Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Moderatori: Hys., Moderators

Korisnikov avatar
By Zoe
Originally posted by Big Bad Bear
Draga ZOE,
to sto ti predlazes je bezveze.

Cesto je osoba vezana, ili imobilisana, tako da ta prica pada u vodu. Gagovanje se jako retko desava, bas zbog mogucnosti davanja "signala"

Eeeeeeeeeeee, :doh: vidis, toga se nisam setila :smeh:

Ja ne upraznjavam nikakav SM, pa mi nije palo na pamet, jebiga....

A da uzviknes:" Mamaaaaaaaaaaa!" :smeh:
Korisnikov avatar
By hlaefdige
Originally posted by REI
Originally posted by anche
eee... najbolje je kad malo zaboli :wink2:
you said it, girl :smug:

lm znachi da budem kreativan

a jel kazhete partneru unapred tu rech ili samo usred china viknete TITO JE KOKOSHKA pa zbunite partnera da stane... :lol:

haahahahhahahahahahahahahhahahahhahahahahahahhahahahhahahahahahahahhahahahahaha
Korisnikov avatar
By anche
:lol:

neeee.... sve si pobrkao rei!

prosta safe sentence bi bila: tito konzervom kokosku (spenkuje?)
Korisnikov avatar
By Rei
a inache, kad je vec imate, da pitam, jeste nekad bili u situaciji da je zapravo upotrebite? :)
Korisnikov avatar
By Rei
da da vec sam se setio toga, na prethodnoj strani :P
By Swanheart
:lol: mrzelo me da citam sve sto ste pisali :lol:
Korisnikov avatar
By Hys.
preporucila bih levelovanje...naime koriscenje odredjenih fraza/reci koje oznacavaju / "to je okej" "to je taman" "to je na granici" "ne preko ovoga, dok se ne naviknem" "ne idi dalje od ovoga, ovo je gornja granica"
Kada se koristi levelovanje, u manjoj ili vecoj meri, safe word je uglavnom nepotreban. Do sada nisam imala potrebu da koristim safe word, ali jesam frazu koja je znacila "ne intezivnije somino :smeh: "

Koje reci/fraze oznacavaju intezitet igre je stvar dogovora. Inace sam protiv totalno debilnih fraza/reci, posto imaju nezgodnu stvar: obavezno umrem od smeha ...mislim....scena je do jaja, super ti je trip, i sada da znas do znanja da je taman kako treba /ne intezivirati/ i sada ja da kazem "kokoska" ..pa mislim...skroz bi me izbacilo iz tog head space-a.
Ali naravno, "nemoj" "stani" itd mi nikada nisu odgovarali iz opet drugih razloga, jel tako :turpija:
Recimo nijanse boja su mi dosta neutralne /i ne izbace me iz tripa/ i sasvim primenljive.

Toliko od bake vedervaks :vestica:

edit da dodam:
ukoliko je osoba gagovana, koristi se loptica ponekad, znaci osoba drzi lopticu, ukoliko je ispusti, to je prekid scene.
By Paris
kad budem nasla neku da se izivljava nadamnom smislicu i rec:volinevoli:
By Çâðê_DUP
Pa ako zelite bas najtvrdje S/M varijante, ako zelite biti no-limit rob/robinja :pickme: onda tu nema mesta za Safe Word :bic: :bic: :bic:

Za pocetnike i kod blazih S/M varijanti, Safe Word je sasvim o.k.
Korisnikov avatar
By Hys.
Jedna zena je rekla "i would do anything for my Master, no limits...."
Kada je upitana "would you swich to vanila lifestyle if your Master told you to do so?"
odgovor je bio: "No!"
Svi imaju limite :namig2:
Korisnikov avatar
By Rei
Originally posted by devokICA

Recimo nijanse boja su mi dosta neutralne /i ne izbace me iz tripa/ i sasvim primenljive.

edit da dodam:
ukoliko je osoba gagovana, koristi se loptica ponekad, znaci osoba drzi lopticu, ukoliko je ispusti, to je prekid scene.
Interesantna ideja. Ako kazhem zeleno znachi da je ok, ako kazhem plavo znachi imam po koju modricu i nije nishta strashno, ako kazhem crveno znachi krvarim i prestani :D

LM ne znam shta znachi 'gagovati' osobu ? :)
By Pending-For-A-Bending
TO GAG A PERSON- zapusiti usta

A vis Devoklice, nisam znao to za lopticu. Hvala za info!
By Pending-For-A-Bending
Plavo (zuto)- modrice
Crveno- krveno (mada moze da znaci i trajna ozleda)

Opet, s druge strane plavo znaci i regularan sex.
Zuto- piss
Crveno- Fist Fuck
Braon- Scat (govna i ostala sranja)
Korisnikov avatar
By Hys.
Originally posted by Big Bad Bear
TO GAG A PERSON- zapusiti usta

A vis Devoklice, nisam znao to za lopticu. Hvala za info!
No prob :namig2:
Korisnikov avatar
By Hys.
Originally posted by Nanny Ogg
preporucila bih levelovanje...naime koriscenje odredjenih fraza/reci koje oznacavaju / "to je okej" "to je taman" "to je na granici" "ne preko ovoga, dok se ne naviknem" "ne idi dalje od ovoga, ovo je gornja granica"
Kada se koristi levelovanje, u manjoj ili vecoj meri, safe word je uglavnom nepotreban. Do sada nisam imala potrebu da koristim safe word, ali jesam frazu koja je znacila "ne intezivnije somino :smeh: "

Koje reci/fraze oznacavaju intezitet igre je stvar dogovora. Inace sam protiv totalno debilnih fraza/reci, posto imaju nezgodnu stvar: obavezno umrem od smeha ...mislim....scena je do jaja, super ti je trip, i sada da znas do znanja da je taman kako treba /ne intezivirati/ i sada ja da kazem "kokoska" ..pa mislim...skroz bi me izbacilo iz tog head space-a.
Ali naravno, "nemoj" "stani" itd mi nikada nisu odgovarali iz opet drugih razloga, jel tako :turpija:

edit da dodam:

:usamljen: :sigh:
I miss the colours :gotika:
Korisnikov avatar
By decko
Moj jedini sex koji je bio u 'S/M fazonu' jeste kad smo moj ex decko i ja pali (slucajno) sa kreveta i razbili se kao tikve posto su na podu stajale neke police koje su tek trebale da se okace na zid.

Posledice istog pada bile su modrice koje smo imali narednih mesec dana :lol:

U svakom slucaju, not my thing :nope:
Korisnikov avatar
By Rei
Then get lost! :mete:

Ovo je tema za SM i safe words. Vi shto volite dosadan seks otvorite sebi drugu temu. :mirnatetko:
Korisnikov avatar
By REALSLAVETOILET
Originally posted by Savrsheno_nesavrshen
Vi bas volite SM :uplasen:
Yes :D jos kako :federi:
By Tale
Tina (gospodarica) kaže da je kod nje reč:Milost :domino: :tumble:
Korisnikov avatar
By Hys.
Originally posted by Tale
Tek sad ovo videh :giggle:
Zanimljivo, ali mislim, sta mislim-znam da nikad ne bih mogla tu rec da koristim kao safe word.
Previse sam bratty, u okviru D/s dinamike je kod mene uglavnom podvucena Daddy/babygirl i takav safe word bi me izbacio iz "mesta" u kome se nalazim u neki prostor koji mi je potpuno stran.
Korisnikov avatar
By REALSLAVETOILET
Ja sam za nesto originalnije...

I suptilnije - Pušćaj me budaletino
Korisnikov avatar
By Val
Originally posted by Escobar
A sta ce mi to? Pa moje je da idem dokle on zeli. :domino:

MOLIM? :hmm: Bozhe ljudi...prosto ne verujem! Da li zaista mislish da je na meni da odluchujem o tvojim receptorima boli? I da ja odluchujem gde je krajnja granica tvoje zhelje i izdrzhljivosti? Ajme, ajme...
Korisnikov avatar
By Val
Originally posted by Tale
Pa pazi...s obzirom da skoro svi/e moji/e nekadashnji/e "Milost Gospodarice" koriste u svakoj drugoj rechenici...jadna bi to igra bila. :nope:

E sad, koliko god vam uvrnuto zvuchalo, rech "Vanilla" me uvek "zakochi". :namig2:
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!