Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Moderatori: Hys., Moderators

Korisnikov avatar
By Hys.
Originally posted by SUNNY GIRL
1. oziljci , pogotovo na licu, ali ne opekotina 36-og stepena nego oni sexy na obrvi ili usni ili tako nesto...

2. jaka ramena

3. jake ruke i sake

4. kratka tamna kosa
:mljac: :mljac: :mljac: :mljac: :mljac:
ps. bas ga ubode....:grin:
Korisnikov avatar
By bambola
Guma,guma i guma!Sto jaci miris gume-to bolje... :bubblegum: (al ne mislim na zvaku)
Korisnikov avatar
By sunshine
lisice, vezivanja:mljac: a onda mi napravi detaljnu analizu tela usnama :drama:
duga,duga predigra i onda strastveni sex! :fuck:
:sramise:
By latex_boy
latex,latex,latex,latex,mreza,pvc,ogromne stikle sa platformom
Korisnikov avatar
By maximalan
Sakis, lazes da te lozi ovaj Michel Brown????? Meni je lepsi sa skoro obrijanom glavom! Izgleda sexipilnije i mocnije....
A moj fetish.... nabildovano(ali ne previse) i nemaljavo telo!
Korisnikov avatar
By deya
eh kad i moglo neshto tamnoputo... :peace:
Korisnikov avatar
By ^RAY^
FEET FEET FEET FEET :lood:
Korisnikov avatar
By Mr Dee
IT IT IT IT :smeh:

salim se. :)

feet, sport socks i tako to u vezi sa tim, gore dole. :P
Korisnikov avatar
By sakis
Originally posted by maximalan
Sakis, lazes da te lozi ovaj Michel Brown????? Meni je lepsi sa skoro obrijanom glavom! Izgleda sexipilnije i mocnije....
A moj fetish.... nabildovano(ali ne previse) i nemaljavo telo!
Ma ne svidja mi se on nesto specijalno, ali slika nije losa...

Slika
Korisnikov avatar
By m..
Podsuknja, ne znam kako sam dosla do tog zakljucka, ali jesam. LOL, mislim sve to, mogu i podvezice i chipke, i korset i sva ta cuda, ali najvise volim da se zavucem pod suknju/haljinu. Ali ne one ravne - radna zena, nego neki fashion, sto vise ludila i sto meksi materijal to bolje, naravno - podrazumeva se da koza na nogama mora biti savrshena. :D
Korisnikov avatar
By Stanley
Originally posted by sakis
Slika
It's sooo sweet... :sweet: :sweet: :kiss:
Korisnikov avatar
By usamljeniLepotan
A ovo, ovo je moj fetis. Uglavnom ovo sto je na decku, mada je decko sladak. Ali ta uska, sijava, rastegljiva garderoba, tako glatka i mekana... kao da te mazi sa svih strana... Dize mi se kad vidim sam materijal...
Slika
Korisnikov avatar
By Zoe
Volim kada ostane u nekoj haljinici, majici, donjem vesu i prilikom seksa.........delu garderobe......... :blush: :D
Korisnikov avatar
By shumadinac
?arape :love: ...joj obožavam kad ih vidim...ali moraju da budu stvarno neke posebne, sexi, sportske, elegantne, bilo kakve, samo da nisu neke z buvljaka, koje kad vidim kod ve?ine, povra?a mi se...
I ga?e su mi veliki fetiš.Pogotovo one obi?ne, bele :mljac:

:panker:
Korisnikov avatar
By blenta
Originally posted by brotherxxx
Originally posted by ZvezdasBG
Bele sportske carape! To tip ne sme da skine ni pre, ni za vreme, ni posle sexa! Jos ako su Nike, Reebok ili Adidas.... :fuckbed: :lood:
ne mogu da verujem,bas sam to hteo da napisem :mljac: :klap:

pridruzujem se:gol:
Korisnikov avatar
By blenta
kod decaka kratka kosa smedja ili crna sto tamnija
jake shake stopala mrshavost glatka guza bele carape

kod devojaka lepe noge nokti mekana usta ochi kosa tamnija duza stomacic

za oboje peting spanking blagi sm ko moze da izdrzi i tezi sm hehe

i ima toga dosta josh

jedino se ne przim na plavi patlizan i keramicke vaze sve ostalo u manjoj ili vecoj meri ima uticaj :D :gitara:
Korisnikov avatar
By Vlada T
Poliester trenerke, donji deo.

Fetishi ionako ne moraju da odaju rafiniranost duha...:meso:
Korisnikov avatar
By usamljeniLepotan
A jel one suskave ili one glatkije malo deblje na kojima se dupe i patka i butine bolje ocrtavaju? Meni su omiljene one crne adidas sa tankim krem-zuckastim prugama sa strane i imaju sav po sredini noge od struka do dole. KAko lep oblik daju nogama to je neverovatno. Juce sam video lika, sedeo je na neko zidicu, drzao bicikl i pricao s nekom lepom curom :( a te mu trenerice tako lepo stoje... Kako bih ga... Jos da je ispod njih nosio neke biciklisticke:zid:
Korisnikov avatar
By m..
Originally posted by OneGirlArmy
Volim kada ostane u nekoj haljinici, majici, donjem vesu i prilikom seksa.........delu garderobe......... :blush: :D
Agree, nekad je prosto zanimljivije ako nesto osane skriveno... Mada zavisi koji je odevni predmet koji ostane i koliko se njim da manipulisati.
Korisnikov avatar
By m..
Uu Japanese schoolgirl, mljac.
Mada kod mene je primarn skirt fetishism, za koji na wikipediji ne pishe nista osim linka koji ne vodi nigde...
Korisnikov avatar
By blenta
i kako zaboravih mother of all fetishes platnena siva trenerka :cookie:
By жњ
ijao, naisla sam na gomilu fetisa za koje ne biste verovali da postoje

- sneeze fetish - imaju ogroman forum i loze se kada neko kine i postavljaju slike ljudi koji kijaju i opisuju kako ih popaljuje kada neko stavi prst ispod nosa pre nego sto kine :lood: imaju clanove i sa po 5-6 hiljada postova.. zastrasujuce :uplasen:

- caughing fetis - slicno ko ovi, samo sto se loze na kasljanje :iskolacen:

- crushers - loze se na gazenje insekata. web prezentacija izgleda otprilke ovako - stikla koja gazi buba-svabu

- evnusi - loze se na dobrovoljno odsecanje onih stvari - gledala sam mali filmic kako to rade. obaviju onu stvar gumicama da zaustavi krvotok i bez po frke secnu sa skalpelom :drama: na forum se moze uci samo sa preporukom tako da nisam uspela osvedociti nivo izopacenosti

- feederi - znate one ultradebele amerikanke. e pa to udruzenje drze likovi koji uzgajaju takve ribe kod kuce. namerno goje svoje zene jer ih to lozi

- pukers - loze se na :regan:

eto, to je na mene ostavilo najveci utisak :uplasen: otkako sam to videla, nisam vise normalna
Korisnikov avatar
By bigirl
Originally posted by Kiwi
Fetiš - li?ni objekat prema kojem gajimo jake emocije i verujemo da ima magi?ne mo?i (ovo poslednje se kaže u smilu ''može da nas popali do te mere da se ose?amo za?arano'').
Po ovome... ja nemam fetiš... :bubbles:
Korisnikov avatar
By TKO
Originally posted by amnesia
otkako sam to videla, nisam vise normalna
što? skontala si da ti se sve od gore navedenog sviða?
lol :P :kiss:
By жњ
Originally posted by Technical Knockout
Originally posted by amnesia
otkako sam to videla, nisam vise normalna
što? skontala si da ti se sve od gore navedenog sviða?
lol :P :kiss:

:spank:

:kiss:
Korisnikov avatar
By usamljeniLepotan
Originally posted by m..
Uu Japanese schoolgirl, mljac.
Mada kod mene je primarn skirt fetishism, za koji na wikipediji ne pishe nista osim linka koji ne vodi nigde...
Sto onde ne napises nesto o skirt fetishu u Wikipedii? Bas bih voleo da procitam...verovatno i mnogi...
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 9
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!