Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Moderatori: Hys., Moderators

Korisnikov avatar
By Hys.
Inace moram da napomenem da me nerviraju ove matore teme od pre sto dina o BDSM koje imamo ovde, pola postova je nerazumljivo.
Nadjite lukav nacin ako mozete da pokrenete novu temu a da ne mora da se spaja sa starom kao sto je BDSM pitanja i odgovori :namig2:
Lm, danasnja tema:
BDSM CHECKLIST:
Da li ste je nekad koristili? Partneri je razmenjuju kako bi znali sta vole/ne vole gde su granice. Uglavnom ukoliko se ne poznaju dovoljno, ili ako zele bolje da se upoznaju. Mozete i sa partnerom da je popunjavate, ili da mu je predate u koverti :namig2:
Ja sam je popunjavala iz radoznalosti pre svega da vidim samu sebe, i malo je reci da sam se frapirala brojem stvari koje sam stavila kao /very into-fetish/. Mislim, kad se iscita i razmisli, kul je, ali kad se onako samo zbroji,.....

Preporucujem vam da sacuvate jednu listu i da je popunite u wordu ili rucno, pa mozete da uporedite i kasnije kako vam se ukusi menjaju-a i prakticno je kada hocete da pokazete partneru sta volite. Meni je dobro doslo jer sam izmedju ostalog i stidljiva :iskolacen: sto se tice verbalizacije ponekad, a mislim da je pre svega fazon da mi kvari trip ukoliko sve plasticno napominjem.

Lm, evo jedne liste:

http://latches.webslaves.com/checklist.htm
Korisnikov avatar
By EYA
mmmmmm... trebace mi vremena da zamislim sve ovo :mljac:

sjajna ideja, puno hvala :up:
Korisnikov avatar
By Hys.
Nema na cemu :)
Sta mislis o koncepciji odredjivanja? Meni se mnogo svidja nacin na koji je podeljeno, ostavlja dovoljno prostora, i definitivno mi pomaze da razmislim o svakoj akciji i reakciji.

Mislim na ovo:
Rating Scale

0 Utterly no desire to do that activity and don’t like doing it (in fact, may loath it) and ordinarily would object to doing it, but you would permit the Dominant to do it if they really wanted it (sometimes called a soft limit)
1 Don’t want to do or like to do this activity, but wouldn’t object it if was asked of you
2 Willing to do this activity, but it has no special appeal for you
3 Usually like doing this activity, at least on an irregular/occasional basis
4 You like doing this activity and would like to experience it on a regular basis
5 Is a wild turn-on for you and you would like it as often as possible
Korisnikov avatar
By Val
Pa pazi, jako lepa lista. Da li bih trazhila previshe ako bih rekla da me zanima koji pojmovi "sa" liste prisutnim D i s nabacuju osmeh na lice? :)

Breast whipping, Collar (kako u kucji tako i javno), Spanking, Paddles, Voyeurism (ja gledam nju dok je...) , Strap-On, Dom-Kiss, oduzimanje sna, GS (Golden Shower), Gang-Bang, masazhe, jahanje, zabrana govora, kavez,...joj, odoh da spavam! :namig2:
Korisnikov avatar
By Orlando the Lady
kol'ko stavki sunce ti jebem tvoje

uuuuuuuu jeboteeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee :shok:
By LeDeNa_
Papir?...word?... soory ali mislim da je to bespotrebno.

Gde je spontanost jebem mu misa :D .. ja mislila da ovo niko zaozbiljno ne popunjava nego da je to neki mit :)
By LeDeNa_
Originally posted by Orlando the Lady

I onda te neko spontano rastavi od zivota? Ma nemoj.
ja kao ja, listu koristila nisam, niti bih. problem u komunikaciji (o takvim ili bilo kakvim) temama, nemam sa onim koga osecam i ko oseca mene.

Uglavnom ukoliko se ne poznaju dovoljno, ili ako zele bolje da se upoznaju

U mojim ocima, "bolje se upoznati" znaci dublje se upoznati. A to onda rezultuje intimom i lak(s)om komunikacijom, pa i ove vrste.

Nekome to ne ide, neko je stidljiv, neko se boji itd. itd. Ali ovo (lista) mi se cini bez motike do nauke. Meni.

:)
Korisnikov avatar
By Kittrie
uuffff koliko imaaaaaa

missim, ja s' nesto ne bavim vecinom stvari, niti sam probala JOS..

a kad sam izbrojala 40 stvari koje me pale, a 12 (light) od tih probala (negde dp polovine liste)
sam stala jer sam smorila vise; a i ne treba mi sad to, mislim lista..
a ni radnje preterano, ne razmisljam tako ozbiljno i detaljno o tome (jos). :)
By LeDeNa_
Pogledala sam bolje listu...

Ima stvarno par dobrih stvari na ovoj listi kojih se ne bi mozda nikad setila ali popunjavati listu mislim da je gubljenje vremena. Prihvatljivo bi bilo da partneri/ke, svako nasamo jednom pogleda listu, nadje na njoj nesto interesantno cime ce obogatiti odnos i nakon toga se lista baci.

:bic:
Korisnikov avatar
By Mars
Mogao bih Weight gain (forced) da ponudim.

Aj ćao.
Korisnikov avatar
By Orlando the Lady
Originally posted by Null

haha Wearing symbolic jewelry
veruj mi, ima nesto u tome
e sad, ne znam da li misle na psecu ogrlicu, jer to svakako nije jewelry, ali sigurno je da je pitanje nosenja nekih simbola (krstica, brojanica, ovoga, onoga) posebno osetljivo u bdsm-u.
za mene je to bila stvar koja me je radovala,
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!