Built to last
Why Would you Settle for Less when you can have More? Do not let other Authors Fool you with Empty Marketing Keywords. FLATBOOTS is what you Deserve. Built to last, Built from Scratch, Nothing Less.
Read moreOver a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...
Moderatori: Hys., Moderators
Originally posted by Simorto SIMORE drz ga sad .... rastrgni ga sad !
Ja ne znam da li sam ja malograđanin i sav licemerno politički korektan, ali mi nije jasno da neko može da strpa u naslov teme "Defekt" i da to onda strpa u folder "Fetiš" a mi sada treba da raspravljamo o prednostima i manama jebanja sa osobama sa multiplom sklerozom ili sa progresivnom paralizom. Osobama sa invaliditetom se ili odriče pravo na seksualnost ili ih, kao ovde, stavljaju u nekakve fetiš kategorije - jednu (prilično heterogenu) grupu, najpre, najgrublje stigmatiziraš, onda napraviš od nje objekat i baciš se na raspravu kako ti Egzotični, sa raznoraznim "falinkama", mogu da budu seksualno (ne)interesantni.
Verovatno sam ja starovremen i konzervativan, ali jedini defekt koji mi beskrajno smeta kod ljudi jeste onaj moralne prirode.
We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]
The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]
All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]
this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]
Swap-in out addons, use only what you really need!