Built to last
Why Would you Settle for Less when you can have More? Do not let other Authors Fool you with Empty Marketing Keywords. FLATBOOTS is what you Deserve. Built to last, Built from Scratch, Nothing Less.
Read moreOver a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...
Moderatori: Hys., Moderators
Originally posted by boki01Ja bih takve kao ti pretukla od batina. Not in a sexy way.
Pa ako zelite bas najtvrdje S/M varijante, ako zelite biti no-limit rob/robinjaonda tu nema mesta za Safe Word
![]()
![]()
![]()
Za pocetnike i kod blazih S/M varijanti, Safe Word je sasvim o.k.
Originally posted by Orlando the Ladya ako te ne čuju dobro? ili se zabroje?
,,jos, jos, jos"
dakle 3x ,,jos"
Originally posted by Orlando the LadySmeta?
to znamo, Ledena
stvarno ne kapiram zasto pises takve stvari...
Originally posted by Zoe
A zasto npr. umesto safe word (za koju znam da postoji i da se primenjuje itd) ne biste dogovorili da ti njega/on tebe/ko sta kome vec radi, samo malo jace stisnete za ruku? Mislim, onaj koji je dole, koji "trpi rdanju" samo malo jace stisne partnera i pogleda ga? Mislim, taj koji trpi radnju `ladno moze tako da stavi do znanja na suptilniji nacin, jer on ne "vrsi radnju" pa ce i taj stisak da bude recit![]()
:pametnica:
Originally posted by alexandermagicNOT funny:bye:
Ono, dogovorimo je unaprEd, no meni se nekako znaju zapušiti uši onda kad bih je trebao čut'.
![]()
We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]
The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]
All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]
this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]
Swap-in out addons, use only what you really need!