Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Moderatori: Hys., Moderators

By Omega
moji su patike carape i naravno stopala
Korisnikov avatar
By m..
Originally posted by usamljeniLepotan
Originally posted by m..
Uu Japanese schoolgirl, mljac.
Mada kod mene je primarn skirt fetishism, za koji na wikipediji ne pishe nista osim linka koji ne vodi nigde...
Sto onde ne napises nesto o skirt fetishu u Wikipedii? Bas bih voleo da procitam...verovatno i mnogi...

Mrzelo bi me strashno. Prvo sto suknja (haljina, sta god) nije nesto sto je nuzno da se uzbudim, niti se uzbudim u prisustvu suknje po defaultu, ali se uzbudim relativno cesto, dok me relativno retko uzbudi da gledam zenu u pantalonama (ili bade mantilu ili u bermudama), suknja mi dodje kao 2 doze vijagre, lol. Tako da mozda nisam ni odgovarajuca osoba da pise o tome, mada se jesam poprilicno uzbudila googlajuci suknje na netu da nadjem ogovarajuci primerak. Anyway kontam da je to nesto sto vuce korene jos iz detinjstva, vezano za pojavu one prve decje sexualnosti... Ne znam, secam se da su me jos kao dete privlacile zene (i to ne iskljucivo devojcice nego odrasle zene, a i devojcice takodje u manjoj meri), i valjda je suknja bila prvi predmet koji sam identifikovala sa zenom, u svakom slucaju neki kratak spoj na sinapsama, lol.
Korisnikov avatar
By m..
Btw, nijedna od devojaka s kojima sam bila nije nosila suknje, barem ne cesto...
Korisnikov avatar
By Adam*
da da...........stopala..........................LEPA...................nema sta...................moj FETISH.......samo naravno zenske.............SORRY!!!
MAda cenim jer i ja imam savrsena stopala i meka kao beba!!!!!BAs ih pazim!!!!!!I naravno Zubi!!!!
By Helikaon
a to je bas zanimljiva stvar ... da se gejevi loze na stopala, zar ne? :cita:
ok, svidjaju se i meni :trep:
hm ... sta jos? da, glatki tipovi ... :klap:
misici i osrednje kite ali velika muda :iskolacen:
Korisnikov avatar
By Kittrie
oki doki
eXTra guza i noge u nekoj slatI hanjini ili suknjici... izuzEtno je bitan i ugao posmatranja i poza - stoga nije savrSSen fetis, al hebga - da vam dam ideju Xtina (koja je RUZNA, da se razumemo) u spotu diRRty :bale:
znaci kaD joj vidim guzu, i kako siRi noge u onom kilTu kog nema , mamaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa, odmah me nesto probode TAMO ... vecj godinama ... fuf
tako sam se uspeLA napaliT i na karleusu zvanu polni organ :smeh: , u onom spotu sa tranDZama.. doduse, ona je samo sirila noge i bila u slati suknjici :nerd:
Korisnikov avatar
By anais
mmmm profesorke su moj fetish no. 1..., lepe ruke, ponekad su to kratko osisane ili skroz celave zene, boxerice na mojoj zeni, etc.
By Pending-For-A-Bending
Kao i uvek... LEATHER

Nema nista bolje od krupnog frajer u koznim pantalonama ili chaps (to su one "bez" dupeta i prednjeg dela). Duboke crne cizme (inzinjerske, eventualno policajske). Kozne rukavice. On celav ili kratka kosa, sa bradicom. Gore nista ili harness (to su kao oni povezi i'ili lanci), mozda i kozna kosulja.... Mmmmmm
You know what i mean?
Slika

Slika

Slika
Korisnikov avatar
By Hys.
Originally posted by devokICA
Uniforma, pirsing na obrvi, lisice, ...hm...ma ne lozim se ja na fetise, vec na stav, a stav mora da bude DOMINANTAN:drkanje:
missim zhasu sto sebe citiram, ali moram da dodam i ispravim:
od igracaka- lanci, gag, konopci, lisice, nozevi i pistolji (NE za upotrebu na meni direktno, sam pogled na njih mi je tripchina, dovoljno samo da vidim da neko ume da ih koristi u bilo kom vidu, uopste lozim se na sposobnost neciju sa stvarima koje su meni strane i kojih se plasim) strap on, koza;
od licnih karakteristika- tamna kosa, jake ruke, ledja, crni tribal tet, pirsinzi (ne previse), oziljak, lepe sake, mindjusica. :andjelak:
e sada nesto je manje nesto vise fetis, ali ovo sto smo svi pisali manje vise su pojedinacne stvari koje nas primaju bas...a fetis "pravi" je kada ne mozemo bez toga da se uzbudimo, sto mislim da sa vecinom nije slucaj, kao sto nije ni samnom:peace:
Korisnikov avatar
By ns.happy
ja sam benigan po tom pitanju. :hekla:
By Magabar
Ovde izgleda celi ljudi mogu biti fetis?
Ja sam za kozu. Ali ne prirodnu nego negu drugu, dodatu, secondSkin. Latex, pvc, spandex, ronilacka odela...
Korisnikov avatar
By ManToy
Stvarno u cemu je fora sa tim stopalima? Mene to ne pali ama bas... taj fetish mi bash i nije jasan. Moze li neko da mi objasni u cemu je stos?
Korisnikov avatar
By Mr Dee
dusho, ako ti nije jasno niko ne moze da ti objasni. :)
Korisnikov avatar
By ManToy
Pa moze... neka neko kome su stopala fetish kaze sta je to sto ga uzbudjuje kod stopala.
Korisnikov avatar
By ns.happy
urasli nokti i kurje oci sigurno nisu... :nokti:
Korisnikov avatar
By sakis
Originally posted by Feel_Fine
Stvarno u cemu je fora sa tim stopalima? Mene to ne pali ama bas... taj fetish mi bash i nije jasan. Moze li neko da mi objasni u cemu je stos?
Pa evo ja cu da ti ukratko objasnim, kao najizrazitiji obozavalac stopala bar na ovom forumu :yes:
Kao prvo, kada kazem da me uzbudjuju stopala, ne mislim na svaka, vec samo uredna i negovana ... vrlo je jednostavno ... kao sto ti npr. na prvi pogled kod nekog primetis oci,zube,kosu itd. ja prvo primetim stopala ... ne znam zasto vam je svima asocijacija na stopala prljavstina , smrad ...kao sto sam pomenuo, mene takva stopala ne uzbudjuju ... ne znam da li si imao priliku da vidis kako izgledaju lepa negovana stopala, ali i to je isto deo tela kao sto su i ruke, guza, ramena ... ne shatam zasto ti je tu cudno?

P.S. Kazu da se na stopalima nalaze sve vazne tacke na telu, tako da je upraznjavanje masaze jako korisno ... probaj, veruj mi, reci decku da ti izmasira stopala...to je vrlo eroticno, a i bice ti interesantno :wink2:
Korisnikov avatar
By ManToy
Ma okay nego vidim da je taj fetish bash zastupljen a na mene ne deluje pa mi cudno. Hvala na informacijama! :cvece:
By makiska
Sta mislite o pelenama kao fetisu
Korisnikov avatar
By sakis
Originally posted by makiska
Sta mislite o pelenama kao fetisu
:slinavko: :kopanos: :maska: :sigh:
By Pending-For-A-Bending
Fetish ne moze da se objasni.. ili te to pali ili ne... MEne leather pali od osnovne skole dok nisam ni znao da se lozim na tipove.. Pali me dodir, osecaj, ima necega u tipu u full leatheru
Korisnikov avatar
By robbgd
stopala su, ipak, iznad svega,mada su i ostale stvari dobre,ali ne kao stopala,prstici,njuskanje,lizanje...
Korisnikov avatar
By sakis
Originally posted by robbgd
stopala su, ipak, iznad svega,mada su i ostale stvari dobre,ali ne kao stopala,prstici,njuskanje,lizanje...
Sve nas je vise:D ... ne , ozbiljno bas se dosta ljudi pali na to :klap:
Korisnikov avatar
By Mr Dee
hajde da napravimo club. :) a moze i neka zurka. :eya: :dancingfever:
Korisnikov avatar
By sakis
Zna li neko od ovih slinih zaljubljenika u stopala gde mogu da se skinu neki filmici sa tom tematikom ... ili nazive filmova pa cu ja da proceprkam po netu..???:oskar:
Korisnikov avatar
By blenta
sakise sakise
sta ce ti filmovi ? ;)

:gric:
Korisnikov avatar
By Mr Dee
pa imam ja par filmova - mozemo da se manjamo. :)
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 9
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!