Built to last
Why Would you Settle for Less when you can have More? Do not let other Authors Fool you with Empty Marketing Keywords. FLATBOOTS is what you Deserve. Built to last, Built from Scratch, Nothing Less.
Read moreOver a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...
Moderatori: Hys., Moderators
Originally posted by Elenaheheh daj sliku
Crvena kosa mi se sviđa isključivo na meni![]()
Originally posted by 4NY K3YSa vrlo kratkim prekidom u plavo od dve godine, crvena sam od 15 godine. Inace sam kao dete bila ridje-smedja, i prirodno imam crvenkastu kosu.
bila crvenokosa jedno vreme
jebeno tesko za odrzavanje, jer se boja ispira i postaje ridja
kanu nikad nisam probala, ne znam kako je sa kanom
Originally posted by Hys.Ja sam mislila da si ti plava
Originally posted by 4NY K3YSa vrlo kratkim prekidom u plavo od dve godine, crvena sam od 15 godine. Inace sam kao dete bila ridje-smedja, i prirodno imam crvenkastu kosu.
bila crvenokosa jedno vreme
jebeno tesko za odrzavanje, jer se boja ispira i postaje ridja
kanu nikad nisam probala, ne znam kako je sa kanom
Medjutim bas zbog ovih razloga koje je navela fornikejt, ofarbala sam se sada u cokoladu da ne bi morala da se farbam jedno pola godine-godinu da napravim pauzu. Al ne lezi vraze, evo izbija mi crvena.
Mislim da cu ceo zivot biti crvena, to sam jednostavno ja.
Originally posted by nsBeckieTvrdim da sam vatrena i seksualno slobodna.
bas crvena kosa me asocira na vatrenost, smelost, seksualnu slobodu, i sl. - a to ne moze svakom dobro da stoji, jer treba imati i takav stav...
We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]
The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]
All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]
this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]
Swap-in out addons, use only what you really need!