Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Moderatori: Hys., Moderators

Korisnikov avatar
By Val
Slika

Nema sile, koj bi mi stavila masku na lice. Ja se vec unervozim, kad sam prehladjena, pa mi nos zapusen!
Ali, ako dve (ili vise) osobe uzivaju u raznim oblicima dominacije, ponizavanja, vezanja...potpuno opravdavam.
Spanking i "blazi" oblici SM-a...sve do odredjene granice ume da bude krajnje inspirativno.

A za one koji nisu upuceni u tu temu:

Bondage-umetnost vezanja sexualnog partnera, sputavanja u pokretima, kao dodatna stimulacija.
Dominacija i/ili Didciplina
Sadizam-po D.A.F de Sad-u-je u sirem smislu reci ponasanje osobe, koja uziva u mucenju i nanosenju bola drugima. U nekim slucajevima ga sexualno stimulise.
Mazohizam-ponasanje osobe koja uziva u bolu. Sexualno ga uzbudjuje cinjenica, da ga neko muci, da mu nanosi bol, da bude ponizen.
Korisnikov avatar
By Val
Eh, ne izjasnih se ja. :D

Dakle, S i M nikada u zivotu! Ali zato B i D :mljac: ...s tim, da D ne mesam sa S!
U svemu ovome je bitno, da se postuju pravila igre !!! Poverenje takodje! Tako da nikome ne bih savetovala, da se u ovakve "igrice" upusta sa nepoznatima.
By Çâðê_DUP
Originally posted by Val
Slika

Nema sile, koj bi mi stavila masku na lice. Ja se vec unervozim, kad sam prehladjena, pa mi nos zapusen!
Ali, ako dve (ili vise) osobe uzivaju u raznim oblicima dominacije, ponizavanja, vezanja...potpuno opravdavam.
Spanking i "blazi" oblici SM-a...sve do odredjene granice ume da bude krajnje inspirativno.

A za one koji nisu upuceni u tu temu:

Bondage-umetnost vezanja sexualnog partnera, sputavanja u pokretima, kao dodatna stimulacija.
Dominacija i/ili Didciplina
Sadizam-po D.A.F de Sad-u-je u sirem smislu reci ponasanje osobe, koja uziva u mucenju i nanosenju bola drugima. U nekim slucajevima ga sexualno stimulise.
Mazohizam-ponasanje osobe koja uziva u bolu. Sexualno ga uzbudjuje cinjenica, da ga neko muci, da mu nanosi bol, da bude ponizen.
Nije potrebno da vam pricam koliko me nalozila ovakva slika:machevi::maljkovic:
By Çâðê_DUP
Ovde odavno niko nije svracao? Bice da u Srbiju jos nije stigao S/M :pickme: :transprst: :alexis:
Korisnikov avatar
By Marble
AAAAAAAAAAAAAAAAAHHHHHHHHHHHHHHHH!

Ne mogu vise ovako! Priznajem!

Hocu da me vezes! Stavi mi konopac oko nogu i stegni ga jako! Onda mi stavi ruke iza ledja i drugim konopcem ih spoj sa onim na nogama, kako bi mi svaki pokret bio bolan! Tuci me jako! Udaraj me! Mozes i nadlanicom u lice! Onda mi nabij dupe na facu! Ponizi me! Udaraj me pesnicom u stomak najjace sto mozes kako bi me naterao da ti polizem cmar! Ja cu vristati, a ti ne obracaj paznju na to, nego mi nabij stare carape koje imam u usta! Guraj mi ih u usta dok ne pocnem da kolutam ocima od gusenja! Mozes koristiti i svoje prljave gace! Ne obracaj paznju ni na ostale ukucane! Zakljucaj vrata i ponesi kljuceve sa sobom! Ne mogu vise sam da se povredjujem i nanosim sebi bol! Trebas mi! Ja imam svoje potrebe!

Happy now, Boki01 ? :smiling:

:alexis:
By Çâðê_DUP
Originally posted by Marble

Hocu da me vezes! Stavi mi konopac oko nogu i stegni ga jako! Onda mi stavi ruke iza ledja i drugim konopcem ih spoj sa onim na nogama, kako bi mi svaki pokret bio bolan! Tuci me jako! Udaraj me! Mozes i nadlanicom u lice! Onda mi nabij dupe na facu! Ponizi me! Udaraj me pesnicom u stomak najjace sto mozes kako bi me naterao da ti polizem cmar! Ja cu vristati, a ti ne obracaj paznju na to, nego mi nabij stare carape koje imam u usta! Guraj mi ih u usta dok ne pocnem da kolutam ocima od gusenja! Mozes koristiti i svoje prljave gace! Ne obracaj paznju ni na ostale ukucane! Zakljucaj vrata i ponesi kljuceve sa sobom! Ne mogu vise sam da se povredjujem i nanosim sebi bol! Trebas mi! Ja imam svoje potrebe!

SM nije tako prost. Sem toga, ja nevolim u toj prici biti sadista i aktivan, vec Mazohista i pasivan, dakle onaj koga ce ponizavati i nanositi mu bol, ne samo vizicku:kakodane::prst:
By Shoplifter

hm... profesorka klavira, vielleicht?

hm, cemu sluzi ova tema? moracu da pogledam pitanje da...

pa ja nisam nesto za s/m, misim jednom me devojka vezala, samo ruke jelte, i bio je super osjecaj, ali samo to jednom, a sa nekim deckom, nisam bas ni pozeleo nesto slicno... :andjelak:
Korisnikov avatar
By Marble
Originally posted by boki01

Hocu da me vezes! Stavi mi konopac oko ...
... i nanosim sebi bol! Trebas mi! Ja imam svoje potrebe!

SM nije tako prost. Sem toga, ja nevolim u toj prici biti sadista i aktivan, vec Mazohista i pasivan, dakle onaj koga ce ponizavati i nanositi mu bol, ne samo vizicku:kakodane: :prst:
Izvini bokice sto sam slucajno banalizovao tvoju zivotnu aproksimaciju, a sto se tice tvoje uloge u SM igricama... hmmmm.. pa mozemo da se dogovorimo, meni bi bas bilo zanimljivo da tako nekog spustim na pod, da ga sutiram, bicujem, vredjam i ugnjetavam... kao nekog pokornog roba, slugu, da se malo poigram i zabavim. Ne, nisam neizivljen.
But, that's what I call GETTING REAL GOOD FUNNY TIME !
kissss.....
By SUNNY B
Originally posted by Val

pljunuta ja. :D :smilegrin:
Korisnikov avatar
By Val
Originally posted by SUNNY GIRL
Originally posted by Val

:doh:

:P
By SUNNY B
Originally posted by Val
Originally posted by SUNNY GIRL
Originally posted by Val

:doh:

:P
sta se cudis, kao da nisi znala....:pickme:
Korisnikov avatar
By Val
Pa ne secam se, da si mi to pricala. :D Al' ajde slusam... :lol:
Korisnikov avatar
By Gothrose
Evo jos jedne zanimljive adrese.Mislim da citajuci textove sa ove adrese i one koju sam dala ranije moze da se vidi da BDSM nije nikakav bauk i da tu niko nikog ne maltretira i muci bez odobrenja.Sve je stvar dogovora i maste partnera u cilju zajednickog zadovoljstva...

http://www.bdsm.org.yu/

Slika

:lukavi:
Korisnikov avatar
By tramp
sve je ok dok se radi po dogovoru i dok je u granicama sigurnosti ...
By Çâðê_DUP

Hocu da me vezes! Stavi mi konopac oko ...
... i nanosim sebi bol! Trebas mi! Ja imam svoje potrebe!

SM nije tako prost. Sem toga, ja nevolim u toj prici biti sadista i aktivan, vec Mazohista i pasivan, dakle onaj koga ce ponizavati i nanositi mu bol, ne samo vizicku:kakodane: :prst:
Izvini bokice sto sam slucajno banalizovao tvoju zivotnu aproksimaciju, a sto se tice tvoje uloge u SM igricama... hmmmm.. pa mozemo da se dogovorimo, meni bi bas bilo zanimljivo da tako nekog spustim na pod, da ga sutiram, bicujem, vredjam i ugnjetavam... kao nekog pokornog roba, slugu, da se malo poigram i zabavim. Ne, nisam neizivljen.
But, that's what I call GETTING REAL GOOD FUNNY TIME !
kissss.....
E pa bilo bi lepo:domino: Samo se ti javi:love:
By Opeechenee
Pas koji laje ne ujeda - lepo kaze narod !!
Korisnikov avatar
By Marble
Originally posted by TheCurseofBlondie
but...where does it start and where does it end ??? :neznam:
It starts when u'r smiling while u lick his foot with sparks in u'r eyes, and ends when u die !
Korisnikov avatar
By Gothrose
Ja se izvinjavam ali mi se cini da poneki ovde ne razumeju bas poentu BDSM-a...A lepo je Val gore dala objasnjenja za svako slovo.Hocu reci da se stvari ovde banalizuju,brkaju se Gospodari i robovi.Sem toga robovi,koliko ja znam,ne pricaju i ne traze nista jer nemaju pravo na to.Ako Gospodar hoce da cute ima da cute makar sekire padale napolju.Kad dobiju dozvolu-pricaju ili odgovaraju na Gospodarevo pitanje.Jedino ako Gospodar malo pretera rob ima pravo da kaze tzv.sigurnosnu rec koja oznacava kraj igre ili ublazivanje iste.Iskreno,to mi nekad nije najjasnije jer robinje cesto imaju vezana usta ali sigurno postoji neki znak.A i cilj svega je da obe strane budu zadovoljene.Ovde se prica o sexualnim 'igrama' a ne ulicnim tucama-baci nekog na pod pa udri nogom,sutiraj,gazi,razbi mu bubrege pa onda skupa na urgentni da se uce igrice o doktorima i medicinskim sestrama... :neto:
Korisnikov avatar
By Marble
Gledaj draga, ti sigurno mislish na dogovor-sex, kada se Rob i Gospodar nadju na kafici, razrade ceo sexualni chin pa se pokupe, odu u sobu i odrade sve to po protokolu. Ono shto podrazumeva Real BDSM je maaaaaaaaalo drugachije. :alexis:
By Çâðê_DUP
Pa dobro, malo drugacije je:vrcka: ali ako oboje to zele, cemu frka? Ako on na primer nalazi svoje uzbudjenje i zadovoljstvo dok je ponizen i kaznjen, dok se nalazi u podredjenom polozaju u potpunosti zavistan od nje ili ako se pak ona uzbudi dok ga kaznjava (psihicki ili fizicki), sta u tome ima lose?

S i M su dve suprotnosti koje se privlace!
Korisnikov avatar
By Gothrose
Gledaj draga, ti sigurno mislish na dogovor-sex, kada se Rob i Gospodar nadju na kafici, razrade ceo sexualni chin pa se pokupe, odu u sobu i odrade sve to po protokolu. Ono shto podrazumeva Real BDSM je maaaaaaaaalo drugachije. :alexis:
Da,da.....kako da ne-na kafici-ja na povocu,on sa bicem pa se dogovaramo da ne dodje do neke zabune....:rool:

BDW,ako nije tajna-koliko ljudi sa BDSM 'scene' znas?Kontakt sa nekim real Gospodarom?

By Çâðê_DUP
Da li to GothRose voli iste ili barem slicne stvari kao i ja:love:
Korisnikov avatar
By Gothrose
Ne dear,Gothrose ne voli ni iste ni slicne stvari vec je igrom slucaja upucena u to.... :lol:
Pa Boki sta si mislio?
Sad cu jednu kaznicu da ti sibnem pa da ne postavljas vise takva besmislena pitanja!

Just for boki01 :bic:

Korisnikov avatar
By uvek
Fantasticna je stvar kad imas dominaciju.... e onda treba biti mastovit ...

SM njam!!
By Çâðê_DUP
Originally posted by gothrose
Ne dear,Gothrose ne voli ni iste ni slicne stvari vec je igrom slucaja upucena u to.... :lol:
Pa Boki sta si mislio?
Sad cu jednu kaznicu da ti sibnem pa da ne postavljas vise takva besmislena pitanja!

Just for boki01 :bic:

Ohhhh, kako mi to prija dear Mistress :vezan:
By Çâðê_DUP
Ne volim to. Suvise mi je sloboda draga (i moja i tudja). A robovlasnistvo je ukinuto 1861 (neka me neko ispravi)
By Çâðê_DUP
evo nesto sa neta (neko frojdovsko sranje, ali postavlja zanimljiva pitanja za diskusiju)

Psihoanalitički pojam perverzije treba odijeliti od moralnih osuda koje riječ priziva u svojoj kolokvijalnoj uporabi, no odnos između perverzije i neprijateljskih osjećaja i seksualnosti čini pojam problematičnim. Je li perverzija emocija? Je li to oblik mišljenja ili vjerovanja? Je li perverzija seksualni čin? Ponekad tumačena kao prorada nesvjesne fantazije, perverzija kombinira osjećaje osvete, trijumfa i kontrole kao obrane od osjećaja traume i bespomoćnosti. Koncept perverzije široko se koristi unutar psihoanalize kako bi se rastumačilo dinamiku nesvjesnog u ovisnosti, seksualnom zlostavljanju, delinkvenciji, ubojstvima, seksualnim prijestupima pa čak i provalama. Koncepti narcizma, fetišizma, voajerizma i sadomazohizma također su koristan alat za analizu naše kulture, posebno kad je riječ o filmu.
By Çâðê_DUP
Originally posted by Val
Slika
qq kao da gledam Ilze Koh u naci logoru. pa ovo je fashizam. i odvratno izgleda, fale samo neke prosute iznutrice. sta je ono pozadi? telefunken?

:notmycupoftea:
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!