Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Moderatori: Hys., Moderators

By cile2
Originally posted by Angelina777
Originally posted by Val
Slika
qq kao da gledam Ilze Koh u naci logoru. pa ovo je fashizam. i odvratno izgleda, fale samo neke prosute iznutrice. sta je ono pozadi? telefunken?

:notmycupoftea:
Korisnikov avatar
By Inner-Smile
Originally posted by SUNNY GIRL
Originally posted by Val

Mazohizam-ponasanje osobe koja uziva u bolu. Sexualno ga uzbudjuje cinjenica, da ga neko muci, da mu nanosi bol, da bude ponizen.
pljunuta ja. :D :smilegrin:
Samo sam te chekala kad cesh da lanesh :P
By Çâðê_DUP
I ja se prepoznajem u toj definiciji, ali mazohiste ne pali samo bol, vec i razna ponizenja
Korisnikov avatar
By Val
Originally posted by boki01
I ja se prepoznajem u toj definiciji, ali mazohiste ne pali samo bol, vec i razna ponizenja
Boki, kao prvo, nestalo mi cigareta! Kao drugo, mrzi me da idem do wc-a! Kao trecje...da si dobar rob moje cipele ne bi imale prashinu na sebi!!!
By Çâðê_DUP
Da Val, sve to i jos mnogpo toga vise :whatever:
Korisnikov avatar
By Hys.
Gde nestadose GothRose i Bambola :wtf: ?
Korisnikov avatar
By Seaman
Originally posted by bambola
Originally posted by lukeguy
a �ta se to ta?ni radi sa tim te?nim lateksom? :nerd:

[Izmenjeno 2.2.2005 lukeguy]
Tecni latex brzo ocvrsne u gumeni,tako da kad ga prelijes preko lica i probusis dve male rupice za nos,dobijes masku kroz koju se jako tesko tesko dise.U te rupice se mogu staviti slamcice,koje su jedini izvor dotoka vazduha,pogotovo kad su vezane i ruke i noge,te zavisis od SM partnera.On te `muci` time sto ti redukuje dotok vazduha,a pretpostvljam da kad je neko u asfikciji,pa krene da mu se manta i crni pred ocima,padas u neki posebni trans,koji moze da dovede do smrti,ukoliko partner ne primeti na vreme.
UZas!

Ovo je opsano. :uplasen:
Korisnikov avatar
By REALSLAVETOILET
U SM-u ima svega, samo je pitanje sta ko voli i dokle zeli da ide.
By Çâðê_DUP
Sadism and masochism today

The results of the newer studies have led to calls to abolish sadism and masochism as disease categories completely, arguing that the truly pathological forms are adequately covered by other diagnoses. The sadomasochistic subculture added a political dimension to this drive with claims of discrimination and by pointing to the precedent of removing of homosexuality from the list of mental disorders.

In response, the American Psychiatric Association modified the criteria for sadism and masochism in the Diagnostic and Statistical Manual of Mental Disorders (DSM IV) in 1994 so that consensual sadomasochistic behavior alone is not considered a sexual disorder anymore. In the DSM-IV TR, published in 2000, sadomasochistic behavior can be diagnosed if the patient "has acted on these urges with a non-consenting person" or "the urges, sexual fantasies, or behaviors cause marked distress or interpersonal difficulty" [6] [7], so consensual sadomasochism can no longer be considered a disease unless it causes severe discomfort. In 1995, Denmark became the first country to completely remove sadomasochism from its classification of diseases.
Korisnikov avatar
By REALSLAVETOILET
Naravno da nije bolest. S/M je postojao od kad je sveta i veka, kao i bisexualizam i homosexualizam, ali ljudi imaju previse uzak pogled, previse su netolerantni i ne shvataju da ne mozemo svi biti isti, svi voleti isto, svi misliti na isti nacin...

S/M je stvar izbora, kao i sve drugo u zivotu. S/M nije nista opasniji od voznje skuterom, klasicnog sex-a ili penjanja na tresnju. Ono, rizik uvek postoji, ali zar ceo zivot nije jedan veliki rizik?
By Tale
U šta spada Spitting?Kako naći ok dominu a da nije jedna te ista "Tina domina"?
Korisnikov avatar
By Val
Originally posted by REALSLAVETOILET
Naravno da nije bolest. S/M je postojao od kad je sveta i veka, kao i bisexualizam i homosexualizam, ali ljudi imaju previse uzak pogled, previse su netolerantni i ne shvataju da ne mozemo svi biti isti, svi voleti isto, svi misliti na isti nacin...

S/M je stvar izbora, kao i sve drugo u zivotu. S/M nije nista opasniji od voznje skuterom, klasicnog sex-a ili penjanja na tresnju. Ono, rizik uvek postoji, ali zar ceo zivot nije jedan veliki rizik?
Postoji itekako veliki rizik ako BDSM praktikujesh sa bilo kim. Dakle...nevezano za moje iskustvo nikada ali NIKADA se ne bih upushtala sa nepoznatim subovima/icama. I to ne zbog sebe... Ko se ikada pozabavio ovom tematikom-razumecje. BDSM je nachin zhivota koji tek sa 100% poverenjem postaje ono shto jeste. Posebno u sluchaju da BDSM shvatamo kao Lifestyle, a ne kao Game! Dakle...24/7 !

I da...NO BLOOD! :cigareta:

I pre nego totalno odstupimo od teme...ima li neko pitanja?
Korisnikov avatar
By Val
Originally posted by Tale

Chek, chek...Master ili Mistress trazhish? Pokushaj na "Smokvi". :pickme:
Korisnikov avatar
By KiWi

Ima neka Elena na smokvi, tako nešto ... jako zanimljiva ženska :)
By Tale
Ako je popaljiva i samo priča o sexu onda je bila ovde pa je banovana-znam je odavde...
Extra je bila ta Elena,što je banovaše :'(
By Tale
Originally posted by Val
Originally posted by Tale

Chek, chek...Master ili Mistress trazhish? Pokushaj na "Smokvi". :pickme:
Sve si mi simpatičnija bwe :bisou:
Korisnikov avatar
By REALSLAVETOILET
U principu, uvek vise ima mazohista, poslusnih, bottom osoba nego li Sadista, Dominantnih, Top. Tako, treba bas imati srece pa upoznati srodnu dusu, posebno ovde na nasem zaostalom Balkanu.
Korisnikov avatar
By Orlando the Lady
..........sve ovo me podseti na to da mi nedostaju B... i M... i tako...
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!