Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Moderatori: Hys., Moderators

Korisnikov avatar
By sakis
Originally posted by mladunac
sakise sakise
sta ce ti filmovi ? ;)

:gric:
Pa kada ti duso neces da mi das tvoja lepa stopala da ih gnjavim, moram da gledam filmove :kissing:
Originally posted by Mr Dee
pa imam ja par filmova - mozemo da se manjamo.
Aj mi reci nazive, posto ja stvarno nemam filmove sa takvom tematikom, za menjanje
Korisnikov avatar
By Mr Dee
hmm.. ne znam napamet, a nisu mi tu trenutno diskovi. imam neke sa skejterima na primer...

recimo.. 'skaterday' ili tako nesto... i jos par.. na primer 'toegasms 2'

onda par sa skinsima gde ima par scena... 'skingang', na primer...

onda neki sa dominacijom u kome ima par scena...

onda jedan sa crncima gde ima jedna super scena...

:mljac:
Korisnikov avatar
By blenta
hmmm gde poceti
kod devojaka kratke suknje
noge,noge ,noge i hmmmm noge
jesam li spomenuo noge
znachi zenski listovi i butine
duga smedja kosa
negovana kosa

kod tipova prsti shake shto vishe da su boyish to bolje :lol:
volim kratko oshishane crnokose i smedje
sive platnene trenerke mrnjau
itd ima toga josh setitju se:giggle:
Korisnikov avatar
By ^RAY^
imam filmova komada 7 all foot fetish :rock:
Korisnikov avatar
By Mr Dee
me wants, me wants. daj mi, daj mi, daj mi daj mi... :) (sve u stilu silvestera :smeh: )
Korisnikov avatar
By deželaš
za sakisa, lol:

Slika

http://www.geocities.com/palanca_feet/

"Why FEET?
Palanca's got a crush on masculine feet: "Feet are geographic: you can find them interesting when their insteps draw mountains and their veins are like rivers... tendons are like bridges crossing the deep cavity that separates the instep from the toes. Hammertoes are like Ferrari's prancing horses in a show. Feet are the world, they're MY World"...

In western society men's shoes are like shells and or shiny armors defining some solid stood in life and so impenetrable borderlining hidden feelings. Modern and ancient men were always in war condition, wearing nikes and boots to impress and warn... so, are barefoot men vulnerable? are bootless soldiers unweaponed and so exposed to be attacked by the enemy? Even cocks are proudly exposed as sophisticated sex weapons, why not feet being exposed after a hard battle? Feet from the enemies, feet from the victorious soldiers taking a deserving break, and it's all in the smell, it's best appreciated after they're swolling and beating like a hungry heart, hungry for sex."

Slika
Korisnikov avatar
By KiWi
Originally posted by mladunac
hmmm gde poceti
kod devojaka kratke suknje
noge,noge ,noge i hmmmm noge
jesam li spomenuo noge
znachi zenski listovi i butine
duga smedja kosa
negovana kosa

kod tipova prsti shake shto vishe da su boyish to bolje :lol:
volim kratko oshishane crnokose i smedje
sive platnene trenerke mrnjau
itd ima toga josh setitju se:giggle:
veoma čudno.. ja sam da su svi bi momci kao ja... kod žena može da me naloži samo guza, ako je lepa... i sise

mila majko koliko ja volim sise :) ... dođe mi da kao pokojna merlika kupim sebi par pa da ih držim u rukama...

Dakle ako ima neka lezba koja želi samo lizanje sisića, neka se obavezno javi. Učiniće me najsrećnijim pederom na svetu.
By makiska
Originally posted by makiska
Moj fetis su plasticne PVC gacice i sva prateca oprema
Korisnikov avatar
By KiWi
Moj fetis su plasticne PVC gacice i sva prateca oprema
zar se i to pravi?
Korisnikov avatar
By malac
Sve se pravi sto s moze prodati.([size=-2]al sam ovo lepo reko[/size])
Korisnikov avatar
By Zonche!
Slika

MOKRO MUSKO TELO :bale:

Znaci na plazama moru bazenima nikad ne nosim uske kupace :lol:
Korisnikov avatar
By blenta
mokro + dlake
dlakavo meso
itd
zonche razume sigurno
te ce bolje obrazlozhiti
ja sam trenutno ochiju crvenih mozak na rezervi
Korisnikov avatar
By malac
meni je san da zaskocim nekog uplasenog momka na onom stolu gde se primaju injekcije!Znate onu situaciju tip lezi na stomaku,pantalone malo spustene do pola guze,tip drhti od straha i mirno ceka injekciju.Uh... :rida:
Korisnikov avatar
By malac
Dodatak:
Tip pada u nesvest ili dobija anafilakticki sok,ja ga skidam,izuvam mu patike,carape,polivam vodom pljeskam po licu guzi... :drkanje:
Korisnikov avatar
By Egon
Originally posted by Zonche
Slika

MOKRO MUSKO TELO :bale:

Znaci na plazama moru bazenima nikad ne nosim uske kupace :lol:

:hail:

:leviathan:
Korisnikov avatar
By .L O S T
dobre sise:evilgiggle:
i malo obostrane grubosti :blush:
Korisnikov avatar
By Lakiboy_ns
Atletski gradjeni momci-kratko osisani u sportskom fazonu :D

Najvise volim malo agresivnije momke pogotovo one koji treniraju borilacke sportove (boks, kikboks i slicno).

Ukratko moj fetis su str8 loking frajeri u nekom fight fazonu.
Eto :blush:

Mozda nesto ovako
Slika
Korisnikov avatar
By BellyButton
Mislim da skoro nijedna od stvari koje ste naveli ovde nije fetish u pravom smislu...
Fetish je kada se nesexualnim i neerotskim objektima ili situacijama daje sexualna konotacija i to choveka uzbudjuje...
Stoga, mokro mushko telo nije fetish, jer ono ima sexualnu konotaciju samo po sebi, ali ako nekoga pale "pelene" (neko ih ovde pomenu) onda je to fetish, jer pelene nemaju sexualnu konotaciju. Jedan od chestih fetisha je bichevanje... :domino:
Lupanje druge osobe po guzici nije sexualno produktivno, ali kada mu se da sexualna konotacija, to onda postaje fetish.
Sve evoluira, pa tako i svest choveka o sexualnom chinu. Mozda se bichevanje jednog dana nece smatrati fetishem, kao shto se verujem oralni sex nekada smatrao, a danas se sexualni chin bez njega ne da zamisliti...
Ovo je moje mishljenje... Ispravite me ako greshim...

Inache, meni su turn-on bele sportske charape (na zgodnim mushkim nogama)... :D
Korisnikov avatar
By blenta
u tom sluchaju anuliram svoju prethodnu izjavu
i zamenjujem je sa
sive trenerke (ko bi rekao)
bele charape
spanking
Korisnikov avatar
By Mr Dee
stopala
carape
ljubljenje
sporty oblacenje

da li je jos neko nekad stekao utisak akao da zapravo ne zeli objekat svojih najvecih zelja?
By Swanheart
mmmmm
:misli:

jaka ledja
kratka kosa
tetovaze :bale:

ima tu jos za nabrajanje, ali za sada se zaustavljam ovde :lol:
Korisnikov avatar
By Vanilje_jenta
Kod muskarca- ramena i ledja, jake ruke.
Kod zene- pogled, usne.

To je u sustini ono sto na prvi pogled primetim kod nekoga, ali me, naravno, lozi sam stav neke osobe. Nemam neke posebne fetise, niti volim da koristim ikakve vrste pomagala. Apsolutno me ne privlaci pvc, koza i sl. stvari. Bitno mi je kako je neko obucen, ali zato sto to donekle pokazuje kakva je neko licnost. Ne postoji neki sablon oblacenja koje bi me sexualno uzbudio, niti bilo kakva vrsta uniforme. Kakav god donji ves da ima, nebitno je. Bitno je da se ne skine sam/a, i da me ne sacega go/la u krevetu :) Lozi me dominacija, tj. da osoba sa kojom sam bude dominantna u sexu, i lozi me grublji sex. U mom slucaju je to mozda malko van granice uobicajenog, jer me u sustini lozi fizicka bol, dokle god se ne preteruje, naravno :)
By Swanheart
jao da, agresivan sex to sam zaboravila da stavim na prvo mesto :ozbiljan:
Korisnikov avatar
By Sutekh
ladno nisam pisao ovde :trampolina:

volim uniforme :) military-police-navy.. one americhke izgledaju fenomenalno :D ove nashe su bljak uglavnom, no, one oficirske su okej... uniforma kao odevni predmet ne mozhe da me napali sama po sebi, naravno.

ne znam bash koliko je to fetish, ali dubok, a istovremeno i mekan mushki glas ume da bude poprilchno sehi..

onda.. jaka ramena, ultra dlakave i jake ruke i lepe shake... i lepe ochi.
Korisnikov avatar
By _Crazy_Fox_
razliciti fetisihi sa razlicitim osobama...

zavisi...

:)

ma nekim osobama moze i obrva da me nalozi:)hahah

:sladoled:
Korisnikov avatar
By Zaljubljena
Od delova odece to su definitvno dzeparice :bale:

A od delova tela....hmm....mozda ravan stomak....mada ja bas i ne znam sta se tacno podrazumeva pod fetisima....al eto....:maca:
Korisnikov avatar
By Savrsheno_nesavrshen
pridruzujem se lepim stopalima,belim charapama,i lepim charapama uopste i plus pamuchne trenerke:) :bale:

a sto me lozi kad vidim one shabane u gradu sto imaju trenerku koja je iznad chlankova zategnuta onim kao lastishem,bele charape i sportske patike :drkanje: valjda sam dobro opisao:)

sad me malo sramota :nazalost:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 9
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!