Built to last
Why Would you Settle for Less when you can have More? Do not let other Authors Fool you with Empty Marketing Keywords. FLATBOOTS is what you Deserve. Built to last, Built from Scratch, Nothing Less.
Read moreOver a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...
Moderatori: Hys., Moderators
Originally posted by blentadakle klempave ushi
RICK BAUER
ima sjajne noge
pasivan je ko crna zemlja
preeeeklempav je a to je tako hot
da je samo sitniji ishao bi da ga otkupim od falcona
verim ga pod fizichkom prinudom
i oprostim mu 3 kilometra kobasa koja su proshla kroz njega
![]()
Originally posted by ManToyMuska stopala, njihov oblik, miris i slicno imaju veze sa snagom, dominacijom, muskoscu... Stopala kod devojaka treba da su mala, meka, zenstvena, sa nalaktiranim noktima. Stopala kod muskaraca treba da su velika, siroka, snazna. To ti je sve vezano za muzevnost, snagu, mozda neki praiskonski zivotinjski instinkt (zivotinje obelezavaju teritoriju znamo kako, a kad hodas bos po parketu ili strunjaci, ostavljas trag, ostavljas taj svoj miris, a svaciji je drugaciji). Bele sportske carape automatski asociraju na sport, a to opet na mladost i snagu. Stari Grci su protivniku stajali na vrat, to imas i u mitologiji, a u moderno doba imas filmove gde kauboji dizu noge (cizme) na sto, ili gde tekvondista na plakatu za takmicenje pozira sa ispruzenim tabanom, oznojenim i prljavim, kao da hoce da kaze - ima da te zgazim kao bubu...
Stvarno u cemu je fora sa tim stopalima? Mene to ne pali ama bas... taj fetish mi bash i nije jasan. Moze li neko da mi objasni u cemu je stos?
Originally posted by DzudistaOriginally posted by ManToyMuska stopala, njihov oblik, miris i slicno imaju veze sa snagom, dominacijom, muskoscu... Stopala kod devojaka treba da su mala, meka, zenstvena, sa nalaktiranim noktima. Stopala kod muskaraca treba da su velika, siroka, snazna. To ti je sve vezano za muzevnost, snagu, mozda neki praiskonski zivotinjski instinkt (zivotinje obelezavaju teritoriju znamo kako, a kad hodas bos po parketu ili strunjaci, ostavljas trag, ostavljas taj svoj miris, a svaciji je drugaciji). Bele sportske carape automatski asociraju na sport, a to opet na mladost i snagu. Stari Grci su protivniku stajali na vrat, to imas i u mitologiji, a u moderno doba imas filmove gde kauboji dizu noge (cizme) na sto, ili gde tekvondista na plakatu za takmicenje pozira sa ispruzenim tabanom, oznojenim i prljavim, kao da hoce da kaze - ima da te zgazim kao bubu...
Stvarno u cemu je fora sa tim stopalima? Mene to ne pali ama bas... taj fetish mi bash i nije jasan. Moze li neko da mi objasni u cemu je stos?
Kazu da foot fetish nastaje u ranom detinjstvu, dok smo kao bebe puzali i "naleteli" na necije noge. Mozak je tada "registrovao" taj miris za sva vremena. Takodje, kazu da je to odsustvo ocinske figure. Kada se to desi, preovlada uticaj majke, i onda je taj miris nesto sto se povezuje sa muzevnoscu, muskoscu... Najmocnija poza na svetu je kada muskarac ispruzi noge i prekrizi stopala, da mu se vide tabani ili prljave bele sportske carape, ili kad digne noge na sto sa prekrizenim stopalima. Mocnije od toga ne postoji. To je kao da vas prosto poziva da kleknete dole i mirisete mu noge. Muskarci koji noge podavijaju ispod stola su nesigurni, ili nesto kriju. U arapskom svetu pokazivanje djona od cipela, odnosno tabana, smatra se uvredljivim gestom, bas zbog te dominacije. I tako dalje...
Mogao bih o ovome jos dosta pricati, za foot fetish sam majstor. Koga zanima jos da sazna, neka se javi.
Originally posted by DzudistaA po kojim je ovo pravilima pravilo?
Stopala kod devojaka treba da su mala, meka, zenstvena, sa nalaktiranim noktima. Stopala kod muskaraca treba da su velika, siroka, snazna.
Originally posted by DzudistaDa znas. Trava vene, lisce opada.
Najmocnija poza na svetu je kada muskarac ispruzi noge i prekrizi stopala, da mu se vide tabani ili prljave bele sportske carape, ili kad digne noge na sto sa prekrizenim stopalima. Mocnije od toga ne postoji.
Originally posted by DzudistaIli su mozda samo kulturni?
Muskarci koji noge podavijaju ispod stola su nesigurni, ili nesto kriju.
Originally posted by жњJao
- sneeze fetish - imaju ogroman forum i loze se kada neko kine i postavljaju slike ljudi koji kijaju i opisuju kako ih popaljuje kada neko stavi prst ispod nosa pre nego sto kineimaju clanove i sa po 5-6 hiljada postova.. zastrasujuce
![]()
Originally posted by greek_loverpa tvoj idealni muskarac je miladin kovacevic?!
Bradice svih vrsta ... kratka kosa, kec, dvojka max. Sve to, upakovano i blagi casual-formal look (touch snobizma, ne pretrerano) na visinu od preko 185 ... :balavi:
Originally posted by Hys.
A vidis razmisljam, i jedino tebe znam da umes da pocrvenis. I kod tebe se bas vidi![]()
Originally posted by MILENA-otrovnica
pirsinzi,
leather i halteri i to uglavnom crna i crvena boja,
male,skoro ravne grudi
We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]
The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]
All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]
this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]
Swap-in out addons, use only what you really need!