- 17 Feb 2008, 21:21
Kratka kosa. Znachi na to otkidam, pogotovo josh ako je ravna...joj...
Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...
Moderatori: Hys., Moderators
Originally posted by Zaljubljena
JA KACKET!!!!!!!!!!!!!! Obozavam kad devojka stavi kacket....uopste mnije bitno kako izgleda ako ima KACKET I DZEPARICE![]()
A TEK CRN, RAVAN STOMAAAAAAAAAAAK![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Originally posted by Nanny Oggnapisana 3-22-2006 u 08:29 PM
Uniforma, pirsing na obrvi, lisice, ...hm...ma ne lozim se ja na fetise, vec na stav, a stav mora da bude DOMINANTAN:drkanje:
Originally posted by Nanny Oggnapisana 7-20-2006 u 03:02 AMOriginally posted by SUNNY GIRL
1. oziljci , pogotovo na licu, ali ne opekotina 36-og stepena nego oni sexy na obrvi ili usni ili tako nesto...
2. jaka ramena
3. jake ruke i sake
4. kratka tamna kosa![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
ps. bas ga ubode....![]()
Originally posted by Nanny OggOriginally posted by devokICAmissim zhasu sto sebe citiram, ali moram da dodam i ispravim:
Uniforma, pirsing na obrvi, lisice, ...hm...ma ne lozim se ja na fetise, vec na stav, a stav mora da bude DOMINANTAN:drkanje:
od igracaka- lanci, gag, konopci, lisice, nozevi i pistolji (NE za upotrebu na meni direktno, sam pogled na njih mi je tripchina, dovoljno samo da vidim da neko ume da ih koristi u bilo kom vidu, uopste lozim se na sposobnost neciju sa stvarima koje su meni strane i kojih se plasim) strap on, koza;
od licnih karakteristika- tamna kosa, jake ruke, ledja, crni tribal tet, pirsinzi (ne previse), oziljak, lepe sake, mindjusica.![]()
e sada nesto je manje nesto vise fetis, ali ovo sto smo svi pisali manje vise su pojedinacne stvari koje nas primaju bas...a fetis "pravi" je kada ne mozemo bez toga da se uzbudimo, sto mislim da sa vecinom nije slucaj, kao sto nije ni samnom![]()
We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]
The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]
All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]
this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]
Swap-in out addons, use only what you really need!