posted by Enzo

Ja volim davit i da me se davi. Volim da me se davi jer mi tako orgazam zna biti jači.. ali općenito uživam u tome.
When it comes to psihološke osnove.. nemam pojma. :D
Jaoj, jbt orgazam, jedna ruka dole, jedna na vratu i neki psiho/kontrolisuci pogled, auuuuuuuuuuuuuuuuuuuf.. Savrsenstvo, kao da mi mozak eksplodira tada, ajmeeeeeeeeeee.. :bale:

Opet ova tema zivote. Sramota me je. :lol: Ali vazno da sam odgovorila. :lol:
Korisnikov avatar
By Zwezdica
Originally posted by Zwezdica
Originally posted by burak-BL
zvezdo, nemoj to da probas jer bi mogla da ostanes bez svog lijepog zivota na planeti Zemlji..
Pa, otishli ste u krajnost.. Ne mislim da davljenje dok neko ne bude blizu gusenja (do toga dodjem mozda kasnije, tek sam na pochetku :smeh: ), nego blago i nezno davljenje i pritiskanje vrata, nista nasilno i na rubu zivota..
Khm. Prevazishla sam nezno sranje.. Sada zelim da ostanem bez vazduha.. :hipnotizer:
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!