Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Moderatori: Hys., Moderators

Korisnikov avatar
By Hys.
Nesto razmisljam, mislim da je "molim te" dobro kao trigger za prestanak, jer postoji dijapazon drugih reci koje mogu da se koriste u slicnom smislu i da nastave trip. (stani, nemoj, cekaj-sve koriscene bez molim te, recimo nisu zaista molba)
Korisnikov avatar
By Hys.
ajde stejt, al ako se setis filma, erekcija je nepovratna par dana, necemo preterivati :lol:
Korisnikov avatar
By Orlando the Lady
Originally posted by boki01

Pa ako zelite bas najtvrdje S/M varijante, ako zelite biti no-limit rob/robinja :pickme: onda tu nema mesta za Safe Word :bic: :bic: :bic:

Za pocetnike i kod blazih S/M varijanti, Safe Word je sasvim o.k.
Ja bih takve kao ti pretukla od batina. Not in a sexy way.

Ont: Imam je, svidja mi se:

,,jos, jos, jos"

dakle 3x ,,jos"
Korisnikov avatar
By Zoey
Ma, ja se u ovo ne kuzim, ali reci "molim te" u takvom trenutku samo kvari "ugodjaj", jel`........Nesto neutralno, a da ima tezinu za obe strane...statijaznam, ja nisam tip za BDSM

Jebi ga.
Korisnikov avatar
By Orlando the Lady
mogu da me pitaju sta sam rekla. i pitali bi da ne cuju, kad bi se to desilo.
moze da bude i ,,kraj", ali na nemackom: ENDE!!!
By LeDeNa_
SAFE WORD, SAFE SIGNAL – Rec, fraza ili radnja (npr. ispustanje necega iz ruku od strane suba) koju upotrebljava submisivna osoba kao znak da se sa scenom prekine ili smanji intenzitet.

To je recnik BDSM-a.
By LeDeNa_
Originally posted by Orlando the Lady

to znamo, Ledena

stvarno ne kapiram zasto pises takve stvari...
Smeta?

Koliko vidim ovde u bdsm-u ljudi mesaju mnoge stvari.Ja se ne pravim ovde pametna ili sta vec, samo sam napisala sta znaci safe word.

p.s.Nista lose nisam mislila.
By LeDeNa_
Originally posted by Zoe

A zasto npr. umesto safe word (za koju znam da postoji i da se primenjuje itd) ne biste dogovorili da ti njega/on tebe/ko sta kome vec radi, samo malo jace stisnete za ruku? Mislim, onaj koji je dole, koji "trpi rdanju" samo malo jace stisne partnera i pogleda ga? Mislim, taj koji trpi radnju `ladno moze tako da stavi do znanja na suptilniji nacin, jer on ne "vrsi radnju" pa ce i taj stisak da bude recit :D

:pametnica:
:D

Rec-crveno i tada staje :)
Korisnikov avatar
By 4NY K3Y
moje jedino sm iskustvo je bilo bez safe word-a
By alexandermagic
Ono, dogovorimo je unaprEd, no meni se nekako znaju zapušiti uši onda kad bih je trebao čut'.

:lol:
Korisnikov avatar
By Orlando the Lady
moze biti da me radi aftertejst esema i virtuelno

ali ja sam se sada odsekla
Korisnikov avatar
By Anhedonie
nemam safe word (jos uvek) al imam safe kick :shut:
Korisnikov avatar
By Anhedonie
jesam jesam. :liz:

kakav bih to mazohista bio kad bih propustio ovu temu?
Korisnikov avatar
By Oziris
Nije bila jedna te ista rec, a i obicno su ih partnerke smisljale jer nisam u sub ulozi. I taj jedan put kad sam bila nije mi se svidelo uopste pa sam lepo prekinula seks i rekla "odvezi me i pusti, ovo mene ne radi".

Kad smo zamenile uloge, rec je bila: "led"...

Inace, najcudnija safe rec (sintagma) koju cuh u s/m seksu je bila "Personal Jesus"... No, ljudi su perverzni na razlicite nacine, tako da... :nokti:
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!